• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durumundan bihaberdarım canım.anlat,sor.bilen herkes paylaşımda bulunur.ama ol demedikten sonra olmaz,orası ayrı.
Canım herkes kendi derdinde doğal olarak ben bile
Benim ve eşimin sorunu yok
Sperm de sorun yok
Yumurtan çok iyi dedi doktor sence ne yapmalıyım basit birşey ama ne

Benim bugunde ateşim degismedi.3 gündür 36.4 .tablonun catlamayi kesin göstermesi icin atesimin yükselmesimi gerekiyor ?

Benim bugunde ateşim degismedi.3 gündür 36.4 .tablonun catlamayi kesin göstermesi icin atesimin yükselmesimi gerekiyor ?
ÇiZgi kesikli ise muhtemelen o gün çatlağı anlamına gelir.düz çizgi ise daha çok kesinlik ifade eder.ama düz çizgi olması için akıntı ya da ovu testi girmen gerekir.yoksa ne yaparsan yap çizgi kesikli olur.kesikli olması o gün çatlamadığı anlamına gelmez.benim çizgiler her ay kesiklidir mesela.çünkü ben akıntı takibinde pek başarılı değilimdir..ateş hala sınırda.ve bu senin ilk tablon.nasıl bir yol izleyeceğini kestiremiyorum.çizginin yeri değişebilir.o yüzden mümkünse sınırı aşana kadar gün aşırıya devam.

ÇiZgi kesikli ise muhtemelen o gün çatlağı anlamına gelir.düz çizgi ise daha çok kesinlik ifade eder.ama düz çizgi olması için akıntı ya da ovu testi girmen gerekir.yoksa ne yaparsan yap çizgi kesikli olur.kesikli olması o gün çatlamadığı anlamına gelmez.benim çizgiler her ay kesiklidir mesela.çünkü ben akıntı takibinde pek başarılı değilimdir..ateş hala sınırda.ve bu senin ilk tablon.nasıl bir yol izleyeceğini kestiremiyorum.çizginin yeri değişebilir.o yüzden mümkünse sınırı aşana kadar gün aşırıya devam.
evet cizgiler kesik.aslinda cizginin nasil olduguda problem degil. daha erken biliyorum ama ben atesimin gidisatindan yumurtlama gunumu anlamaya calisiyorum ;) akinti giriyorum ben ama sabahki duruma gore giriyorum gun icinde degisiyor.dün birliktelik olmadi.bugunde ben annemlerde kalacam.yarin aksam olur artik.olursa olur bu ay.olmazsada kader ;)

evet cizgiler kesik.aslinda cizginin nasil olduguda problem degil. daha erken biliyorum ama ben atesimin gidisatindan yumurtlama gunumu anlamaya calisiyorum :KK66: akinti giriyorum ben ama sabahki duruma gore giriyorum gun icinde degisiyor.dün birliktelik olmadi.bugunde ben annemlerde kalacam.yarin aksam olur artik.olursa olur bu ay.olmazsada kader :KK66:
Rabbim ol dedikten sonra o bir şekilde olur sen merak etme.

Rabbim ol dedikten sonra o bir şekilde olur sen merak etme.
aynen öyle.elimizden geleni yapıyoruz.daha dogrusu ben yapıyorum.eşim olsun istiyor ama ben didinip duruyorum.sigara iciyor azalt diyorum yok,haftada bir gün içkisi var icme diyorum oda yok.pekmez ic diyorum ben kaşıkla yanına gitmezsem aklına bile gelmiyor.iliski konusundada hic düşkün degil.1 hafta dokunma hic yapalım demez.hep ben.ta sabahtan espriyle karışık diyorum akşama işimiz var diye :)) öyle yani.hep dürte dürte.ama bakarsan cok istiyor olsun diye.rabbim hayırlısını versin:dua:

Yaptırmadan önce çok strese giriyor insan.down la beraber 600kalıtsal hastalık da inceleniyor.sonuç çıkınca yüreğine su serpiliyor.hiç çekinme yaptırmaktan.bebeğine,kendine ve Allah’a güven.ve tabi dr una.
İnancımı hiç kaybetmedim inşallah herşey yolunda gidecek.. çok sağolasın. . Allah gönlüne göre versin canım..

Canım herkes kendi derdinde doğal olarak ben bile
Benim ve eşimin sorunu yok
Sperm de sorun yok
Yumurtan çok iyi dedi doktor sence ne yapmalıyım basit birşey ama ne
Ateş topiğinde bu sorununun en mantıklı yanıtı Ateş ölç olur.yumurtlamanı takip edersin.

