• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin ateş, belirtiler bir de testin pembe çıkması falan bana ümit verdi ama Allah bilir tabi:) benim testim bildiğin gölgeydi.
Ne diyim canim. Ates daha tam fikir vermiyor, 2gune ancak daha aciklayici olur bana :)
Belirti yok ki canim. Regl olacagimdaki belirtiler var. Meme acisi hic gecmedi bir tek...
Testte ilginc. Sabah ilk idrarla yapiyorum silik, gun icinde yapiyorum pembe :KK70:. Degisigim ben..
Ekleyim ama foto da net cikaramiyorum....ustteki sabah ilk numune ile olan...

20180130_134142.webp

20. Gün oldu halen daha ateşim 36.1 yaaa akıntım da kesildi bugün ne oluyor anlamıyorum nerde bu yumurta :KK34:

Ne diyim canim. Ates daha tam fikir vermiyor, 2gune ancak daha aciklayici olur bana :)
Belirti yok ki canim. Regl olacagimdaki belirtiler var. Meme acisi hic gecmedi bir tek...
Testte ilginc. Sabah ilk idrarla yapiyorum silik, gun icinde yapiyorum pembe :KK70:. Degisigim ben..
Ekleyim ama foto da net cikaramiyorum....ustteki sabah ilk numune ile olan...

Eki Görüntüle 2103418
İlki ya kurumuş ya da fazla gelmiş ama ikinci belli bayağı. Bu iğne ne kadar hcg veriyor da böyle geçmiyor kaç gün olmuş sonuçta ben bişey anlamadım bu işten. Bir de böyle silik olunca kanda ne kadar çıkar acep.

Doğru diyorsun önümüze bakalım.yeni ay Yen'i umutlar inşallah.akıntı kişiden kişiye değişiyor 4-5 gün önceden başlayanlar da oluyor.yaş ilerledikçe de akıntı azalıyor
Insallahh.. Aslinda bi yazi okudum kadinlar makina degildir akinti olmadan da yumurtlayabilir veya adetten bir gun once de. Buna takilmayin yumurtayi takip etmeyin sadece cinsel iliskiyi gerceklestirin olsun diye dusunmeden diyor.

İlki ya kurumuş ya da fazla gelmiş ama ikinci belli bayağı. Bu iğne ne kadar hcg veriyor da böyle geçmiyor kaç gün olmuş sonuçta ben bişey anlamadım bu işten. Bir de böyle silik olunca kanda ne kadar çıkar acep.
İkiside ayni miktar numune ile yapildi canim. Eh saat farklari var tabi. İlkinde hayalet gibi olan, birkac saat sonra yeni testte pembe cikiyor. Ona deli oluyorum.

Son düzenleme:
R Rzg14 canın pms için sen ne kullandın?evde çok sorun yaratıyorum,yaşam kalitem düşüyor,aşırı gergin oluyorum ve çok mutsuzum sebepsiz yere.

R Rzg14 canın pms için sen ne kullandın?evde çok sorun yaratıyorum,yaşam kalitem düşüyor,aşırı gergin oluyorum ve çok mutsuzum sebepsiz yere.
Canim benim pms etkisi farkliydi. Gerginlik degildi sorunum. Nbayilma noktasina geliyordum. Ayin 3 haftasi o sekilde heba oluyordu. Agnucaston kullandim fayda etmedi. Sonra 1.5yil antidepresan verdiler. Aciklamalari da su "kadinlarda misal hormon seviyesi 3 salgilanir. Ama sizinm gibu bazi kadinlarda 10 seviyesinde salgilanir... Bu da ancak bu ilaclarin serotonini ile dengelenir"... Suan iyiyim sukur...

Agnucaston.. ama ben bıraktım bu ay kullanmadım iyi halt yedim valla

Insallahh.. Aslinda bi yazi okudum kadinlar makina degildir akinti olmadan da yumurtlayabilir veya adetten bir gun once de. Buna takilmayin yumurtayi takip etmeyin sadece cinsel iliskiyi gerceklestirin olsun diye dusunmeden diyor.
Ben de yumurta akı olmuyor mesela.olan akıntıyı da sperm ile karıştırıyorum çünkü birbirlerine benziyor.o yüzden ben pek akıntı takibinde başarılı değilim.

Agnucaston.. ama ben bıraktım bu ay kullanmadım iyi halt yedim valla

Canim benim pms etkisi farkliydi. Gerginlik degildi sorunum. Nbayilma noktasina geliyordum. Ayin 3 haftasi o sekilde heba oluyordu. Agnucaston kullandim fayda etmedi. Sonra 1.5yil antidepresan verdiler. Aciklamalari da su "kadinlarda misal hormon seviyesi 3 salgilanir. Ama sizinm gibu bazi kadinlarda 10 seviyesinde salgilanir... Bu da ancak bu ilaclarin serotonini ile dengelenir"... Suan iyiyim sukur...
Agnucostan kullanınca pilota bağlıyorum.ohhh rahat.ama agnucaston kullanınca çatlama sancısı göğüs ağrısı hiçbir belirti hissedemiyorum.içeceğim düzenli,mecburen.hiç geçmeyecek mi peki?

Agnucostan kullanınca pilota bağlıyorum.ohhh rahat.ama agnucaston kullanınca çatlama sancısı göğüs ağrısı hiçbir belirti hissedemiyorum.içeceğim düzenli,mecburen.hiç geçmeyecek mi peki?

Valla bende sık olan bir şey değil yani her ay yaşamıyorum bu kadar ama geldiler mi de tam geliyorlar. Resmen ayaklı bomba gibi oluyorum nerede patlayacağım belirsiz.

Back
X