Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Who ya göre 4 krugere göre 14 normal amayok canım 60 çok fazla bence whoya gçre bzmki kruger diil çok sağlıklı bi test olduğunu düşünmüyorum ztn ama klomen kullanmadan bakılsın istemiştim büyük bi problem olsaydı azospermi fln çıkardı heralde teste o zaman klomene bulaşmıcaktım boşuna
bizimkilere de hem ürolog hem kadın doğum baktı bi sıkıntı yok dediler ama ben hep sınırda görüyorum gerçi tedtten bi hafta önce eşim çok fena ateşlendi acile götürdüm serum antibiyotik fln taktılar sonra hem antibiyotik hap hem antibiyotik iğne vurduk bi hafta doktora söyle belki testi tekrarlayalım bi ay sonra der dedim dememiş bişeyWho ya göre 4 krugere göre 14 normal amabende Who ya göre diye düşünüp 4 normal 3 de çok düşük değildir diyordum ama 14 e göre 3 -5 baya düşük
iyiki almışım proxeed ı
140 tl verdikWho ya göre 4 krugere göre 14 normal amabende Who ya göre diye düşünüp 4 normal 3 de çok düşük değildir diyordum ama 14 e göre 3 -5 baya düşük
iyiki almışım proxeed ı
Bizim de demekki morfolojiden dolayı "çok da kötü değil" dedi... aman ne bileyim ya duyuyorum millet 0 morfoloji ileri hareket 0 sayı 5 milyon ile falan hamile kalıyor. nasıl oluyor çözemedim ben bu işi...bizimkilere de hem ürolog hem kadın doğum baktı bi sıkıntı yok dediler ama ben hep sınırda görüyorum gerçi tedtten bi hafta önce eşim çok fena ateşlendi acile götürdüm serum antibiyotik fln taktılar sonra hem antibiyotik hap hem antibiyotik iğne vurduk bi hafta doktora söyle belki testi tekrarlayalım bi ay sonra der dedim dememiş bişey
140 TL 15 gün140 tl verdik![]()
evet çok iyi hatırlıyorum cnm psikolojide etkiliodur ama bence lab hatası o eşime oda vermişler bnm kadın doğuma gittiğim özel hastane de verdi testi ne bilim oldu mu her türlü oluo canımBizim de demekki morfolojiden dolayı "çok da kötü değil" dedi... aman ne bileyim ya duyuyorum millet 0 morfoloji ileri hareket 0 sayı 5 milyon ile falan hamile kalıyor. nasıl oluyor çözemedim ben bu işi...
Ama ilaçlar olumsuz etkilemiştir bence de sayıyı. hatırlıyor musun bilmem eşim bu son testi verdiğinde ilk önce " sayı <1 milyon olduğu için değerlendirme yapılamamıştır" yazıyordu. kafamdan kaynar sular boşaldı resmen. tüp bebek bile zor bu sayıyla diye şok olmuştuk. tetkiki inceleyen doktoru arattırdım laboratuvarda eşim bikaç ay önce test verdi 80 milyon sperm çıkmıştı nasıl olur şimdi 1 milyon bile çıkmaz dedim. 2 gün sonra tekrar test verin bakalım dedi , işte eşim wc de verdi örneği psikolojik olarak rahat olmaması etkiler dedi doktor. 2 gün sonra otelde hazırladı örneği aynı laboratuvara götürdük işte 80 küsür çıktı. işin aslı laboratuvar hatası mı yoksa cidden psikoloji bu kadar etkiler mi onu da bilemedim hiç...