@Vayneymis benim şimdiye kadar hamile kalmak için yaptığım en kolay şey belime yakı yapıştırmak olmuştu.araştırıp deneyebilirsin istersen
Onu ilk hamileliğimde bende yapmıştım ve hamile kalmıştım keramet sadece onda değildir belki ama şimdi sen deyince hatırladım bende bu ay denesem mi yine :KK54:

Onu ilk hamileliğimde bende yapmıştım ve hamile kalmıştım keramet sadece onda değildir belki ama şimdi sen deyince hatırladım bende bu ay denesem mi yine :KK54:
BEn de ilk denemede hamile kalmıştım.ama kaybettim.acaba yakı yüzünden mi dedim ve uzun süre denenedim.sonra onun üstüne iki kayıp daha yaşayınca demekki onunla alakası yokmuş dedim.belki ben de denerim bir sonraki denemede:)) sen ne zaman nasıl kullanmıştın?

BEn de ilk denemede hamile kalmıştım.ama kaybettim.acaba yakı yüzünden mi dedim ve uzun süre denenedim.sonra onun üstüne iki kayıp daha yaşayınca demekki onunla alakası yokmuş dedim.belki ben de denerim bir sonraki denemede:)) sen ne zaman nasıl kullanmıştın?
Ben okumuştum daha önce evde de vardı yumurtlama dönemimde belim ağrıyodu hem bel ağrısı için hemde bebek için yapıştırdım. zaten tek ilişki vardı o ay o da tutmuştu :)) bence bu ay deneyelim kısmet belli mi olur :)

Ben okumuştum daha önce evde de vardı yumurtlama dönemimde belim ağrıyodu hem bel ağrısı için hemde bebek için yapıştırdım. zaten tek ilişki vardı o ay o da tutmuştu :)) bence bu ay deneyelim kısmet belli mi olur :)
BENimde ovu zamanına denk gelmişti.deneriz ne kaybedeceğiz ki :)))

gunaydin. arkadaslar sanirim ben de sorun var.
amh den anlayan varsa beklerjm bilgilerini.
yeni cikmis sonuc.
1.07... dusuk benim bildigim.
fsh 8.8...

amh dusuk bile olsa, klimen vs ile yum gelistirilip catlatilirsa tupe gerek kalmayabiliyr dimi? yada amh dusuk diye ille de klomen vs mi kullanmak gerekiyor.

gunaydin. arkadaslar sanirim ben de sorun var.
amh den anlayan varsa beklerjm bilgilerini.
yeni cikmis sonuc.
1.07... dusuk benim bildigim.
fsh 8.8...

amh dusuk bile olsa, klimen vs ile yum gelistirilip catlatilirsa tupe gerek kalmayabiliyr dimi? yada amh dusuk diye ille de klomen vs mi kullanmak gerekiyor.
Dr ne diyor? Sadece fsh nı bakıldı ?amh yumurta rezervini gösterir.anladığım kadarı ile amh Mükemmel değil ama çok düşük De değil çünkü yaş faktörü De etkili.mesela bu değer 20 li yaşlarda çok düşük sayılırdı.
Hem sen tüpü nerden çıkarttın?yumurtan tükenmiş değil ki? Hala yumurta rezervin var.ve klomeni herşey yolunda olsa bile kullandırabiliyor dr lar.şansı arttırmak için.bunun rezerv ile ilgili olduğunu düşünmüyorum

Dr ne diyor? Sadece fsh nı bakıldı ?amh yumurta rezervini gösterir.anladığım kadarı ile amh Mükemmel değil ama çok düşük De değil çünkü yaş faktörü De etkili.mesela bu değer 20 li yaşlarda çok düşük sayılırdı.
Hem sen tüpü nerden çıkarttın?yumurtan tükenmiş değil ki? Hala yumurta rezervin var.ve klomeni herşey yolunda olsa bile kullandırabiliyor dr lar.şansı arttırmak için.bunun rezerv ile ilgili olduğunu düşünmüyorum
sadece bilgi icin sordum cnm, yoksa tuple alakali birsey yok ;)
fsh, lh, prolaktin bakilmisti..dr onlara normal demisti. amh yeni cikmis. daha soramadim tabi. o zaman amh ne zaman onem kazaniyor ki? yani ne olursa gebelik zorlasiyor diye dusunuyorum.

Back
X