• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım 60 çok fazla bence whoya gçre bzmki kruger diil çok sağlıklı bi test olduğunu düşünmüyorum ztn ama klomen kullanmadan bakılsın istemiştim büyük bi problem olsaydı azospermi fln çıkardı heralde teste o zaman klomene bulaşmıcaktım boşuna
Who ya göre 4 krugere göre 14 normal ama :D bende Who ya göre diye düşünüp 4 normal 3 de çok düşük değildir diyordum ama 14 e göre 3 -5 baya düşük o_O iyiki almışım proxeed ı

Who ya göre 4 krugere göre 14 normal ama :KK70: bende Who ya göre diye düşünüp 4 normal 3 de çok düşük değildir diyordum ama 14 e göre 3 -5 baya düşük o_O iyiki almışım proxeed ı
bizimkilere de hem ürolog hem kadın doğum baktı bi sıkıntı yok dediler ama ben hep sınırda görüyorum gerçi tedtten bi hafta önce eşim çok fena ateşlendi acile götürdüm serum antibiyotik fln taktılar sonra hem antibiyotik hap hem antibiyotik iğne vurduk bi hafta doktora söyle belki testi tekrarlayalım bi ay sonra der dedim dememiş bişey

bizimkilere de hem ürolog hem kadın doğum baktı bi sıkıntı yok dediler ama ben hep sınırda görüyorum gerçi tedtten bi hafta önce eşim çok fena ateşlendi acile götürdüm serum antibiyotik fln taktılar sonra hem antibiyotik hap hem antibiyotik iğne vurduk bi hafta doktora söyle belki testi tekrarlayalım bi ay sonra der dedim dememiş bişey
Bizim de demekki morfolojiden dolayı "çok da kötü değil" dedi... aman ne bileyim ya duyuyorum millet 0 morfoloji ileri hareket 0 sayı 5 milyon ile falan hamile kalıyor. nasıl oluyor çözemedim ben bu işi...

Ama ilaçlar olumsuz etkilemiştir bence de sayıyı. hatırlıyor musun bilmem eşim bu son testi verdiğinde ilk önce " sayı <1 milyon olduğu için değerlendirme yapılamamıştır" yazıyordu. kafamdan kaynar sular boşaldı resmen. tüp bebek bile zor bu sayıyla diye şok olmuştuk. tetkiki inceleyen doktoru arattırdım laboratuvarda eşim bikaç ay önce test verdi 80 milyon sperm çıkmıştı nasıl olur şimdi 1 milyon bile çıkmaz dedim. 2 gün sonra tekrar test verin bakalım dedi , işte eşim wc de verdi örneği psikolojik olarak rahat olmaması etkiler dedi doktor. 2 gün sonra otelde hazırladı örneği aynı laboratuvara götürdük işte 80 küsür çıktı. işin aslı laboratuvar hatası mı yoksa cidden psikoloji bu kadar etkiler mi onu da bilemedim hiç...

Bizim de demekki morfolojiden dolayı "çok da kötü değil" dedi... aman ne bileyim ya duyuyorum millet 0 morfoloji ileri hareket 0 sayı 5 milyon ile falan hamile kalıyor. nasıl oluyor çözemedim ben bu işi...

Ama ilaçlar olumsuz etkilemiştir bence de sayıyı. hatırlıyor musun bilmem eşim bu son testi verdiğinde ilk önce " sayı <1 milyon olduğu için değerlendirme yapılamamıştır" yazıyordu. kafamdan kaynar sular boşaldı resmen. tüp bebek bile zor bu sayıyla diye şok olmuştuk. tetkiki inceleyen doktoru arattırdım laboratuvarda eşim bikaç ay önce test verdi 80 milyon sperm çıkmıştı nasıl olur şimdi 1 milyon bile çıkmaz dedim. 2 gün sonra tekrar test verin bakalım dedi , işte eşim wc de verdi örneği psikolojik olarak rahat olmaması etkiler dedi doktor. 2 gün sonra otelde hazırladı örneği aynı laboratuvara götürdük işte 80 küsür çıktı. işin aslı laboratuvar hatası mı yoksa cidden psikoloji bu kadar etkiler mi onu da bilemedim hiç...
evet çok iyi hatırlıyorum cnm psikolojide etkiliodur ama bence lab hatası o eşime oda vermişler bnm kadın doğuma gittiğim özel hastane de verdi testi ne bilim oldu mu her türlü oluo canım Salliala Salliala nın da eşinin sayı mı düşüktü doğru mu hatırlıyorum

