• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben geldim. Bir süre ara vermiştim. İlk işim listeye bakmak oldu. @Tgbptn @papatyamrm kızlar tebrik ederim.Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de güzel haberlerim var. Eylül ve ekimde yaşadığım üst üste kimyasaldan sonra bir süre herşeye ara vermeye karar vermiştim. Ve hemen son kimyasal düşükten sonra Rabbim tekrar nasip etti. Hiç beklemiyordum. Süpriz oldu. Ama korkularımdan kurtulamadım. Taki bugüne kadar. Bugün bebişi gördük ve kalp atışını duyduk:KK200::dua: bu 6. Gebeliğim sadece ilkinde kese ve bebek görünmüştü ama kalp atışı yoktu. İlk kez o güzel sesi duydum Rabbime şükürler olsun. Sizlerin emeği çok büyük. Çok şey paylaştık.Bu yüzden sizinle bu güzel haberi paylaşmak için tekrar KK ya girdim. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese gönlünden geçenleri versin. Çok bekletmeden:dua: Sizi seviyorum.@Khaleesi21 @Veson @LeYLa_21 @Elcanki@zafrina89 @butterfly_gns @nergismor@ZehreNur @MeIodi @Rzg14 @Layeste@aichazeyn @muallimez @cibi35 @8403BHC @ShinSeGi

Ayy nasıl sevindimmm :rolleyes: Allah tamamına erdirsin canım benim :KK36::KK36:

ayyy çok sevindim yaa Allah sağlıkla kucaklamayı doya doya büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım
CNm ff e son adet tarihini ve test gününü girer misin? İlk sayfaya eklemek istiyorum.tabi ilişki günleri falan aklımdaysa onları da gir
İlişki günlerini bilmiyorum. Ama birkaç gün ateş ölçüp bi yere not almıştım onları ve test gününü gireyim.
aaa çok sevindim işte bu habere.
bak Rabbim seni çok üzmeden inşallah sağlıklısını nasip etmiş canım.:nazar:
çok şükür.:dua:
sağlıkla devamını dilerim senin için.
Allah sağlıkla kucağına versin.
darısı benim ve geride kalanların başına inşallah.
Amin inşallah

canım benim cumartesi kontrolüm var bakalım ne olacak?
transfer tarihim belli olur diye düşünüyorum.
Rahmimin ne kadar kalınlaştığına bağlı tabi.
bende heyecanla bekliyorum.
Allah razı olsun sorduğun için.
Allah emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin inşallah
Ayy nasıl sevindimmm :rolleyes: Allah tamamına erdirsin canım benim :KK36::KK36:
Amin çol saolun kızlar

Yok şimdi öyle söyleyeyim yumurta çatlıyor.çatladıktan sonra vücut progesteron diye bir hormon salgılıyor.işte bu hormon ateşi yükselten hormondur.yani ateş yükseldiğinde yumurtan çoktan çatlamış demek oluyor.bu durumda gebelik şansı imkansız olmasa da çok çok düşüktür.

Bende senin yumurtanın 25. Gün çatladığını düşünüyorum.sadece ertesi günkü yükseliş çok fazla.o yüzden bu yükselişin sadece hormonal bşr yükseliş olmadığını ogün sen hissetmesen de bir antikor mikrop savaşı yaşadığını düşünüyorum.o yüzden aşırı yükseldi sanki.
Bende o gün düşünüyorum canım adetin 25i ayın 21i.
Dediğin gibi olabilir bence de. O gün çok halsizdim. Tüm gün yattım eşim de grip olcam sanıp ıhlamur falan yaptı hatta. Ama hasta olmadım. Demek ki Ateş yükselecekti biraz daha Yükseldi hastalık yüzünden. Yarın kan vercem bakalım sonuç güzel olur inşallah :)

http://fertilityfriend.com/home/68f357/
Veson Veson hatırladıklarımı ekledim. Bu arada benim sanırım geç döllenme. Hiç kan vermedim hep dedim zaten kimyasal ise kanamam başlar kan verip stres olmaya gerek yok. 2 hafta bekledim. Geçen hafta çarşamba ilk kez doktora gittim o da muayene etti keseyi gördü. 6+1 olması gerekirken 4+5 çıktı. Kimyasal sonrası yumurtlaman sarkmıştır ondandır dedi. Bebeği görememiştik. Bugün bebeği ve kalp atışını gördük. Şuan adete göre 7+2 olmam gerekirken 5+5 görünüyorum. Yani tam olarak yumurtlamanın ne zaman olduğunu bilmiyorum

CNm ben ara ara tablolarına bakıyorum ve sabırla nasıl bekliyorsun şaşıyorum.döngülerin çok çok uzun.geçen ayki 67 gün ve bir önceki de o kadar uzun olmuştu diye hatırlıyorum.dr a gitmeyecek misin? Sanki sana yumurta geliştirici falan uygulanmalı gibi geliyor tabi dr daha iyisini bilir.

Bu ayki tablonda henüz yükseliş Yok CNm.ölçmeye ve düzenli ilişkiye devam
Tesekkur ederim gittim ama tedavi için bekliyecem erken daha 8 ay olacak o yüzden kilolar artti döngüler uzadi benim evet. Yükselme yok ya 3 gündür düşüş ve sabit acaba dedim ?

