• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selamlar doktordan geldim, yumurtalarım küçük küçükmüş hala :( smear aldılar, smeardan sonra kan gelen oldu mu hafif kanama oldu bende :(
yumurtam 30 larda anca çatlıycak çatlarsa.aşılama için evraklar hazırladık, eşim yine sperm verdi.
hakkımızda hayırlsı.

kızlar selamlar doktordan geldim, yumurtalarım küçük küçükmüş hala :KK43: smear aldılar, smeardan sonra kan gelen oldu mu hafif kanama oldu bende :KK43:
yumurtam 30 larda anca çatlıycak çatlarsa.aşılama için evraklar hazırladık, eşim yine sperm verdi.
hakkımızda hayırlsı.
BEN de kanama olmamıştı.zaten senin Yumlar hep 30 da çatlıyor.bu ay yum geliştirici ilaç iğne başlamış mıydın?kafana göre dr bulmama sevindim.en azından biryerden başlamış olacaksın

BEN de kanama olmamıştı.zaten senin Yumlar hep 30 da çatlıyor.bu ay yum geliştirici ilaç iğne başlamış mıydın?kafana göre dr bulmama sevindim.en azından biryerden başlamış olacaksın
cnm kafama göre doktor buldum diyemem üniversite hastanesinin hocalarından birine gittim ama her zaamn ulaşamıyorum.bugün hastaneye gitmişken foliküller ne alemde baktırayım dedim.kendi kendine mi yumurta takibi yapıyorsun, önümüzdeki ay aşılama yapılacakmış niye baktırıyorsun ki diyor asistan.yumurtaların mm sini bile hiç söylemedi.aşılama olacak diye bu ay hiçbir ilaç iğne vemiyorlar ateş ölçme ve ilişkiye devam inş gerek kalmaz aşılamaya :(

kızlar selamlar doktordan geldim, yumurtalarım küçük küçükmüş hala :KK43: smear aldılar, smeardan sonra kan gelen oldu mu hafif kanama oldu bende :KK43:
hakkımızda hayırlsı.

Bende hafif kanama olmuştu canım. Kürtajdan sonra söktürücü kullandıktan sonra aldılar smear i hatta dr. adet olacaksın herhalde hafif kanaman başlamış demişti ama olmadım.

hakkımızda hayırlsı.
Bende de lekelenme yapmisti canim. Normal yani.

İnsallah asilamaya gerek kalmadan bu ay kendiliginden olur.

Dün kan veremedim ailemle ilgili bir takım sorunlar vardı onlarla ilgilendim.zaten ateş de düştü leke de hala devam ediyor progetanida almadım sabah,sökülsün bir an önce regl.formaliteden yinede kan vermem gerekiyor.yarın falan veririm artik.doktor mutlaka istiyor çünkü.3.aşılama için gidecem bakalım

cnm kafama göre doktor buldum diyemem üniversite hastanesinin hocalarından birine gittim ama her zaamn ulaşamıyorum.bugün hastaneye gitmişken foliküller ne alemde baktırayım dedim.kendi kendine mi yumurta takibi yapıyorsun, önümüzdeki ay aşılama yapılacakmış niye baktırıyorsun ki diyor asistan.yumurtaların mm sini bile hiç söylemedi.aşılama olacak diye bu ay hiçbir ilaç iğne vemiyorlar ateş ölçme ve ilişkiye devam inş gerek kalmaz aşılamaya :KK43:
Bu da gelişme CNm daha önce git normal Dene diye göndermişlerdi.senin yumlar biraz tembel takma kafaya sen yine geç çatlayacaklardır.inşallah aşılamaya gerek kalmaz.bu ay olmasa da kısa zamanda tedavi ile sen kısa zamanda hamile kalacağını düşünüyorum.senin yumları biraz gazlamak hadi hadi diye ilaçlarla biraz pohpohlamak gerek:)hadi hayırlısı

Dün kan veremedim ailemle ilgili bir takım sorunlar vardı onlarla ilgilendim.zaten ateş de düştü leke de hala devam ediyor progetanida almadım sabah,sökülsün bir an önce regl.formaliteden yinede kan vermem gerekiyor.yarın falan veririm artik.doktor mutlaka istiyor çünkü.3.aşılama için gidecem bakalım
CNm ben de ateşine baktım.düşmüş diye yazmadım hiç.ne denir ki diyecek birşey Yok.bundan sonraki süreç ne olacak

CNm ben de ateşine baktım.düşmüş diye yazmadım hiç.ne denir ki diyecek birşey Yok.bundan sonraki süreç ne olacak

Haklısın cnm diyecek birşey yok.alıştım mi bilmiyorum gözümden yaş bile gelmiyor artık. Nerdeyse 4.5 sene oldu alışıyor insan zamanla.ilk zamanlar deselerdi ki işte 4 sene bekleyeceksin inanmazdim.ama olsun vardır belki bunda da bir hayır.umudumu yitirmeden devam etcem inşallah elimden ne geliyorsa yaparım gerisi Allah a kalmış.

