- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi sebep işte Allah nasip edecek ki olsun...Orasını Allah bilir.zaten ben artık yerleşme düşüşüne inanmıyorum.çünkü 3aydır korunuyorum ve 3aydır o düşüş tablolarımda da olduğu üzere oluyor.yerleşme düşüşü denen şey ben de tam bir fiyasko...
Benim de bu ay öyle olursa ben de inanmam artık sürekli bi belirti arayışı içindeyim..Korunduğum aylar düşüşlere bak
CNM bunlar pek implantasyon düşüşüne benzemiyor.implantasyon düşüşü öyle her tabloda olmuyor zaten olsa da şu tablolardaki gibi birşey olmalı.birden düşüş ve ertesi gün tekrar yükselişKorunduğum aylar düşüşlere bak
Ama bu tablolar ff in implantation dip i anlatmak için kullandığı bariz dip yapan örnekler.bizdeki hamişlerin çoğunda bu kadar keskin düşüşler yok.CNM bunlar pek implantasyon düşüşüne benzemiyor.implantasyon düşüşü öyle her tabloda olmuyor zaten olsa da şu tablolardaki gibi birşey olmalı.birden düşüş ve ertesi gün tekrar yükselişEki Görüntüle 2090424 Eki Görüntüle 2090425 Eki Görüntüle 2090426
BAK BUrdaki dpo8 deki implantasyon düşüşüne benziyor.ama bu düşüş her gebelik tablosunda görülecek diye bir kural Yok zaten ve hamile olmayan tablolarda da bu tarz düşüşler de olabilir.o yüzden çok baz almamak gerekiyor.Ama bu tablolar ff in implantation dip i anlatmak için kullandığı bariz dip yapan örnekler.bizdeki hamişlerin çoğunda bu kadar keskin düşüşler yok.
Şekil a örnek 1 ben
Evet o benim hamile kaldığım ay.ahhhh ahhh!BAK BUrdaki dpo8 deki implantasyon düşüşüne benziyor.ama bu düşüş her gebelik tablosunda görülecek diye bir kural Yok zaten ve hamile olmayan tablolarda da bu tarz düşüşler de olabilir.o yüzden çok baz almamak gerekiyor.
Ama bu tablolar ff in implantation dip i anlatmak için kullandığı bariz dip yapan örnekler.bizdeki hamişlerin çoğunda bu kadar keskin düşüşler yok.
Şekil a örnek 1 ben
Evet evet.aynı şeyi anlatıyoruz.ama şu paylaştığın tablolarda implantasyon düşüşü Yok ben onu demek istedim:)belki biraz zorlarsak son tabloda dpo8 deriz:)Evet o benim hamile kaldığım ay.ahhhh ahhh!
ben de zaten her gebelik tablosunda yerleşme düşüşü olmazı anlatmaya çalışmıştım.ya da aynen dediğin gibi hamile olmasan da bazen düşüşler olabiliyor demek istemiştim.eee sanki aynı safta yer alıyoruz![]()
Buradan şu sonucu çıkarıyorum: implantation için daha bariz düşüşler aramak gerek.gelecek aya inşşşş.valla heyecanlıyım.Evet evet.aynı şeyi anlatıyoruz.ama şu paylaştığın tablolarda implantasyon düşüşü Yok ben onu demek istedim:)belki biraz zorlarsak son tabloda dpo8 deriz:)
gunaydin hepinize.
benim ates dustu. artik yukselmez. karakteristiktir kendisi... testte negatif... artik regl beklemesindym.
ay Allah korusun. istersen uzamadan bir gorun doktora canim.Şimdi baktım bende tablolara çok ilginç yaa.. Umutlarımız bir daha ki döngüye kaldı yine hadi hayırlısı canım.
Önceki gece bayaa geç yatmıştım dün sabah ateşim 36,9 çıktı ki bu ateşi hasta olduğumda görürüm genelde. Tekrar uyudum 3-4 saat sonra 36,6 çıtı onu girdim ff ye.. Galiba ben yine ilaçsız adet olamıcam![]()
ay Allah korusun. istersen uzamadan bir gorun doktora canim.
bu ay cok sacma sapandi benim. test firmalari da sayemde zengin oldu..
Ben genel birsey sorayim. Yumurta takibi devlet mi ozel mi daha iyi oluyor....
yani yum takibi yapmadan direk asilamami yapmak istiyorlar...rapor ne raporu cnm?Benim devlet takibindeyken hamilelik oldu ama orası için ciddi zaman harcaman lazım. İnfertilite bölümleri inanılmaz yoğun ve gidip takip istiyorum diyemiyorsun. Onlar takip yerine aşılama ve tüp için seni hazırlıyor. Beni de aşılama için hazırlarlarken 4 yum geliştiği için iğne yapalım dediler. Yoksa rapor çıkaracaktı dr.
yani yum takibi yapmadan direk asilamami yapmak istiyorlar...rapor ne raporu cnm?
saol canim benim...Aşılama için rapor canım.
Adetin 3. günü gel hormon testleri yapılacak diyor. Sonra sonuçlar için gidiyorsum. Yaş ve hikayeni dinliyor, gerek görürse ilaç başlıyor klomen vs. sonra birlikte olacağın günleri söylüyor, adet olursan yine 3. günü gel diyor.. Bana uygulanan takip buydu yani.
bu programi tam cozemiyorum. ff e alismisim... ama idrarda cikmadan kan vermeyin isterseniz...Kızlar Günaydın , dayanamadım ise gelince hemen yazayım dedim. Reglime 4 gün var. Benim tablom böyle . Sabah tekrar yükseldi ateşim. Sizce nasıl bu değerler. Kan testi için erken mi ? Dün kasıklarım ve belim çok ağrıdı. Üşüttüm mü diye düşündüm.Hamilelik belirtisi olabilir mi,İnsan bekleyince duramıyorEki Görüntüle 2090628
14. Gün 36.9 muhtemel çatlama
15. Gün 37.2
16. Gün 37.1
17. Gün 37.1
18. Gün 37.1
19. Gün 37.1
20. Gün 37.2
21. Gün 37.1
22. Gün 37.1
23. Gün 37.0 düstü
24. Gün 37.0
25. Gün 37.2 tekrar çıktı .
Gün gün değerleri de bunlar kizlar yorum bekliyorum.![]()