• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dpo 9 nasıl olur peki yılbaşı günü bir delilik yapasim var :KK47:

Aaa ciddi misin canım. 72 saat diye bildiğimiz yanlış mı o zaman. En erken 72 saat mi o. Kafam karıştı. Ben kesin olmadı dedim. Kekik çayı içtim hatta bugün biraz kafamdan atayım diye.

Genel bilgi diye yazayim sadece. Yumurtanin dollenip, rahme yerlesip betahcg salgilamasi maksimum 10gunde oluyor. Yani yumurtlama gunumnuz kesin ise, ilk 10gun yine de sonuc negatif cikabilir... 72 saat diye hic duymadim ben. Tup bebekte bile doktorlar 10.gun bakarlar kanda. :)

Genel bilgi diye yazayim sadece. Yumurtanin dollenip, rahme yerlesip betahcg salgilamasi maksimum 10gunde oluyor. Yani yumurtlama gunumnuz kesin ise, ilk 10gun yine de sonuc negatif cikabilir... 72 saat diye hic duymadim ben. Tup bebekte bile doktorlar 10.gun bakarlar kanda. :)
Öyle mi yaa. Bilmiyordum canım. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için.
Bi dahakine bu kadar aceleci davranmıycam.

Aman seker yapma derim. Dur sakin sakin sen. İnanmazsin ben de duracagim :KK70:

Benim endisem negatif diil yalancı pozitif çıkması :)) çatlatma ignesinden dolayı yani :) ama hamile kaldığım ay da 9. Gün yapılmış HCG ve 42 çıkmıştı :eek:

Benim endisem negatif diil yalancı pozitif çıkması :)) çatlatma ignesinden dolayı yani :) ama hamile kaldığım ay da 9. Gün yapılmış HCG ve 42 çıkmıştı :eek:
olsun sen bekle cnm. her halukarda 2 kez kan vereceksin. onun yerine regl gununu bekle. 1 kez kan ver derim.

ben de bebek olimpiyatlarini bu ay icin tamamlamis bulunmaktayim. daha da kimse yanasmasin bana :KK70:....
enteresan sekilde son 6 aydir ilk kez esim normal yani ;)

olsun sen bekle cnm. her halukarda 2 kez kan vereceksin. onun yerine regl gununu bekle. 1 kez kan ver derim.

ben de bebek olimpiyatlarini bu ay icin tamamlamis bulunmaktayim. daha da kimse yanasmasin bana :KK70:....
enteresan sekilde son 6 aydir ilk kez esim normal yani :KK66:

Ohh maşallah diyim hemen :nazar: :KK48:
Benim luteral 16 gün yaa :deli: idrar testi yapıp rahatlama şansım da yok. Tam kafa yemelik

Ohh maşallah diyim hemen :nazar: :KK48:
Benim luteral 16 gün yaa :deli: idrar testi yapıp rahatlama şansım da yok. Tam kafa yemelik
dpo14ten sonra yaparsin cnm idrari.

ben de her ay 16da yunlarken bu ay erken yumladim. bakalim kismet diye diye bir hal olduk :KK70:...

Kızlar. Ben doktora gittim bugün. Kan aldılar. Sonuç <2 çıktı malesef :KK43:

Eki Görüntüle 2086232
Olsa çıkardı heralde. Yumurtlamamın 8nci günü bugün.
Hakkında hayırlısı olsun.zamansız yolcuda erken yaptırmıştı negatif çıktı ,bikaç gün sonra pozitif oldu.

bu jeli kullandıktan sonra sadece arada tortu olarak geri geliyordu.öyle ıslaklık falan olmadı bende.östrojen kullanmadım.
östrojeni zamanın da yumurta takibi sırasında 3 ay kullanmıştım ama onda bile böyle kuruluk yaşamadım.yan etkilerine baktım da yan etkilerinde var yaygın olarak.
 Sırt ağrısı, karın ağrısı, cinsel organdan akıntı gelmesi, cinsel organdan gelen akıntıda artış, alerji, cinsel arzunun azalması, cinsel organda kuruluk diye yazıyor.
Neyse artık hatırlat bana dedi ya bir dahaki sefere belki değiştirir başka bişey verir herhalde.
Ben bu jeli araştırmıştım bir zamanlar.kimse memnun değildi.yan etkileri çok fazlaydı.özellikle mantardan bıkmışlardı.bence bunu kullanma canım.
Bu arada aşılama sonucuna üzüldüm.ama elden ne gelir.inş daha fazla bekletmez bebişin seni.

dpo14ten sonra yaparsin cnm idrari.

ben de her ay 16da yunlarken bu ay erken yumladim. bakalim kismet diye diye bir hal olduk :KK70:...
Bu reglden sonra ben de aranıza katılıyorum.valla heveslendim sanki.stresi de ayrı.aman ne bileyim ara vermek çok iyi geldi bana.
Hadi sen hamile kal da umut ol bize...

