eher her gun saat 4 teki degerler varsa, ona gore de takip edebilirizEveeet ne yaparsam yapayım yine saat 4 te uyanmaktan kurtulamadım4 te ateşim 36.8 çıktı.. tekrar uyudum 6 da 36.6 çıktı.. bu ne çelişkili iş oldu bu ay yaa
ne olacak şimdi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eher her gun saat 4 teki degerler varsa, ona gore de takip edebilirizEveeet ne yaparsam yapayım yine saat 4 te uyanmaktan kurtulamadım4 te ateşim 36.8 çıktı.. tekrar uyudum 6 da 36.6 çıktı.. bu ne çelişkili iş oldu bu ay yaa
ne olacak şimdi
![]()
ff e iki, üc gune yuksek ates girer misin... bi bakalim kaydiracak mi cizgiyi...beni birazcik aydinlatirmisin :) simdi benim muhtemel yumurta catlama günüm 12.gun olarak gorunuyor ya.iki gün daha yuksek cikarsa bu tarihi dahami ileri atar
denedim son 4 günü 36.7 olarak degistirdim gene degismedi.dahami yüksek deger girmem gerekiyordukiff e iki, üc gune yuksek ates girer misin... bi bakalim kaydiracak mi cizgiyi...
bir de cizgiden onceki birkac gundeki 36.4ler var ya, o nedenle de cizgi netlesmiyor gibi.
yok yeterli. kaysa kaysa 1 gun ileri kayabilir belki diye dusunmustum ben de....denedim son 4 günü 36.7 olarak degistirdim gene degismedi.dahami yüksek deger girmem gerekiyorduki
12.gune yakın olan bir gunu daha yükselttim cizgi 13.gune kaydiyok yeterli. kaysa kaysa 1 gun ileri kayabilir belki diye dusunmustum ben de....
onceki 36.4 ler etkiledi bence.
her halukarda iliskiler yeterli zaten cnm.12.gune yakın olan bir gunu daha yükselttim cizgi 13.gune kaydi
valla ilk kez bu ay bu kadar istikrarlı iliski oldu.umarım yeterlidirher halukarda iliskiler yeterli zaten cnm.
amin insallah canim.valla ilk kez bu ay bu kadar istikrarlı iliski oldu.umarım yeterlidir![]()
Hem 4 te hem 6 da ölç bakalım bu ay da öyle olsun:)Eveeet ne yaparsam yapayım yine saat 4 te uyanmaktan kurtulamadım4 te ateşim 36.8 çıktı.. tekrar uyudum 6 da 36.6 çıktı.. bu ne çelişkili iş oldu bu ay yaa
ne olacak şimdi
![]()
Bence 36,5 işi bozuyor olabilir o günü silip tekrar yüksek ateş gir dene bakalım.ben dün çatlamıl olabilir diye düşünğyorum.hatırladığım kadarı ile 31-32 günde bir oluyordundenedim son 4 günü 36.7 olarak degistirdim gene degismedi.dahami yüksek deger girmem gerekiyorduki
Ben önce 16.günden itibaren 36.7 girip denedim.o zaman tablo degismedi.sonra 15.günüde 36.7 yaptim.öyle olunca çizgi 13.güne kaydi..yok canım ben 28 günde bir oluyorumBence 36,5 işi bozuyor olabilir o günü silip tekrar yüksek ateş gir dene bakalım.ben dün çatlamıl olabilir diye düşünğyorum.hatırladığım kadarı ile 31-32 günde bir oluyordun
Her gün yok sadece son 3 gün var ondan öncekiler hep saat 6 da.. son üç gün de yüksek saar 4 te aslındaeher her gun saat 4 teki degerler varsa, ona gore de takip edebiliriz
Bakalım böyle nasıl olacak pazar gününe kadar ölçerim düşmezse test yaparım o zamanHem 4 te hem 6 da ölç bakalım bu ay da öyle olsun:)
ANLAdım CNm neyse artık sen ölçmeye devam et.ne zaman çatladığını kestiremesem de ateş yumurtan çatladı artık diyecek yükselişe erişti sonunda.önemli olan da buBen önce 16.günden itibaren 36.7 girip denedim.o zaman tablo degismedi.sonra 15.günüde 36.7 yaptim.öyle olunca çizgi 13.güne kaydi..yok canım ben 28 günde bir oluyorum![]()
Her gün yok sadece son 3 gün var ondan öncekiler hep saat 6 da.. son üç gün de yüksek saar 4 te aslında
aynen.bundan sonra hayırlısı olsun artik.reglime 9 gün kaldiANLAdım CNm neyse artık sen ölçmeye devam et.ne zaman çatladığını kestiremesem de ateş yumurtan çatladı artık diyecek yükselişe erişti sonunda.önemli olan da buartık bekleme zamanı
Ben seni başkası ile karıştırdım ya.sen tablonu bir atsanaBakalım böyle nasıl olacak pazar gününe kadar ölçerim düşmezse test yaparım o zaman![]()
kadin dogum dr.um bana bazi erkeklerde iliski anksiyetesi olur ve bosalamaz demisti. o zamanda sorunlar buyur demiati. yani olay seni ozlememesi degil de o tarz birsey de olabilir. eger devam ederse drma gorunmesinde fayada olur canim.bana bir akıl verin.
neredeyse 2 aydır tedavi yüzünden hiç birlikte olmadık.
onun üzerine dün gece olsun dedim adam biraz uğraştı olmuyor dedi.
arkamı döndüm yattım uyuyamadım ama o 10 dakikada uyudu.
hayır 2 aydan sonra bir insanın patlama yaşaması gerekmez mi ne bileyim aç kalmış birinin yemeğe saldırması gerek yani.
ama yok.
üstüne bir de 10 dakikada nasıl rahatça uykuya dalıyor ben anlamıyorum.
delirmek üzereyim geceden beri.
kadin dogum dr.um bana bazi erkeklerde iliski anksiyetesi olur ve bosalamaz demisti. o zamanda sorunlar buyur demiati. yani olay seni ozlememesi degil de o tarz birsey de olabilir. eger devam ederse drma gorunmesinde fayada olur canim.