3.aşılama için gideceğim yine.oda negatif olursa artık tüp bebek aşamasına geçeceğiz.ama onun içinde biraz uğraşmamiz gerekecek hemen baslamiyorlarmis tupe.hastanede tüp bebek yaptıranlarla konuşmuştum tüp raporu için bir evrak listesi veriyorlarmis evrakları toplamasi en az iki ayı buluyormus.baya detaylı tetkik yapılıyormuş mamagrofi anestezi sperm testleri buna benzer baya testler.aşılama için rapor çıkartırken bile 1 ay uğraştık.
Kısaca şubatta 3.asilama olmazsa mayısi bulur tüp bebek

Haklısın cnm diyecek birşey yok.alıştım mi bilmiyorum gözümden yaş bile gelmiyor artık. Nerdeyse 4.5 sene oldu alışıyor insan zamanla.ilk zamanlar deselerdi ki işte 4 sene bekleyeceksin inanmazdim.ama olsun vardır belki bunda da bir hayır.umudumu yitirmeden devam etcem inşallah elimden ne geliyorsa yaparım gerisi Allah a kalmış.

3.aşılama için gideceğim yine.oda negatif olursa artık tüp bebek aşamasına geçeceğiz.ama onun içinde biraz uğraşmamiz gerekecek hemen baslamiyorlarmis tupe.hastanede tüp bebek yaptıranlarla konuşmuştum tüp raporu için bir evrak listesi veriyorlarmis evrakları toplamasi en az iki ayı buluyormus.baya detaylı tetkik yapılıyormuş mamagrofi anestezi sperm testleri buna benzer baya testler.aşılama için rapor çıkartırken bile 1 ay uğraştık.
Bilmiyorum CNm alışmamı mı dersin bu? Ben de son kayıpta neredeyse hiç ağlamadım.üzülmekten çok agresifleşiyorum nereye kime çatacağımı bilmiyorum.bilinçaltımız doluyor bence.kayıplardan birinde kürtaj olmam gerekti.kendimi de gerçekten hazırlamıştım.ki ben öyle düşünüyordum.anesteziden hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyanmıştım.içimize atıyoruz sanki

İçine atma ağla üzül.rahatla.sonra da Yen'i tedavi için önüne bak.inşallah tüpe gelmeden bebeğine kavuşursun

Bilmiyorum CNm alışmamı mı dersin bu? Ben de son kayıpta neredeyse hiç ağlamadım.üzülmekten çok agresifleşiyorum nereye kime çatacağımı bilmiyorum.bilinçaltımız doluyor bence.kayıplardan birinde kürtaj olmam gerekti.kendimi de gerçekten hazırlamıştım.ki ben öyle düşünüyordum.anesteziden hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyanmıştım.içimize atıyoruz sanki

İçine atma ağla üzül.rahatla.sonra da Yen'i tedavi için önüne bak.inşallah tüpe gelmeden bebeğine kavuşursun

Haklısın cnm bende hiç sebepsiz yere etrafımdakilere çatıp duruyorum yaptığımın ne kadar yanlış olduğunun farkındayım sonra çok pişman oluyorum ama is isten gecmis oluyor.çocuk olmamasının öfkesini bu şekilde çıkarmaya çalışıyoruz.geçen ay sonucun negatif olduğunu bilerek hataneye gittim kan vermek için gayet iyiydim sonucu aldıktan sonra çok kotu oldum sonra kendimi hastanenin otoparkında bağıra bağıra ağlayarak buldum.Ağlamak için kan sonucunü bekliyorum galiba.
İnşallah cnm inşallah Rabbim hiç birimizı daha fazla bekletmesin.emeklerimizi dualrimizi geri çevirmesin inşallah :dua:

Bu da gelişme CNm daha önce git normal Dene diye göndermişlerdi.senin yumlar biraz tembel takma kafaya sen yine geç çatlayacaklardır.inşallah aşılamaya gerek kalmaz.bu ay olmasa da kısa zamanda tedavi ile sen kısa zamanda hamile kalacağını düşünüyorum.senin yumları biraz gazlamak hadi hadi diye ilaçlarla biraz pohpohlamak gerek:)hadi hayırlısı
sağolasın cnmm inş hepimiz sağlıklı hamile olalım.

Bende hafif kanama olmuştu canım. Kürtajdan sonra söktürücü kullandıktan sonra aldılar smear i hatta dr. adet olacaksın herhalde hafif kanaman başlamış demişti ama olmadım.
bende leke görünce korktum noluyor diye :110: korktuğum herşeyi atlatıyorum smear neymiş, alttan muayene neymiş hep korkuyordum.kadın yumurtalara bakmayalım diyor zorla baktırdım :P kendime şaşıyorum bazen.

bende leke görünce korktum noluyor diye :110: korktuğum herşeyi atlatıyorum smear neymiş, alttan muayene neymiş hep korkuyordum.kadın yumurtalara bakmayalım diyor zorla baktırdım :p kendime şaşıyorum bazen.

Ayy o bende de var farklı bir dr.a gidince niye bakmadı diye kızıyorum bide :D

dilerim Allahtan saglikla gelsin yavrun canim.

canim sen bugun kontrole gidecektin. ne yaptin?

Back
X