Bu reglden sonra ben de aranıza katılıyorum.valla heveslendim sanki.stresi de ayrı.aman ne bileyim ara vermek çok iyi geldi bana.
Hadi sen hamile kal da umut ol bize...
Benden once behice ile cici var anacim. Once onlardan haber bekliyoruz. Benim ateste dalga geciyr benimle. İlginc bir ziplama yapti. Oysa 36.6yi gecmezdi. Saskinim yani :)

Seni de bekliyoruz canim. Benim bu ay da olmazsa 6ay oldugu ve 35 olmak uzere oldugum icin dr yum takibu dedi ama pek niyetim de yok ona.

Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptırmıştı hatırlıyor musun ?
Canım geçen ay dpo 11 de kan testim 2.67 çıkmıştı. Dpo 15 de 18,42. Daha sonra artış oldu ama tam istenildiği gibi olmadı. kimyasal gebelik oldu. Biraz daha bekleyip kan testini tekrarlayabilirsin. İstersen evde yapılan idrar testlerinden de deneyebilirsin. Artık bu testlerinde hassaslıkları da gayet iyi oluyor. Ama en kesin sonuç kan testi.

Hakkında hayırlısı olsun.zamansız yolcuda erken yaptırmıştı negatif çıktı ,bikaç gün sonra pozitif oldu.

Ben bu jeli araştırmıştım bir zamanlar.kimse memnun değildi.yan etkileri çok fazlaydı.özellikle mantardan bıkmışlardı.bence bunu kullanma canım.
Bu arada aşılama sonucuna üzüldüm.ama elden ne gelir.inş daha fazla bekletmez bebişin seni.

evet cnm var baya yan etkisi bende mantar değilde tahriş oldu hafiften doktor bir dahaki sefer yine bunu verirse kullanmayacağım.saol canım inşallah

Canım geçen ay dpo 11 de kan testim 2.67 çıkmıştı. Dpo 15 de 18,42. Daha sonra artış oldu ama tam istenildiği gibi olmadı. kimyasal gebelik oldu. Biraz daha bekleyip kan testini tekrarlayabilirsin. İstersen evde yapılan idrar testlerinden de deneyebilirsin. Artık bu testlerinde hassaslıkları da gayet iyi oluyor. Ama en kesin sonuç kan testi.
Anladım canım teşekkür ederim. Peki DPO kaçta yapayım idrar testini. Bi daha kan testiyle uğraşmak istemiyorum. Belirtiler olmasa ona da uğraşmam da bu ay farklı şeyler yaşıyorum. Kan testine bile inanmadım. Normalde tamam olmadı derken bu sefer bi hata var dedim inanmadım. Hayırlısı olsun.

Anladım canım teşekkür ederim. Peki DPO kaçta yapayım idrar testini. Bi daha kan testiyle uğraşmak istemiyorum. Belirtiler olmasa ona da uğraşmam da bu ay farklı şeyler yaşıyorum. Kan testine bile inanmadım. Normalde tamam olmadı derken bu sefer bi hata var dedim inanmadım. Hayırlısı olsun.
Burada dpo 10 da çok silik ikinci çizgiyle öğrenenler de var. Ama en güzeli adet günü. Eğer sabredemem adet gününe kadar diyorsan en erken bence dpo 12 de yap. Hayırlısı olsun canım. Rabbim çok bekletmeden nasip etsin :dua:

Burada dpo 10 da çok silik ikinci çizgiyle öğrenenler de var. Ama en güzeli adet günü. Eğer sabredemem adet gününe kadar diyorsan en erken bence dpo 12 de yap. Hayırlısı olsun canım. Rabbim çok bekletmeden nasip etsin :dua:
Adeti bekleyeyim en iyisi. Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah :dua:

Geçmiş olsun zeynepcim çok sevindim..meleğine bir adım daha yaklaştın. Müjdeli haberlerini de alırız inşlh. Kuzum...

inşallah ablacım, doktor 3 ay korunma verdi
sen nasılsın ne var ne yok

inşallah ablacım, doktor 3 ay korunma verdi
sen nasılsın ne var ne yok
Valla bende doktor kontrolünde vitamin kullanıyorum. Bu arada da çalışmalara devam ediyorum.nasip bakalım gülüm. Hayırlısı hakkımızda. Senin adına sevindim gerçekten cnm.herşey gönlünce olur inşallh. 2018 de hepimiz anne oluruz inşlh kuzum..

Back
X