- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 35
Allah hepimize yaşatsın bu mutluluğuAyy ne mutlu oldum ;-) bende gördüm cizgiyi.kan değerini bekliyorum merakla.bugun sarı akıntı geldi bende de, ama çok erken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hepimize yaşatsın bu mutluluğuAyy ne mutlu oldum ;-) bende gördüm cizgiyi.kan değerini bekliyorum merakla.bugun sarı akıntı geldi bende de, ama çok erken
İdrar yaptın mı?Allah hepimize yaşatsın bu mutluluğuhemen yazarım canım sonucu
Tsm ‘nin açılımı ne canim:)))
Evet toplum sağlığı merkezi .sağlık ocağına gittim biz sadece bir gün yapıyoruz haftada bir.istersen tsm ye git orda ver orası hergün alıyor dedi.orda vermiştimToplum sağlığı merkezi olabilir![]()
yaptım idrar testi düne göre daha koyu cıktı kan verdim 3 gibi sonuc cıkacakİdrar yaptın mı?
foto cekmedim canım ya kan vericem dieSanırım yapmışsın:) foto yollasana daha belirgin mi.Tgbptn
yaptım idrar testi düne göre daha koyu cıktı kan verdim 3 gibi sonuc cıkacak![]()
saol canım inş kanda da cıksında sevinelim hep beraber
Sonuç?saol canım inş kanda da cıksında sevinelim hep beraber![]()
cıkmadı ya saglık ocagında vermiştim netten bakıyorum daha bekliyorSonuç?
Hımm geç çıkabilir o zaman merakla bekliyoruz çıkar çıkmaz yaz mutlakacıkmadı ya saglık ocagında vermiştim netten bakıyorum daha bekliyor
yazarım mutlaka canım :)Hımm geç çıkabilir o zaman merakla bekliyoruz çıkar çıkmaz yaz mutlaka
hadi bakalım müjde bekliyoruz canım..açılış senden gelsin inşallah...yazarım mutlaka canım :)
amin canım inşhadi bakalım müjde bekliyoruz canım..açılış senden gelsin inşallah...
sen birşey yazınca sonuç çıktı sanıyorum merakla açıyorum yaaamin canım inş![]()
Cikmadimi daha canim merak ettim.amin canım inş![]()