- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Bilmem Dr öyle dedi. Benimkilerin ikisi de 5 küsür. Normal mi o zaman ? Oranları 1 neredeyselh la fsh ın oranları 1 e yakın olmalı diye biliyodum 1/3 nerden çıktı ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem Dr öyle dedi. Benimkilerin ikisi de 5 küsür. Normal mi o zaman ? Oranları 1 neredeyselh la fsh ın oranları 1 e yakın olmalı diye biliyodum 1/3 nerden çıktı ki
Evet benimkiler aynı değerde neredeyse. Nasıl olmalı biliyor Musun ?missdincer canım , testere dişli aslan pençesi al aktardan 2 gunde bır cay yapar gıbı yap iç birde çörek otu al gunde 1 cay kaşıgı çiğne sen bak o zaman hormonlara. en son gıttıgım doktor bana fsh düzelmez yükseledebilir sen aşılama bıle yapma gec kalırsın dırek tüp bebek gıt dedi ben de ne dıyor ya bu adam dedım. testere dişli aslan pençesini inan aklıma geldıkce ıctım gecen ay da çörek otu çiğnedim hormonlarımın hepsı dengeli olmuş.fsh 12.24 ten 8.9 inmiş
lh ile fsh aynı degere gelmiş galiba bundna bahsediyorsunuz siz de
3 ay mi çokmuş cnmBilmiyorum canım sperm iyi yumurta var kanallar açık.... ama sonuç sıfır
Benimkinin spor mülakatı 1 hafta 10 güne olacak , kurs işi belli olacak... gitmeden aşılama yaptırıp öyle mi yollasam diye düşünüyorumsonra 3 ay mecburi mola olacak çünkü.
evet birbirine yakın olmalıymış zaten değeler. canım testere dişli aslan pençesi ve çörek otu bütün değerleri engeliyormuş yanı hepsını olması gereken degerlere getırıyormus . ben yaptım işe yaradı. fsh düşmez dedi bana doktor ama düştü. bugun doktor bu degerler iyi dedi .E
Evet benimkiler aynı değerde neredeyse. Nasıl olmalı biliyor Musun ?
Lh hormonunu da düşürür mü acabaevet birbirine yakın olmalıymış zaten değeler. canım testere dişli aslan pençesi ve çörek otu bütün değerleri engeliyormuş yanı hepsını olması gereken degerlere getırıyormus . ben yaptım işe yaradı. fsh düşmez dedi bana doktor ama düştü. bugun doktor bu degerler iyi dedi .
Evet Saraçoğlu dan duymuştum o testere dişli aslan pençesi otunu ama şuan aktarın hazırladığı bir karışımı kullanıyorum ikisi aynı anda olur mu acaba bilemedim ki ???evet birbirine yakın olmalıymış zaten değeler. canım testere dişli aslan pençesi ve çörek otu bütün değerleri engeliyormuş yanı hepsını olması gereken degerlere getırıyormus . ben yaptım işe yaradı. fsh düşmez dedi bana doktor ama düştü. bugun doktor bu degerler iyi dedi .
Evet canım bir seneyi geçti ben cektireli tuplar açık demişti doktorumbayılmaya gerek olan bişey diil sanırım canım bi nevi röntgen içeri bi sıvı verip film çekiolar ben çektirmedim yanlış bişey söylemiş olmıyım hassassın ztn anestezili de çekilebiliyo galiba çektiren arkadaşlar bi bilgilendirsinxpreiaZ
Veson neslihan yasemin fln çektirmişti sanırım tsefeminde varmıydı rahim filmi hatırlayamadım tam
bende burdan öğreniyorum kızlar öyle diyodu bnm değerlerde fsh 6.57 lh 6.79 çıkmış doktor herşey güzel demiştiBilmem Dr öyle dedi. Benimkilerin ikisi de 5 küsür. Normal mi o zaman ? Oranları 1 neredeyse
Evet canım bir seneyi geçti ben cektireli tuplar açık demişti doktorum
Yok canım anlık bir sancı gelmesiyle gitmesi bir oluyor bunun için bayiltilmaya gerek yok o an neler oluyor görmek daha mantıklı8403BHC arkadaş bayıltılıp mı çekilio zor bi işlem mi diye merak ediyo ben çektirmedim ama çektirenler çok kolay olduğunu söylüo dedim doğru mudur
Canım arada öyle çok da fark yok. sizin ml de 30 milyon bizim 40 milyon , sizin ileri hızlı 4 , bizim 18, sizin total hareketli 45 , bizim 80. ama sizin de morfoloji 22 bizim birinde 3 birinde 5.
kızlar bizimkilee daha beter heralde eklemeye çalışıyım fotoyuCanım arada öyle çok da fark yok. sizin ml de 30 milyon bizim 40 milyon , sizin ileri hızlı 4 , bizim 18, sizin total hareketli 45 , bizim 80. ama sizin de morfoloji 22 bizim birinde 3 birinde 5.
Bilemedim yani sizinki ile doğal yoldan olmazsa bizimki ile de pek olacağını düşünmüyorum. sizin hız problemli gibi bizim de morfoloji
Gerçi Who ile kruger kriterleri farklı oluyor morfolojide. bizim testlerde Who ya göre mi krugere göre mi bakılmış yazmıyor. Who ise 4 üzeri normal kruger de 14 üzeri normal diye hatırlıyorumYok canım anlık bir sancı gelmesiyle gitmesi bir oluyor bunun için bayiltilmaya gerek yok o an neler oluyor görmek daha mantıklı
BHC ml de 30 milyon bizim 40 milyon zafrina 20 milyon, BHC ileri hızlı 4 , bizim 18, zafrina 37; BHC total hareketli 45 , bizim 80, zafrina 62 ama BHC de morfoloji 22 bizim birinde 3 birinde 5. zafrina sizin morfolojide oran belirtmemiş %60 diyor ama krugere göre midir bilemedim. çok fazla geldi bizimkilerin yanında
yok canım 60 çok fazla bence whoya gçre bzmki kruger diil çok sağlıklı bi test olduğunu düşünmüyorum ztn ama klomen kullanmadan bakılsın istemiştim büyük bi problem olsaydı azospermi fln çıkardı heralde teste o zaman klomene bulaşmıcaktım boşunaBHC ml de 30 milyon bizim 40 milyon zafrina 20 milyon, BHC ileri hızlı 4 , bizim 18, zafrina 37; BHC total hareketli 45 , bizim 80, zafrina 62 ama BHC de morfoloji 22 bizim birinde 3 birinde 5. zafrina sizin morfolojide oran belirtmemiş %60 diyor ama krugere göre midir bilemedim. çok fazla geldi bizimkilerin yanında![]()