• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım artık bekleme zamanı hadi hayırlısı olsun inşallah
saol canım benim ayyy hadi inşallah yaaa erken gebelik testi bile aldım internetten bekleyeceğiz artık allahım sonunda hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsinde gerisi önemli değil

Zamansiz yolcu Zamansiz yolcu doktordan gelmedin mi daha canım?haber bekliyoruz...inşallah güzel geçmiştir.
Eve yeni geldim abla. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebiş büyümüş. Kese çok iyi yere yerleşmiş dedi. Kanama alanı felan da yokmuş. Adete göre 8+3 olmam lazım ama 7+1 götünüyor.Geç döllenme olduğu kesinleşti. Haftalık gelişimi ve kalp atışı iyi dedi. Çok şükür çok rahatladım şimdi. Darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda.:dua: R Rzg14 etiketle demiştin:KK54:

Eve yeni geldim abla. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebiş büyümüş. Kese çok iyi yere yerleşmiş dedi. Kanama alanı felan da yokmuş. Adete göre 8+3 olmam lazım ama 7+1 götünüyor.Geç döllenme olduğu kesinleşti. Haftalık gelişimi ve kalp atışı iyi dedi. Çok şükür çok rahatladım şimdi. Darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda.:dua: R Rzg14 etiketle demiştin:KK54:

Ohh cok sukur bugünlerde güzel haberlere ihtiyacımız var. Sonuna dek sorunsuz sağlıklı gider inşallah canim benim.

masallahhhh. oh super. sevsinler onun minnak pitirtilarini. saglikla kavusun annesi ;)

Hadi hayırlısı olsun. Rabbim utandırmasın. Dualarım seninle canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sen de bebişin de Allaha emanet olun

sağ ol canım benim.
sana sağlıklı doğumlar bana da sağlıkla tutunan bebişler nasip olsun. :dua:

çok sevindim canım...sonuna kadar böyle ilerlesin sağlıklada doğsun inşallah..:anne:amin canım..duanı esirgeme bizlerden de...:KK60:
ayy ablam ya :oops:
işteyim hemen girip yazdım o yüzden seni etiketleyememişim ne olur alınma.
çok teşekkür ederim ablacığım.
farkettim şekercim...:KK45: inşallah yüzün gülsün cemrecim...duamdasın ablam...:KK60:

Ohh cok sukur bugünlerde güzel haberlere ihtiyacımız var. Sonuna dek sorunsuz sağlıklı gider inşallah canim benim.

masallahhhh. oh super. sevsinler onun minnak pitirtilarini. saglikla kavusun annesi :KK66:

sağ ol canım benim.
sana sağlıklı doğumlar bana da sağlıkla tutunan bebişler nasip olsun. :dua:

çok sevindim canım...sonuna kadar böyle ilerlesin sağlıklada doğsun inşallah..:anne:amin canım..duanı esirgeme bizlerden de...:KK60:

farkettim şekercim...:KK45: inşallah yüzün gülsün cemrecim...duamdasın ablam...:KK60:
Saolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum. Rabbim en kısa zamanda gönlünüzdeki ne ise onla ödüllendirsin emeğinizin ve sabrınızın karşılığını :dua::KK200:

arkadaşlar çarşamba günü transferim var.
R Rzg14 Khaleesi21 Khaleesi21 cibi35 cibi35 Veson Veson
Ayyy çok heyecanlı:KK53: inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur.kalp atışını duydum Kızlar,dediğin günleri duymak dileğiyle...

İşte buuu!!işte bu!azmin zaferi.
Gençler yılmak yok,azimle miken bebişi kapar:rolleyes:

Uzun zamandır takip edemiyorum hamişimiz varmıs Zamansiz yolcu Zamansiz yolcu tebrik ederim canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin senin adına cok sevindim. Bizlerede dua et emi

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi sımsıkı tutunsun bebişler inşallah kac tanesi transfer oldu.Rabbim yüzünü güldürsün müjde vermek nasip olsun

Back
X