- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kan testim negatif. Biliyordum ama yine de çok üzgünüm.
Arkadaşlar kan testim negatif. Biliyordum ama yine de çok üzgünüm.
Belki bir ümit diyorduk.Arkadaşlar kan testim negatif. Biliyordum ama yine de çok üzgünüm.
Birsey diyemiyorum canim....
Bende çok üzüldüm![]()
Belki bir ümit diyorduk.![]()
Ahh canım seni cok iyi anlıyorum..yeni tedaviye gerek kalmadan gelir mucizen inş.Arkadaşlar kan testim negatif. Biliyordum ama yine de çok üzgünüm.
Hadi hayırlısı Rabbim yüzünü güldürsün inşallh.operasyondn sonra olur belki kendiliğinden diyordum ama yine ümidimizi yitirmeyelim çalışmaları bırakmaBende haftaya tüp için görüşmeye gideceğim yazada baslarız heralde
Bir yandan korku bir yandan umit..
Allah selamete cıkarsın hepimizi..
Sagol gülüm amin.benim kistim yoktu sonradan olan birsey o yuzden ameliyat oldugum içim bebek beklentisi artmadı yani.Hadi hayırlısı Rabbim yüzünü güldürsün inşallh.operasyondn sonra olur belki kendiliğinden diyordum ama yine ümidimizi yitirmeyelim çalışmaları bırakma
Cnm ya kimyasal olsa o da ayrı dert.rabbim sağlıklısını versin inşallah.sen de mi cemre gibi pressed mi denesen ne bileyim ilk aydan 2.aydan hamile kalanlar var.vitaminlere falan da başlayın şimdiden.inşallah test sonuçları da güzel çıkarSagol gülüm amin.benim kistim yoktu sonradan olan birsey o yuzden ameliyat oldugum içim bebek beklentisi artmadı yani.
Çalısmalar devam tabiki ama dogal olabilecegine dair umidim hiç yok gibi.dört senedir kimyasal dahi olmadı. Tüp denedim onda bile kimyasal olmadı. Cok vasat bi vakayım anlasılan ama Allah ın mucizeleri coktur diyerek yola devam ediyoruz
Haftaya eşim test verecek inş sonuclar iyi cıkar
Kötüyse de iptal etme durumum var..
Aminn.Onu denedim ben cnm iki kutu hemde..Cnm ya kimyasal olsa o da ayrı dert.rabbim sağlıklısını versin inşallah.sen de mi cemre gibi pressed mi denesen ne bileyim ilk aydan 2.aydan hamile kalanlar var.vitaminlere falan da başlayın şimdiden.inşallah test sonuçları da güzel çıkar
Sagol gülüm amin.benim kistim yoktu sonradan olan birsey o yuzden ameliyat oldugum içim bebek beklentisi artmadı yani.
Çalısmalar devam tabiki ama dogal olabilecegine dair umidim hiç yok gibi.dört senedir kimyasal dahi olmadı. Tüp denedim onda bile kimyasal olmadı. Cok vasat bi vakayım anlasılan ama Allah ın mucizeleri coktur diyerek yola devam ediyoruz
Haftaya eşim test verecek inş sonuclar iyi cıkar
Kötüyse de iptal etme durumum var..
Cnm ya kimyasal olsa o da ayrı dert.rabbim sağlıklısını versin inşallah.sen de mi cemre gibi pressed mi denesen ne bileyim ilk aydan 2.aydan hamile kalanlar var.vitaminlere falan da başlayın şimdiden.inşallah test sonuçları da güzel çıkar
Zaten ben de iğne vermesini niye bu kadar dert ettiğine hiç anlam verememiştim.hadi gözün aydın.inş sonuç pozitif olur.dedim ya sana arkadaşımın üçüzleri var diye...herkese mutlu haftasonu olsun.
doktordan ciktim. sagda 12mm; solda 13 ve 14 mm toplam 3 guzel yumurta olusmus sukur. doktor gayet iyi dedi. igneye devam. pazartesi tekrar gorusecegiz. cogul gebelik riski yuksek dedi. eger yumurta gelisiminden baska sorun yoksa %90 pozitif sonuclaniyor dedi.
