• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben soğan kürünü iki kez yaptım ikisi de kürtaj ve düşük sonrası idi.o yüzden kanama varken başladım 15 gün aç karna sabah akşam kaynayan kreçsiz suya orta boy içi beyaz dışı açık kahverengi soğanı 4 e böl kabuk kökleri ile beraber 15 dk bekle ılık ılık yudumlayarak iç.saraçoğlu nın tarifi adet bitimi başlanıyor diye hatırlıyorum
Tamam cnm çok sağol kafama göre bi şekil yapayım bari. Ablamla konuştum onunda bu sayede 3 cmlik kisti erimiş . Diyor çok şaşırmıştım falan. İnş vesile olur bize de.

offf ya o kocamin saçını başını yolmak istiyorum.aksam eve gidiyoruz telefon elinde oyun oynuyor yatiyoruz uyuyakmi valla bugün benden bisey olmaz demeye basliyor :kızgın:telefonla oynadigi kadar benimle oynamiyor :olamaz::oops:tövbe estağfurullah yaaa.
Ah ah tam benim kocamı tarif ediyor yazdıkların.koca gün evdeydik adam hiç mi istemez bişi istemiyor canı ya. parçalayacaktım adamı akşam sonunda alacağımı aldım ;)

Ah ah tam benim kocamı tarif ediyor yazdıkların.koca gün evdeydik adam hiç mi istemez bişi istemiyor canı ya. parçalayacaktım adamı akşam sonunda alacağımı aldım :KK66:
sen sonuca ulaşmışsın tebrik ederim ;) valla baktim o pek bi isteksiz saat 1 e geliyordu,ertesi gün iş var.hiiiic uğraşamam dedim bende uyudum:uykucu::KK48: ama bugun kacari yok.döverim valla :sopa::KK70:

sen sonuca ulaşmışsın tebrik ederim :KK66: valla baktim o pek bi isteksiz saat 1 e geliyordu,ertesi gün iş var.hiiiic uğraşamam dedim bende uyudum:uykucu::KK48: ama bugun kacari yok.döverim valla :sopa::KK70:
Yumurtamın çatlayacağı da yok ama kendi kendime çabalıyorum işte :(

Bu ay ates olcmemeye karar verdim ben de esimin calisma saatleri degisti simdi sabah alarmima uyanmasin kiyamadim. Bu ay olmazsa obur ay olcecegim. Kendi halinde yasicam bu ay dusundukce biseylerle ugrastikca her an aklinda o oluyor baski oluyor gibi.

Bu ay ates olcmemeye karar verdim ben de esimin calisma saatleri degisti simdi sabah alarmima uyanmasin kiyamadim. Bu ay olmazsa obur ay olcecegim. Kendi halinde yasicam bu ay dusundukce biseylerle ugrastikca her an aklinda o oluyor baski oluyor gibi.
İnşallah gerek kalmaz

Back
X