• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vajinal kullanımda yapmıyor :KK66:

Geçen ayki aşılamada da vajinal jel vermişti crinone adında.O da bende aşırı kuruluk ve tahriş yapmıştı o sebeple değiştirip bunu yazmıştı hangisini tercih edersin diye sorarsan hap olanını tercih ederim yine.ama birde bunun iğne olanları varmış istersen her gün yaptırman için iğne yazayım demişti bende hergün iğne azabı çekmek yerine hapı tercih etmiştim :)

Geçen ayki aşılamada da vajinal jel vermişti crinone adında.O da bende aşırı kuruluk ve tahriş yapmıştı o sebeple değiştirip bunu yazmıştı hangisini tercih edersin diye sorarsan hap olanını tercih ederim yine.ama birde bunun iğne olanları varmış istersen her gün yaptırman için iğne yazayım demişti bende hergün iğne azabı çekmek yerine hapı tercih etmiştim :)

İğnenin çok can yaktığını duymuştum ama progesteronu hap olarak kullanamadım ben sonra burada arkadaşlar vajinal kullanmamı önerdi hatta ben fitili yuttuğumu sanıp korkmuştum ilk başta :D

İğnenin çok can yaktığını duymuştum ama progesteronu hap olarak kullanamadım ben sonra burada arkadaşlar vajinal kullanmamı önerdi hatta ben fitili yuttuğumu sanıp korkmuştum ilk başta :KK70:

:KK70::KK70:yanlışmı anladım ben bu progestan 200 mmlik olanımı vajinal olarak kullandın ??

:KK70::KK70:yanlışmı anladım ben bu progestan 200 mmlik olanımı vajinal olarak kullandın ??
aynrn cnm. vajinal de kullaniliyr.
ben oglumda 12 haftam bitene kadar killandim. ignesini d ekullandim. icince bas donduruyor. oyuzden bu kez vajinal kullanacagim. ufakliga bakmam lazim cunku ;)

İğnenin çok can yaktığını duymuştum ama progesteronu hap olarak kullanamadım ben sonra burada arkadaşlar vajinal kullanmamı önerdi hatta ben fitili yuttuğumu sanıp korkmuştum ilk başta :KK70:
igne cok da can yakmiyor cnm. yagli bir igne. yapan kisiye cok bagli ama. sabah aksam olmustum ben.

evet o hem vajinal hem hap olarak kullanılıyormuş canım :))

aynrn cnm. vajinal de kullaniliyr.
ben oglumda 12 haftam bitene kadar killandim. ignesini d ekullandim. icince bas donduruyor. oyuzden bu kez vajinal kullanacagim. ufakliga bakmam lazim cunku :KK66:

Valla bir yaşıma daha girdim peki doktor ne diyor bu duruma hiç sordunuz mu?

Yan etkiyle başvurduğunda vajinal kullan diyor canım.
CNM ZAten bunu dr diyor yoksa biz nerden bilelim ilacın hem vajinal hem oral kullanıldığını:))

Anladım.. Ben ne bileyim kk da bir çok fikir alışverişi yapıldığı için herhangi birine iyi gelmiştir o tavsiye etmiştir diye düşündüm :KK48: Aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler bunu da öğrenmis oldum:KK52:

Anladım.. Ben ne bileyim kk da bir çok fikir alışverişi yapıldığı için herhangi birine iyi gelmiştir o tavsiye etmiştir diye düşündüm :KK48: Aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler bunu da öğrenmis oldum:KK52:
Ay çok güldüm,ben de bilmiyordum.her yerden kullanılan ilaç ilk defa duydum:KK70:
Daha neler duyacağız bakalım:KK48:

Valla bir yaşıma daha girdim peki doktor ne diyor bu duruma hiç sordunuz mu?

Ay çok güldüm,ben de bilmiyordum.her yerden kullanılan ilaç ilk defa duydum:KK70:

sekerler. dr.lar vajinali tercih ediyorlarmis aslinda. oyle dedi bana bugun. ama kadinlar vajinal istemiyor diye agizdan alin diyoruz diyor. yoksa bizim icin vajinal kullanimi cok daha iyi dedi.

sekerler. dr.lar vajinali tercih ediyorlarmis aslinda. oyle dedi bana bugun. ama kadinlar vajinal istemiyor diye agizdan alin diyoruz diyor. yoksa bizim icin vajinal kullanimi cok daha iyi dedi.
Kukuya koyduğun ilacı ağzına sokmak...
Ne bilim kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibin bişey:KK70:

Ya düşünsene ben ağızdan alırken kızlar vajinal kullanmalısın diyince fitili yuttum diye ödüm patlamıştı :KK70:
ya sen ne tatlisin ;))))
birsey sorayim. ben ilk kez progestani vajinal kullaniyorum. afedersin su gibi akinti var seffaf. oyle birsey yapiyor mu kendisi?

ya sen ne tatlisin :KK66:)))
birsey sorayim. ben ilk kez progestani vajinal kullaniyorum. afedersin su gibi akinti var seffaf. oyle birsey yapiyor mu kendisi?

:KK36:
Su gibi yapmaz genelde beyaz kalıntıları geliyor canım o senin kendi akıntın olabilir ;)

Back
X