• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canım. Amin. Artık bu aydan sonra da seni takip ediyor olacağım. Rabbim istediğin zamanda nasip etsin sağlıklı evlatlar:dua:
Ayyy okuması bile heyecanlandırdı beni...

Bu ay bende size takılıyorum inşallah. geçen iki ay ateş ölçmedim stres oluyorum luteal fazım 10 gün sürüyor diye baktım böyle de olmuyor ateşe devam :halay:
Ohhh hep beraber mikmikemikmik...

Suprizzzz. Gel de kafayi yeme. Arkadas bir insanin herseyi mi ters olur. T cizgisi c ye bu kadar yakin cikar mi? Aslinda ciddi ciddi pembe bu cizgiler... Demin yaptim.

Eki Görüntüle 2090062 Eki Görüntüle 2090063 Eki Görüntüle 2090064
Eee bu pozitif işte.ben dedim var bebiş

Ayyy okuması bile heyecanlandırdı beni...

Ohhh hep beraber mikmikemikmik...

Eee bu pozitif işte.ben dedim var bebiş
canim. gunduz esim after 10 erken gebelik testi almisti. o negatifti. gezdik tozduk geldik. tabi sivi alimi da var. yaptim bu cikti. ama t c ye cok yakin. acaba o cidden t mi diyorum? anlatabildim mi?

canim. gunduz esim after 10 erken gebelik testi almisti. o negatifti. gezdik tozduk geldik. tabi sivi alimi da var. yaptim bu cikti. ama t c ye cok yakin. acaba o cidden t mi diyorum? anlatabildim mi?
Bi kere daha mı kan versen ki acaba?

Suprizzzz. Gel de kafayi yeme. Arkadas bir insanin herseyi mi ters olur. T cizgisi c ye bu kadar yakin cikar mi? Aslinda ciddi ciddi pembe bu cizgiler... Demin yaptim.

Eki Görüntüle 2090062 Eki Görüntüle 2090063 Eki Görüntüle 2090064
Canım var gibi duruyor. Ama yakın olması insanı şüpheye düşürüyor acaba test bozuk mu diye?. Bence yarın eğer ateş de iyi giderse farklı bi marka ile tekrar yap. Ben çok sık test yapan biri olarak bulabilirsen freely marka al yap derim. Ya da prediktör marka erken gebelik testi:KK66: inşallah bu eksiliklerin güzel sebebi vardır. Ve bebişin sana biraz muziplik yapıyordur :-):KK200:

cnm kan testi ciddi pahali burada.
eger bu testte bozuksa var ya... isyannnnn...
Bence sen yarın migrenim tuttu ,dişim ağrıyor ,oram ağrıyor buram ağrıyor çok kötüyüm vs ama gebelik şüphem var de devlet hastanesinin aciline git.yarım saate kan testin tamamdır.
Napalım onlar da çok pahalı yapmasalardı.

Canım var gibi duruyor. Ama yakın olması insanı şüpheye düşürüyor acaba test bozuk mu diye?. Bence yarın eğer ateş de iyi giderse farklı bi marka ile tekrar yap. Ben çok sık test yapan biri olarak bulabilirsen freely marka al yap derim. Ya da prediktör marka erken gebelik testi:KK66: inşallah bu eksiliklerin güzel sebebi vardır. Ve bebişin sana biraz muziplik yapıyordur :-):KK200:

Abla bence erken gebelik testi alıp yap test tuhaf duruyor çizgi var ama yeri yanlış .Şüphe duyuyor insan ister istemez .Rabbim nasip etsin inşallah

Amin arkadaslar.
Erken gebeligi sabah yapmistim cikmamisti. Bu da supheli iste. Sabah tekrar yaptim bakalim sonucu ne olacak..

Bence sen yarın migrenim tuttu ,dişim ağrıyor ,oram ağrıyor buram ağrıyor çok kötüyüm vs ama gebelik şüphem var de devlet hastanesinin aciline git.yarım saate kan testin tamamdır.
Napalım onlar da çok pahalı yapmasalardı.
Canim gerek kalmayacak sanirim. Bu sabah ki testlerde birsey yok. Bu durumda dunku testin bozuk oldugu sonucuna vardim. Bu ay ne dalga gecti bu testler benle yahu En Büyük KK

Canim gerek kalmayacak sanirim. Bu sabah ki testlerde birsey yok. Bu durumda dunku testin bozuk oldugu sonucuna vardim. Bu ay ne dalga gecti bu testler benle yahu En Büyük KK
Sana bu kadar sık bozuk test gelmesinin mümkün olmadığını düşünüyorum.senin çiş de var bir bozukluk:rolleyes:

Vallahi fotolari da bilerek ekliyorum hep..
İlk dpo5te ekledigim innovita markaydi. Dunku ekledigim laboquick. Markalarda fakli yani. Yarin regl gunum. Bakalim artik sonuca.
Ateş de düşmedi hadi hayırlısı keşke gidip bir devlette şansını denesen belki bakarlar

Kızlar bir şeyi merak ediyorum.. yumurtlama günü ateş düşüyor sonra yukseliyor onu anladım tamam. Peki ateş yüksek devam ederken bir günlük düşme olup sonra daha da yükselerek devam edince yerleşme mi oluyor? bi yerde boyle bisey okumustum da merak ettim.. boyle bisey yasayan var mı?

Kızlar bir şeyi merak ediyorum.. yumurtlama günü ateş düşüyor sonra yukseliyor onu anladım tamam. Peki ateş yüksek devam ederken bir günlük düşme olup sonra daha da yükselerek devam edince yerleşme mi oluyor? bi yerde boyle bisey okumustum da merak ettim.. boyle bisey yasayan var mı?
Evet yerleşme düşüşü ama her gebede olacak diye bir kural Yok ve her düşüp yükselen ateş de yerleşme olmayabilir

Evet yerleşme düşüşü ama her gebede olacak diye bir kural Yok ve her düşüp yükselen ateş de yerleşme olmayabilir
Anladım canım cevabın için sağol.. ben bu ay klomen kullandım adetin 13. Gunu catlatma ignesi yapıldı ve igneden sonra ateşimi ölçmeye başladım adet olunca adeşim 35.9 a kadar düşüyor..
14. Gün 36.0
15. Gün 35.8 muhtemel çatlama
16. Gün 36.3
17. Gün 36.3
18. Gün 36.4
19. Gün 36.5
20. Gün 36.5
21. Gün 36.5
22. Gün 36.5
23. Gün 36.4 burda düştü
24. Gün 36.7 tekrar cıktı
25. Gün 36.7
Adete en fazla 5 günüm kaldı ama yine iğneye göre adet olursam son 3 gün beklemedeyim :dua:

Orasını Allah bilir.zaten ben artık yerleşme düşüşüne inanmıyorum.çünkü 3aydır korunuyorum ve 3aydır o düşüş tablolarımda da olduğu üzere oluyor.yerleşme düşüşü denen şey ben de tam bir fiyasko...

Back
X