Bende o gün düşünüyorum canım adetin 25i ayın 21i.
Dediğin gibi olabilir bence de. O gün çok halsizdim. Tüm gün yattım eşim de grip olcam sanıp ıhlamur falan yaptı hatta. Ama hasta olmadım. Demek ki Ateş yükselecekti biraz daha Yükseldi hastalık yüzünden. Yarın kan vercem bakalım sonuç güzel olur inşallah :)
HADi güzel haberlerle gel inşallah

Tesekkur ederim gittim ama tedavi için bekliyecem erken daha 8 ay olacak o yüzden kilolar artti döngüler uzadi benim evet. Yükselme yok ya 3 gündür düşüş ve sabit acaba dedim ?
İnşallah bu ay uzamaz.her ihtimale sen bugünleri değerlendir.umarım 1-2 güne yükselir;)

http://fertilityfriend.com/home/68f357/
Veson Veson hatırladıklarımı ekledim. Bu arada benim sanırım geç döllenme. Hiç kan vermedim hep dedim zaten kimyasal ise kanamam başlar kan verip stres olmaya gerek yok. 2 hafta bekledim. Geçen hafta çarşamba ilk kez doktora gittim o da muayene etti keseyi gördü. 6+1 olması gerekirken 4+5 çıktı. Kimyasal sonrası yumurtlaman sarkmıştır ondandır dedi. Bebeği görememiştik. Bugün bebeği ve kalp atışını gördük. Şuan adete göre 7+2 olmam gerekirken 5+5 görünüyorum. Yani tam olarak yumurtlamanın ne zaman olduğunu bilmiyorum
Ne güzel be güzel daha sakin bir gebelik olmuş :)

canım benim cumartesi kontrolüm var bakalım ne olacak?
transfer tarihim belli olur diye düşünüyorum.
Rahmimin ne kadar kalınlaştığına bağlı tabi.
bende heyecanla bekliyorum.
Allah razı olsun sorduğun için.
hay hadi insallah. son olsun aminnn

inanilmazzzz sevindim. masallahhhhh. saglikla kavus insallah canimmmmm...
İnşallah bu sefer olmuştur. Sağlıkla devam etsin:dua: Rabbim yeni yılda yeni bebekler versin sizlere de. Hatırlıyorum geçen yılda yılbaşı akşamıyla almıştık @izz den ilk haberi, arkası peş peşe gelmişti. Şimdi bebişlerini sağlıkla aldılar kucaklarına büyüttüler bile:nazar: Şimdi sıra bizde inşallah ard arda gelecek güzrl haberler:KK200::dua:

Maşallah cnm. Ne güzel haberle gelmişsin. Çok sevindim. Sağlıkla kucakla inşallah cnm.bizlerede dua et kuzum..tedaviylemi oldu yoksa normalmi?
Saol ablam. Kendiliğinden oldu. Bu ay hiç bişey yapmadım. Ovu testi kullanmadım. Ateş ölçmedim. Kafama göre takıldım. Bu ay eşimin işleri çok yoğundu. Çok fazla ilişki de olmadı. Olsada eskisi gibi bir kaç saat yatayım felan hiç olmadı. Hepsinde hemen kalkıp duşumu aldım. Kendimi sömestr sonrası tüp bebeğe hazırlıyordum. En son kimyasallar sonrası pgt yöntemi önerilmişti bize. Rabbimin takdiri. Zamanını bekliyormuş. Dua etmezmiyim sürekli aklımda dilimde sizler ve isteyenler var. Çok zorlu süreçlerden geçtim hepimiz geçiyoruz. O yüzden herkese çok dua ediyorum:dua:

Bol bol yumurta olsun inşallh

Yok canım ben dondurulmuş transfer olacağım.
yani ben 2015de yumurtalarımı toplatıp dondurmuştum.
şimdi onları kullanacağım.
transfer öncesi rahimi hazırlıyorlar.
şu an o aşamadayım.

Çok sevindim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin .Buradaki herkese bu sevinci nasip etsin inşallah
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben geldim. Bir süre ara vermiştim. İlk işim listeye bakmak oldu. @Tgbptn @papatyamrm kızlar tebrik ederim.Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de güzel haberlerim var. Eylül ve ekimde yaşadığım üst üste kimyasaldan sonra bir süre herşeye ara vermeye karar vermiştim. Ve hemen son kimyasal düşükten sonra Rabbim tekrar nasip etti. Hiç beklemiyordum. Süpriz oldu. Ama korkularımdan kurtulamadım. Taki bugüne kadar. Bugün bebişi gördük ve kalp atışını duyduk:KK200::dua: bu 6. Gebeliğim sadece ilkinde kese ve bebek görünmüştü ama kalp atışı yoktu. İlk kez o güzel sesi duydum Rabbime şükürler olsun. Sizlerin emeği çok büyük. Çok şey paylaştık.Bu yüzden sizinle bu güzel haberi paylaşmak için tekrar KK ya girdim. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese gönlünden geçenleri versin. Çok bekletmeden:dua: Sizi seviyorum.@Khaleesi21 @Veson @LeYLa_21 @Elcanki@zafrina89 @butterfly_gns @nergismor@ZehreNur @MeIodi @Rzg14 @Layeste@aichazeyn @muallimez @cibi35 @8403BHC @ShinSeGi

Back
X