bayılmaya gerek olan bişey diil sanırım canım bi nevi röntgen içeri bi sıvı verip film çekiolar ben çektirmedim yanlış bişey söylemiş olmıyım hassassın ztn anestezili de çekilebiliyo galiba çektiren arkadaşlar bi bilgilendirsin xpreiaZ xpreiaZ Veson Veson neslihan yasemin fln çektirmişti sanırım tsefeminde varmıydı rahim filmi hatırlayamadım tam
Cnm smear verdin mi hiç eğer verdiysen onu alırken takılan alet takılıyor gerisi benim için çok rahat geçti hiçbirşey hissetmedim 8403BHC 8403BHC

evet çok iyi hatırlıyorum cnm psikolojide etkiliodur ama bence lab hatası o eşime oda vermişler bnm kadın doğuma gittiğim özel hastane de verdi testi ne bilim oldu mu her türlü oluo canım Salliala Salliala nın da eşinin sayı mı düşüktü doğru mu hatırlıyorum
Evet cnm sallialanin kocasının 7 milyondu varikosel vardı ameliyat olmuştu olmadan hamile kalmıştı ne gusel :)

xpreiaZ xpreiaZ zafrina89 zafrina89 8403BHC 8403BHC kızlar bakın bunlar 3-4 ara ile eşimin testleri 2 sayfa olan sonra yapıldı. İlk testte morfoloji %1 çıktı şok olduk. 3 ayrı ürologa ve kadın doğuma gittik sorun yok dediler. sonra 3 ay falan geçti tekrar verdi 11 oldu değer ama 2si ayrı hastanelerde yapıldı. Bilmiyorum bizde de var sanki problem

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-23-13-20-54 (1).webp
    Screenshot_2016-03-23-13-20-54 (1).webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG-20160122-WA0004[1].webp
    IMG-20160122-WA0004[1].webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 35
xpreiaZ xpreiaZ zafrina89 zafrina89 8403BHC 8403BHC kızlar bakın bunlar 3-4 ara ile eşimin testleri 2 sayfa olan sonra yapıldı. İlk testte morfoloji %1 çıktı şok olduk. 3 ayrı ürologa ve kadın doğuma gittik sorun yok dediler. sonra 3 ay falan geçti tekrar verdi 11 oldu değer ama 2si ayrı hastanelerde yapıldı. Bilmiyorum bizde de var sanki problem
bi bebeklere kavuşsakta şu eksik aramaktan kurtulsak acaba ondan mı acaba bundan mı demekten bak salliala 7 milyonla hamile kaldı çok şükür bn totalde 50 mikyona az diyorum ama dmek ki olabilecek bişey

bi bebeklere kavuşsakta şu eksik aramaktan kurtulsak acaba ondan mı acaba bundan mı demekten bak salliala 7 milyonla hamile kaldı çok şükür bn totalde 50 mikyona az diyorum ama dmek ki olabilecek bişey
aynen rabbim nasip ettikten sonra her türlü oluyor orası öyle canım. Artık ben de gidicem doktora daha fazla gönderemezler. hep 1 yılı bekle dediler. artık doldu agustosta 1 sene.

xpreiaZ xpreiaZ cnm bak bizim sonuçlar.
Bu sonuçlarla doğal yoldan olmaz aşılama yada tüp şart dedi
Canım ileri hareket ve yerinde hareket yani a+b toplamı 50 ve üzeri olması gerekiyor dogal yolla gebelik için.ileri hareket >35 olmalı.

xpreiaZ xpreiaZ
Canım morfolojiniz 5 se sıkıntı yok 4 üzeri normal.ama sınırda oldugu için gebelik süresi uzuyor.morfoloji spermin yapısı oluyor gebelik olussa dahi morfolojisi bozuk olan döllenirse düşük oluyormuş

Spermin hızı sayısı dogal kürlerle takviyelerle artış gosteriyor.en zoru morfoloji malesef düzelmez diyorlar..bizimde 1..tüp bebek tutmama sebebi olarak gosterildi

Canım bu testler her örnekte farklı sonuç veriyorsa tek çözüm ovu dönemi bol bol ilişki bence. artık bir sefer %1 morfoloji olan gelir bir sefer %11 :D sayı 20 den hesaplasak toplam olur 100 milyon sık ilişki ile. ovu dönemi çalışmaları arttırmak mantıklı geliyor bana artık. psikolojilerine göre değişiyorsa bu sonuçlar işi şansa bırakmayıp her ruh hali ile değerlendirelim :KK69::KK69::KK69:

Back
X