yeni yeni bebiş haberleri gelsin topiğimize de bize de umut olsun inş.
amin canim. hepimize gelsin insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni yeni bebiş haberleri gelsin topiğimize de bize de umut olsun inş.
iyiyim cnm sen nasılsın?bende seni takipteyim inş bu ay tutar o çatlayan 2 yumişte ikizlerin olurbu ay çok büyük zigzaglar çiziyor ateşim niyeyse :)şu yumurtaları nasıl erkenden çatlatıyorsunuz ya ben bir döngü yapana kadar siz 2 yapıyorsunuz
benim yumurtalar tam sopalık
![]()
cnm bu ay böyle geçecek adet gelince tedavi başlayacak nasipse.hakkımızda en hayırlsı olsun inş hepimizin.Senin yine geç de olsa çatlıyor kuzumne zaman başlıyor tedavi?
cnm bu ay böyle geçecek adet gelince tedavi başlayacak nasipse.hakkımızda en hayırlsı olsun inş hepimizin.
sen ne zaman test yapacaksın cnm vakti gelmiş sankihayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa öyle gelsin kuzun inşallah :)
Sağol canım gün aşırı çalışmalara devam o zamanVeson cevaplamis gerci canim. ama suan yumurya catlamamis. gec de olsa kalitesiz olur diye dusunme
sen calis guzel guzel...
sen ne zaman test yapacaksın cnm vakti gelmiş sanki![]()
adeti oldum yarından itibaren sahalara dönüyorum.
derecemi elime alayım bir
inofolicim de var ımmmm![]()
Gel seker gel...adeti oldum yarından itibaren sahalara dönüyorum.
derecemi elime alayım bir
inofolicim de var ımmmm![]()
2gündür ovulasyon testlerim negatif cnm.inşlh öyledir..çarşamba çalışmaya başlayacam. Misafirim var..Rahat edemiyoruz..Bence stres olma. Daha catlamamis.
İnşlh cnm sağolasın..Senin geçen ay da biraz geç catlamisti stres yapma daha var gibi duruyor teste devam![]()
İnşlh cnm ya..Çatlamamış merak etme![]()
Ayy ne sevindim seni böyle enerjik görünce maşallah kuzumm![]()
kaldığımız yerden devam.
kahraman anne olmak kolay olmayacak![]()
Heralde bu ay daha siki takip edicem akintimi fln bakalimm. Belki de akinti erken geliyor gec catliyor olabilir mi?20.ci gun gibi geldi bana canim.