gelelim gecen gune. dr.a sordum iyice. bana o gun "7 aydir gebe kalamama sebebi yumurtanin gelismemesi olabilir. duzenli regl olsan da yumurtan catlamayabilir".. dedi. ben "dongunuj 16.gunu catliyor dedigimde"..demekki catlamamiyormus dedi. uzerinde igneyi de verince, tabi ben baya morali bozuk sekilde eve geldim. cok agladim, interfilite diye vs... bugun sordum, ben sana "kisirsin" dedim mi, nedne kendini uzdun, 20 cocuk bile doguracak kadar sagliklisin, klomenden cok yum olustugu icin yumurtalarinin buyumesi durdu o yuzden igne verdim dedi. Eh yani dr, o gun bunlari demedin ki, yumurtan gelismiyor; yumurta tembelligin var dedin igne verdin. ben ne dusunebilirdim acaba....
sonuc olarak, suan bir sorunum yokmus. saglikliymisim. bu ay gebeluge destek olsun beklemeyelim diye bu tedaviyi yapiyormus. bastan deseydi ben de bu denli yipranmazdim dimi ama.
Canım benim.umudunu yitirme.demek ki doğru zaman değilmiş.üzgünüm.Arkadaşlar kan testim negatif. Biliyordum ama yine de çok üzgünüm.
Testin de fotoğrafını yollasana.daha 11.gündesin.yarın sabah da şansın var.yorum yapabilmek için her gün aynı saatte ölçüm yapman gerekir.Tablo boyle, test yaptim tekrar ama hayal goruyorum galiba hep ikinci bi cizgi var gibi ama bilemedim tecrubeliler bilir belki. Acaba testin T harfinin altinda negatif olsada belirsiz bi cizgi fln var mi? pozitifse o koyulasiyordur yani. Boyle beyazimsi ya offf.
Foto gönder erken test yapan arkadaşlar anlar.dpo11 test için erken olabiliyor bazen.bir de testi suya tut çizgi kayboluyorsa test yeridirTablo boyle, test yaptim tekrar ama hayal goruyorum galiba hep ikinci bi cizgi var gibi ama bilemedim tecrubeliler bilir belki. Acaba testin T harfinin altinda negatif olsada belirsiz bi cizgi fln var mi? pozitifse o koyulasiyordur yani. Boyle beyazimsi ya offf.
Kaç günde bir adet oluyorsun henüz çatlamamış gözüküyor çalışmalara devamMerhaba arkadaşlar, rica etsem benim durumumu yorumlayabilir misiniz ? Bunca ay hep kol altından ölçtüğüm için malesef sadece bu ayki verileri paylaşabiliyorum ( dil altından ölçüm yapıldı sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ) bilmiyorum faydalı olur mu
Adetin 2. Gününden itibaren başladım.
Adetin 2. Günü- 36,2
Adetin 3. Günü- 36,2
Adetin 4. Günü- 36,2
Adetin 5. Günü- 36,5
Adetin 6. Günü- 36,4
Adetin 7. Günü- 36,0
Adetin 8. Günü- 36,0
Adetin 9. Günü- 36,0
Adetin 10. Günü- 36,2
Adetin 11. Günü- 36,2
Adetin 12. Günü- 36,6
Adetin 13. Günü- 36,3
Adetin 14. Günü- 36,0
Ovulasyon testide yapıyorum henüz pik yapmadı yumurtlamayacak mıyım acaba
Görselde de grafiğimi paylaşıyorum arkadaşlar çok sağolun![]()
Canım merhaba benimde 3 cm kistim var okurken dikkatimi çekti.bende birkere çatlatma iğnesi oldum gebe kalamadım doktor yeniden gineraya başladı.aktardan bende kistim için çay aldım günde kaçkere içmemiz gerekiyor açmı tokmu.inşallah bebişlirimiz olur herkesin.Merhabalar kizlar. ben uzun zamandir girmiyordum buraya. yoruldum, sıkıldım bu yüzden takip yapmayı bırakmıştım.
Sanki bu konuşmanın ardindan hamile kaldim hiç farkinda değilim dicek gibi oldu ama nerdeeeee. Ayakli doğum kontrol hapıyım benkendime takitigim yeni lakap bu
ben de ki son durum, cok iddali bi aktarın verdiği macun ve çayı kullaniyorum sözde cikolata kistlerimi küçültecekmis. Bu aktardan da iş çıkmazsa bana yaza 4.tüp denemesi yolları görünür
![]()