- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Evet cnm sabahki ateşini gördüm tahmin ettim.rabbim aratmasın daha fazla inşallah.şimdi tüp mü tekrar aşılama mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm sabahki ateşini gördüm tahmin ettim.rabbim aratmasın daha fazla inşallah.şimdi tüp mü tekrar aşılama mı?
Diğer bilgilerini de girsaol canım :) 12. gün çok akıntım başladı ve kasık ağrılarım oldu dünde çok kasık ağrım vardı ilişkide dahi yumurtalıklarımdaki o sancıyı hissediyorum fazlasıyla. bugün bir o kadar değil ama. Bu sebeple yumurtlama olacağından şüphe ediyorum. Dünkü ovulasyon testimde silik çizgi çıkmıştı. Şimdi saat 15:30 da yine yapacağım bekliyorum bakalım ne çıkacak
Ah canim büyüyorlar ama zor. Kaan kalbinden dolayi kilo alamiyor canim onun disinda bu ara atak haftasi memede kendi geri atip duruyor. Evlat cok farkli bir imtihan surekli gozum ustunde canim. Bisey olacak diye korkuyorum. Rabbim hepsine saglik versin. Bizde opuyoruz teyzesi.İnşallah canım. Çok saol. İnşallah kızlardan da arka arkaya gelir güzel haberler. Sizler bebelerinizi büyüttünüz bile. Rabbim sağlıklı mutlu ömürler versin herkesin yavrusuna
Kaan bebek nasıl inşallah iyidir, herşey yolundadır.
Kocaman öpüyorum onuda
![]()
girdim canım o sitedenDiğer bilgilerini de gir
İlişki günlerini ve ovulasyon test sonuçlarını da girgirdim canım o siteden
Rabbim işini kolaylaştırsın inşallahinşallah cnm..evet sabahtan belliydi olumsuz olduğuHenüz tüpe geçemiyoruz devlet hastanesi olduğu için 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe hak kazanabiliyoruz.Adetle birlikte 2.aşılamaya başlayacağım.
inşallah cnm..evet sabahtan belliydi olumsuz olduğuHenüz tüpe geçemiyoruz devlet hastanesi olduğu için 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe hak kazanabiliyoruz.Adetle birlikte 2.aşılamaya başlayacağım.
Rabbim işini kolaylaştırsın inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay her şey dilediğince olur![]()
Cnm hamile kalınca kullanmıştım ve düşük riski dolayısı ile ilişki yasaktı.ama sürekli akıntı yapıyordu ıslaklık oluyordu tabi ama ilişki hiç olmadı bilmiyorum o kısmı.başka ne kullandın östrojen falan verdi mi? Yanlış hatırlamıyorsam o kuruluk yapıyorduamin canım inşallah cümlemizin.Bu arada bişey sormak istiyorum.aşılamadan sonra doktor bana bir hafta gün aşırı ilişki olsun demişti ve crinone jel vermiştiya.bu jelden sonra aşırı kuruluk oldu kuruluktan dolayı da ilişki esnasında çok canım yandı.bunu doktora bugün söylediğimde olurmu öyle şey aksine bu jel kuruluk yapmaz örneğin menepoza girmiş bayanlara sırf bu kuruluk için bu jeli veriyoruz dedi.tabi doktor öyle diyince bişey diyemedim.bana bunu tekrar hatırlat bakarız çaresine dedi.ama benim şimdiye kadar böyle bir sıkıntım olmamıştı ki aşılamadan önceki ilişkilerde olsun geçen seneki yaptırmış olduğum aşılamalarda olsun böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.sen bu jeli kullandığın zaman böyle vajinal kuruluk yaşamışmıydın?
Cnm hamile kalınca kullanmıştım ve düşük riski dolayısı ile ilişki yasaktı.ama sürekli akıntı yapıyordu ıslaklık oluyordu tabi ama ilişki hiç olmadı bilmiyorum o kısmı.başka ne kullandın östrojen falan verdi mi? Yanlış hatırlamıyorsam o kuruluk yapıyordu
Kızlar. Ben doktora gittim bugün. Kan aldılar. Sonuç <2 çıktı malesef
Eki Görüntüle 2086232
Olsa çıkardı heralde. Yumurtlamamın 8nci günü bugün.
Doktora yumurtlamam geç oldu dedim. Nasıl anladın dedi. Bende Ateş ölçüyorum dedim. Çok güzel ama ovülasyon takibiyle destekle, Ateş yanılır ama test yanılmaz dedi. Hem normalde bile kanda çıkması zor bu zamanlarda. yumurtlaman geç olduysa çıkmaz. Ama sen bilirsin yapalım test dedi. Ben 72 saatte çıkar diye biliyordum.Kan tahlilinde pek yanılma olmaz canım
Doktora yumurtlamam geç oldu dedim. Nasıl anladın dedi. Bende Ateş ölçüyorum dedim. Çok güzel ama ovülasyon takibiyle destekle, Ateş yanılır ama test yanılmaz dedi. Hem normalde bile kanda çıkması zor bu zamanlarda. yumurtlaman geç olduysa çıkmaz. Ama sen bilirsin yapalım test dedi. Ben 72 saatte çıkar diye biliyordum.
Öyle yapacağım canım. Teşekkür ederim. Amin inşallahOlabilir cnm geç yumurtlama olduğu için haliyle geç döllenmede olabilir tabiki.Bu sebeplede negatif çıkmış olabilir.dpo 14 e kadar bekle eğer adet gelmez ise tekrar kan verirsin.Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Dpo8 kan testi icin de erken olabilir. Biraz daha bekleyin.Öyle yapacağım canım. Teşekkür ederim. Amin inşallah![]()
Dpo8 kan testi icin de erken olabilir. Biraz daha bekleyin.
Aaa ciddi misin canım. 72 saat diye bildiğimiz yanlış mı o zaman. En erken 72 saat mi o. Kafam karıştı. Ben kesin olmadı dedim. Kekik çayı içtim hatta bugün biraz kafamdan atayım diye.Dpo8 kan testi icin de erken olabilir. Biraz daha bekleyin.