• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktin mi Yükseldi acaba?
Yok ya veson. Dun koca gun bir ped anca. Oyle dolu dolu degil. Sanki adetin son gunu gibiydi ve yine kirmizi degildi. Bugun yine gunluk ped ve o da dolu dolu degil. Gogusler fena ki ne fena...Dokunamiyorum. Bas kismi naail aciyor. Parmakla her tarafi yokluyorum ve her yeri aciyor.

Boğaz halsizlik arada Öksürük :) dikkat et kendine topikte herkes hasta :)
Ben iki haftadır öyleyim canım geçen hafta raporluydum bu hafta çalışıyorum ama öksürük tiksirik bayağı zorluyor geçmiş olsun herkeseee

Rabbim gerçeğini de kolaylastirsin canim. Ben sadece bir kere gördüm emzirirken sonra bir daha goremedim. Sanirim cinsiyet belli olmaya yakin cinsiyetle dogum yaklasinca dogumla alakali ruyalar kaygılar gun yuzune çıkıp ruyalara yansiyor. Her ani guzel. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Evet canım yarıyı devirince başlıyor rüyalar bi kere de şey gördüm meraktan erken doğurmuşum o kadar küçük halsiz ki sırf meraktan erkenden doğdu şimdi geri de koyulmaz ki nasıl yasicak diyorum :) Allah yardım etsin hepimize inşallah bi avazda dogsunlar

Kızlar çok sevinerek verdigim sevincim bu gursagimda kaldi. degerim düşüşe geçmiş 243ten 85 e:KK43: o kadar uzuldum ki. aglamaktan gözlerim şişti. kimyasal gebelik dedi doktor. üzüntüden bayilmisim. var mı bunu yasayan
Çok geçmiş olsun canım insan bi süre boşluk yaşıyor noldugunu anlamaya çalışıyor pes etme sakın ben kimyasal yaşadım bi defa adet gördüm ikinciye yine hamileyim çok şükür Allah nasip etmişse olur canım sağlıklı olsun yeter ki

Prolaktin mi Yükseldi acaba?
Ya var soyle kolayca gidecwhimiz bir dr olsa... simdi tup dr.una mesaj mi atsam? Ne yapsam yaaa.... resmen sinir oldum. Ben bir sure tup dr.unu gormek istemiyirdum ya..yakinimda da yok oyle gideyim baksin. Simdi bir dr.a gitsem demen gerek di mi tup denedik olmadi. Yani bu konuyu ben baaka bir dr.a siylemek konusunda nedenae huzirsuzum..

Evet canım yarıyı devirince başlıyor rüyalar bi kere de şey gördüm meraktan erken doğurmuşum o kadar küçük halsiz ki sırf meraktan erkenden doğdu şimdi geri de koyulmaz ki nasıl yasicak diyorum :) Allah yardım etsin hepimize inşallah bi avazda dogsunlar
Var ya sesli guldumm
Insallah saglikla kucagina alirsin cnm

Var ya sesli guldumm
Insallah saglikla kucagina alirsin cnm
Sağol canım inşallah herkes sağlıklı hamilelikler geçirip kucağına alır her gece bi doğum maceram var dün gece de kendi doktorum yoktu başka doktor dogurtuyodu bide ayna tutturmuşum ben de görecem diye :D

Ya var soyle kolayca gidecwhimiz bir dr olsa... simdi tup dr.una mesaj mi atsam? Ne yapsam yaaa.... resmen sinir oldum. Ben bir sure tup dr.unu gormek istemiyirdum ya..yakinimda da yok oyle gideyim baksin. Simdi bir dr.a gitsem demen gerek di mi tup denedik olmadi. Yani bu konuyu ben baaka bir dr.a siylemek konusunda nedenae huzirsuzum..
Demek zorunda değilsin en azından hormonlara baktır ne alemde bir de usg mümkünse kist falan var mı? Tüpü karıştırma

İlk kontrolde sağda bir kaç tane, solda 2 tane vardı. Soldakiler daha büyüktü. Sonraki kontrollerde soldaki yumurtanın sadece bir tanesi dominat olmuş dedi. O büyümeye başladı. Uzun zamandır sol kasığımda ağrı ve batma var zaten. Kist ağrı yapıyor. Veson Veson , FreeSoull FreeSoull
Yumurtalardan biri çatlamış o zaman biri de kist olmuştur.inşallah hamike olursun kist de küçülür

Sağol canım inşallah herkes sağlıklı hamilelikler geçirip kucağına alır her gece bi doğum maceram var dün gece de kendi doktorum yoktu başka doktor dogurtuyodu bide ayna tutturmuşum ben de görecem diye :KK70:
Ay alemsin. KV'de sesli sesli guldum vallahi. Yorgun uyanirsin kuzum. Sal biraz kendini. Niye bu kadar cok takildin sen?

19. Gün ateş düşünce ben de öyle sandım. Ama ovu testleri hep negatifti o tarihlerde. Tabloya yazmamışım.
Illa pozitif olan gun yum okacak degil canim. O yuzden 19.gunden suphelendim. Ovulasyon olmadan ates tablosu boyle olmaz. Ovu da pozitif cikmaz pco yoksa. Pozitif testinin fotosu varsa atsana

Back
X