• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydin. benim ates karakteristik dususunu yapti. testte negatif. yarin degil ertesi gune regl olurum kesin.... kismet degilmis bu ayda...

ilk 9 gun basamakli gitme sebebi de cok normal... cunku gebeliklerimde basamak seklinde gidiyor benim atesim. ilk 9 gunde vucudumda hcg hormon ignesi vardi. o yuzden de basamakli gitti....

Benimki de çakılmadan önceki karakteristik yükselişini yaptı :)) Ayy valla sıyırdım

Her ihtimale bugün mümkünse çalışma olsun.gece çok uyanıyorsan gelecek aya ölçüm saatini biraz erkene çekebilirsin saat 5-6 gibi ölçer yatarsın hem de wc ihtiyacını karşılarsın.bu ay böyle geçsin de inşallah hamile kalırsın gerek kalmaz
Anladım canım bugünü kaçırmayayım madem bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı artık

İnşallah bir daha beraber başlamayız da sen bu ay çatlattığını tutturursun kuzumm küsme olmazsa Martta yine çakışırız zaten :))
çatlamıycak gibi bu ay :( martta yine çakışamayız cnm çünkü şubatta siz hamiş olacaksınız inş :)

çatlamıycak gibi bu ay :KK43: martta yine çakışamayız cnm çünkü şubatta siz hamiş olacaksınız inş :)

Bir önceki furya gibi biz kalanlar da hep birlikte hamiş olalım inşallahh canımm ama bu ay kendi adıma tırt kuzum ilaç iğne iyice sapıttı döngü de ateş de.. Testim hala negatif.. olsa şimdiye çoktan gösterirdi kendini ;)

Bende regl gelsin soğan kürü yapcam. Hemen aşılamaya geçmek istemiyorum nedense son kozumu hemen harcamak istemiyorum sanırsam:) soğan kürü enfeksiyonlarımı söküp atar inş. Ama ne zaman başlayacağım konusunda kararsız kaldım. Fikri olan var mı?

akintilari kaldirir misin bi... stikcy fertile akinti olmadigi icin de ff kesikli de kalmis olabilir.
bütün akıntı girişlerini sildim ama degisen bisey olmadi ;) tablo hadi neysede bu ates hicmi.degismez.dükkana geldim saat 10 a geliyordu ölçtüm gene 36.4 çıktı.acaba derece başka ölçümmu yapmiyor bozukmu diye avcumun içinde tuttum ölçtüm onda farkli cikti :) demekki bozuk degil:KK53:

bütün akıntı girişlerini sildim ama degisen bisey olmadi :KK66: tablo hadi neysede bu ates hicmi.degismez.dükkana geldim saat 10 a geliyordu ölçtüm gene 36.4 çıktı.acaba derece başka ölçümmu yapmiyor bozukmu diye avcumun içinde tuttum ölçtüm onda farkli cikti :) demekki bozuk degil:KK53:

Dikkat et kendine gittikçe bize benziyorsun :D

bütün akıntı girişlerini sildim ama degisen bisey olmadi :KK66: tablo hadi neysede bu ates hicmi.degismez.dükkana geldim saat 10 a geliyordu ölçtüm gene 36.4 çıktı.acaba derece başka ölçümmu yapmiyor bozukmu diye avcumun içinde tuttum ölçtüm onda farkli cikti :) demekki bozuk degil:KK53:
Ben senin yum çatlamamış olabilir diye düşünüyorum.30 günde bir adet olan biri için bu günlerde çatlayabilir.ateş gerçekten sınırda ilerliyor.ilk tablon olduğu için kesin yorum da yapamıyorum.o yüzden emin olana kadar kocayı biraz daha sıkıştır:KK53:

Bende regl gelsin soğan kürü yapcam. Hemen aşılamaya geçmek istemiyorum nedense son kozumu hemen harcamak istemiyorum sanırsam:) soğan kürü enfeksiyonlarımı söküp atar inş. Ama ne zaman başlayacağım konusunda kararsız kaldım. Fikri olan var mı?
Ben soğan kürünü iki kez yaptım ikisi de kürtaj ve düşük sonrası idi.o yüzden kanama varken başladım 15 gün aç karna sabah akşam kaynayan kreçsiz suya orta boy içi beyaz dışı açık kahverengi soğanı 4 e böl kabuk kökleri ile beraber 15 dk bekle ılık ılık yudumlayarak iç.saraçoğlu nın tarifi adet bitimi başlanıyor diye hatırlıyorum

Back
X