proxeed mi 140 tl140 TL 15 gün![]()
Cnm smear verdin mi hiç eğer verdiysen onu alırken takılan alet takılıyor gerisi benim için çok rahat geçti hiçbirşey hissetmedimbayılmaya gerek olan bişey diil sanırım canım bi nevi röntgen içeri bi sıvı verip film çekiolar ben çektirmedim yanlış bişey söylemiş olmıyım hassassın ztn anestezili de çekilebiliyo galiba çektiren arkadaşlar bi bilgilendirsinxpreiaZ
Veson neslihan yasemin fln çektirmişti sanırım tsefeminde varmıydı rahim filmi hatırlayamadım tam
Evet cnm sallialanin kocasının 7 milyondu varikosel vardı ameliyat olmuştu olmadan hamile kalmıştı ne gusel :)evet çok iyi hatırlıyorum cnm psikolojide etkiliodur ama bence lab hatası o eşime oda vermişler bnm kadın doğuma gittiğim özel hastane de verdi testi ne bilim oldu mu her türlü oluo canımSalliala nın da eşinin sayı mı düşüktü doğru mu hatırlıyorum
Evet canım 1 kutusu 140 ve 15 gün gidiyor bir kutuproxeed mi 140 tl
Yok cnm bana hiçbisi yapılmadı henuz.cubuga bile yeni alistimCnm smear verdin mi hiç eğer verdiysen onu alırken takılan alet takılıyor gerisi benim için çok rahat geçti hiçbirşey hissetmedim8403BHC
şeffaf plastik olan speklum mu yoksa metal mi takılıo onda bişey yok ki ben verdm smearCnm smear verdin mi hiç eğer verdiysen onu alırken takılan alet takılıyor gerisi benim için çok rahat geçti hiçbirşey hissetmedim8403BHC
bi bebeklere kavuşsakta şu eksik aramaktan kurtulsak acaba ondan mı acaba bundan mı demekten bak salliala 7 milyonla hamile kaldı çok şükür bn totalde 50 mikyona az diyorum ama dmek ki olabilecek bişeyxpreiaZ
zafrina89
8403BHC kızlar bakın bunlar 3-4 ara ile eşimin testleri 2 sayfa olan sonra yapıldı. İlk testte morfoloji %1 çıktı şok olduk. 3 ayrı ürologa ve kadın doğuma gittik sorun yok dediler. sonra 3 ay falan geçti tekrar verdi 11 oldu değer ama 2si ayrı hastanelerde yapıldı. Bilmiyorum bizde de var sanki problem
aynen rabbim nasip ettikten sonra her türlü oluyor orası öyle canım. Artık ben de gidicem doktora daha fazla gönderemezler. hep 1 yılı bekle dediler. artık doldu agustosta 1 sene.bi bebeklere kavuşsakta şu eksik aramaktan kurtulsak acaba ondan mı acaba bundan mı demekten bak salliala 7 milyonla hamile kaldı çok şükür bn totalde 50 mikyona az diyorum ama dmek ki olabilecek bişey
Ilaç mı 140:) bizimki de 30 tane 150 eşim peçeteye koymuş işyerine gitmiş.dedim iyi bak kaybetme tanesi 5 tl onların140 TL 15 gün![]()
Canım ileri hareket ve yerinde hareket yani a+b toplamı 50 ve üzeri olması gerekiyor dogal yolla gebelik için.ileri hareket >35 olmalı.
Canım bu testler her örnekte farklı sonuç veriyorsa tek çözüm ovu dönemi bol bol ilişki bence. artık bir sefer %1 morfoloji olan gelir bir sefer %11xpreiaZ
zafrina89
8403BHC kızlar bakın bunlar 3-4 ara ile eşimin testleri 2 sayfa olan sonra yapıldı. İlk testte morfoloji %1 çıktı şok olduk. 3 ayrı ürologa ve kadın doğuma gittik sorun yok dediler. sonra 3 ay falan geçti tekrar verdi 11 oldu değer ama 2si ayrı hastanelerde yapıldı. Bilmiyorum bizde de var sanki problem
Spekulum diye bir alet takılıyor mandalı tutturuyormuş gibi hissediyorsun o kadar.Yok cnm bana hiçbisi yapılmadı henuz.cubuga bile yeni alistim![]()