• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş yükselmeye başlamış test kusmında ferning test diye bir kısım var işaretlediğin kısımlerı da hep sil.sadece ateş ve opk gir başka birşeye girme.bir de varsa akıntı bilgisi
canım ya ferning test kısmını bulamadım ben

canım ya ferning test kısmını bulamadım ben
OPk girdiğin yerde ferning microscope ayın 28-29 31-1-2-3 günleri sil
IMG_6433.webp

R Rzg14 ne yapacağız bu çok bilmiş gibi yapıp da bir halt beceremeyenlerle :işsiz:
bekle canım sen.
daha çok yeni.
hemen umutsuzluğa düşmeyelim.

Ben dde kendimi davet ediyorum :KK70:..
Anacaim cok pahali ozelde yahu burda.
Bir de dis randevum var yarin.
Oyuncak teslimatim var.
Var da var :KK70:
Oyuncak teslimatı mı?
Noel de geçti ama ...

gunaydin. biz aksam dayanamadik esimle tip merkezine gittik. oradaki ulaka beyfendiye sonucu 3-5 gibi sayisal sonuc verip vermediklerini sordum. tabiki veriyrz dedi. dpo7 de degerin 4 olmasi da onemlidir cunku. neyse bekledik vs. sonuc <5...negatif. iyi de 4 mu 0...bilmem kac mi... bir de sordum basta yani... yani suan gebelik yok arkadaslar. kana gore olan bu :KK43:
Eki Görüntüle 2089323
Bunu biz de biliyorduk zaten.uyuz herif...

Ablacım kontrolüm bugün:KK17: stresliyim, korkuyorum. Umarım herşey yolundadır. Gerektiği gibi büyüyordur inşallah:dua: Beni endişelendiren adet günü ile uyumlu olmaması. Ölçümlerde 10 gün geri çıkıyor. Gerçi doktor biraz rahatlatmıştı beni. Üstüste yaşadığım kimyasallar sonrası döngümün ve yumurtlamamın değişmiş olanileceğini yani geç döllenme olabileceğini söyledi. Bu ay hiçbir yumurtlama takibi yapmadığım için ben de bilmiyorum ne zaman yumurtladığımı. 14.45 te randevum. Bakalım. Haber veririm sizlere:dua:
Bebişin seninle annesi.olumsuz düşünüp rahatsız etme minnakı

Oyuncak teslimatı mı?
Noel de geçti ama ...

Bunu biz de biliyorduk zaten.uyuz herif...

Bebişin seninle annesi.olumsuz düşünüp rahatsız etme minnakı
saol cnm.
amigurumi tatlim. yapiyorum hopppp elden teslim ediyorum ;)
yuksek muhendis anne olarak evdeysem, az da olsa para kazaniyorum ;)

R Rzg14 ne yapacağız bu çok bilmiş gibi yapıp da bir halt beceremeyenlerle :işsiz:
bekle canım sen.
daha çok yeni.
hemen umutsuzluğa düşmeyelim.
insallah canim ama sanirim umudum bitti yahu benim.atesimde oteki aylar gibi dustu. bakalim birkac gune zaten regl. olmazsa umut var demektir.

orgu oyuncak canim :KK66:
japon sanati diyorum.detaylar icin bakiniz google amca :KK66:
Hııııı baktım.o cici şeyleri yapan sen miydin?:KK53:
Valla benim gibi yeteneksiz biri için yüksek mühendislik harikası denebilir:KK53:
Bi hamile kalaydım ilk agumugimiz hazır desene:rolleyes:
Ya da sen hamile kal,o Sevinç’le bize hediye et:rolleyes:tercih senin gayri.
Sonuç : ikisinde de ben karlıyım:KK53:

Hııııı baktım.o cici şeyleri yapan sen miydin?:KK53:
Valla benim gibi yeteneksiz biri için yüksek mühendislik harikası denebilir:KK53:
Bi hamile kalaydım ilk agumugimiz hazır desene:rolleyes:
Ya da sen hamile kal,o Sevinç’le bize hediye et:rolleyes:tercih senin gayri.
Sonuç : ikisinde de ben karlıyım:KK53:
sen az degilsin coksun :KK70:

kızlar bende şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım ve iyice silikleşmiş artık. sanırım bundan sonra teste devam etmeme gerek yok değil mi adete kadar ?

Back
X