- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Benim normalde olmaz ki oyle akinti vs. Degisik....
Değişiklik güzeldir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim normalde olmaz ki oyle akinti vs. Degisik....
Simdi gulen baci :)
Sen de bu ay ekibe katiliyorsun artik degil mi?
Kızlar merhaba.bu sayfaya yeni dahil oldumbende 5 gündür ateş ölçmeye başladım.2 kere aşılama denedim olmadı.birazda böyle deneyim dedim.benim ateş ölçümlerim şimdilik şöyle ;
21.01 regli 3.gün 36.4
22.01 regli 4.gün son 36.1
23.01 5.gün 36.2
24.01 6.gün 36.2
25.01 7.gün 36.1
hoşbuldumHoş geldinn :) Fertility programıyla takip edersen çok daha iyi olur anahtar 1. sayfada canım![]()
aynen. ancak uzaktan yazip duruyor
simdidem hayirli olsunhoşbuldumevet baktım onada çok karışık geldi.şimdilik yazıyorum ama genede bi deneyim yapmaya çalışayım.
![]()
hoşbuldumevet baktım onada çok karışık geldi.şimdilik yazıyorum ama genede bi deneyim yapmaya çalışayım.
![]()
çok teşekkür ederim..aynen. ancak uzaktan yazip duruyor
simdidem hayirli olsun![]()
Pc den denedimde gene beceremedimAslında karışık değil bilgisayardan yaparsan daha kolay olur. Türkçe çeviri kullanırsın sonra da uygulamayı cep telefonuna yüklersin. İlk sayfayı adım adım izle yardıma ihtiyaç duyduğunda da mutlaka sor![]()
Üye olmuşum ama bilgileri girememişim galiba.adet döngüsü falan girin diyor ben oraları hiç görmedim.buranın ayar yeri falan varmı ki.yani bilgileri tekrar girip güncelleme gibi bişey
yaptim galiba oldu gibi
yaptim galiba oldu gibisadece akıntı yerlerini girmedim.çünkü hic dikkat etmedim :) bugünden itibaren çalışmalarada start vereyim
![]()
Hoş geldin.ölçmeye devam detaylı bilgi ilk sayfadaKızlar merhaba.bu sayfaya yeni dahil oldumbende 5 gündür ateş ölçmeye başladım.2 kere aşılama denedim olmadı.birazda böyle deneyim dedim.benim ateş ölçümlerim şimdilik şöyle ;
21.01 regli 3.gün 36.4
22.01 regli 4.gün son 36.1
23.01 5.gün 36.2
24.01 6.gün 36.2
25.01 7.gün 36.1
Ekliyorum:)
Üye olmuşum ama bilgileri girememişim galiba.adet döngüsü falan girin diyor ben oraları hiç görmedim.buranın ayar yeri falan varmı ki.yani bilgileri tekrar girip güncelleme gibi bişey
hosbuldumEki Görüntüle 2100328 girilecek bilgiler bunlar cnm