• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveeet ne yaparsam yapayım yine saat 4 te uyanmaktan kurtulamadım:kızgın: 4 te ateşim 36.8 çıktı.. tekrar uyudum 6 da 36.6 çıktı.. bu ne çelişkili iş oldu bu ay yaa:KK34: ne olacak şimdi:işsiz:
eher her gun saat 4 teki degerler varsa, ona gore de takip edebiliriz

beni birazcik aydinlatirmisin :) simdi benim muhtemel yumurta catlama günüm 12.gun olarak gorunuyor ya.iki gün daha yuksek cikarsa bu tarihi dahami ileri atar
ff e iki, üc gune yuksek ates girer misin... bi bakalim kaydiracak mi cizgiyi...

bir de cizgiden onceki birkac gundeki 36.4ler var ya, o nedenle de cizgi netlesmiyor gibi.

ff e iki, üc gune yuksek ates girer misin... bi bakalim kaydiracak mi cizgiyi...

bir de cizgiden onceki birkac gundeki 36.4ler var ya, o nedenle de cizgi netlesmiyor gibi.
denedim son 4 günü 36.7 olarak degistirdim gene degismedi.dahami yüksek deger girmem gerekiyorduki

denedim son 4 günü 36.7 olarak degistirdim gene degismedi.dahami yüksek deger girmem gerekiyorduki
yok yeterli. kaysa kaysa 1 gun ileri kayabilir belki diye dusunmustum ben de....

onceki 36.4 ler etkiledi bence.

Eveeet ne yaparsam yapayım yine saat 4 te uyanmaktan kurtulamadım:kızgın: 4 te ateşim 36.8 çıktı.. tekrar uyudum 6 da 36.6 çıktı.. bu ne çelişkili iş oldu bu ay yaa:KK34: ne olacak şimdi:işsiz:
Hem 4 te hem 6 da ölç bakalım bu ay da öyle olsun:)

Bence 36,5 işi bozuyor olabilir o günü silip tekrar yüksek ateş gir dene bakalım.ben dün çatlamıl olabilir diye düşünğyorum.hatırladığım kadarı ile 31-32 günde bir oluyordun

Bence 36,5 işi bozuyor olabilir o günü silip tekrar yüksek ateş gir dene bakalım.ben dün çatlamıl olabilir diye düşünğyorum.hatırladığım kadarı ile 31-32 günde bir oluyordun
Ben önce 16.günden itibaren 36.7 girip denedim.o zaman tablo degismedi.sonra 15.günüde 36.7 yaptim.öyle olunca çizgi 13.güne kaydi..yok canım ben 28 günde bir oluyorum :KK66:

Ben önce 16.günden itibaren 36.7 girip denedim.o zaman tablo degismedi.sonra 15.günüde 36.7 yaptim.öyle olunca çizgi 13.güne kaydi..yok canım ben 28 günde bir oluyorum :KK66:
ANLAdım CNm neyse artık sen ölçmeye devam et.ne zaman çatladığını kestiremesem de ateş yumurtan çatladı artık diyecek yükselişe erişti sonunda.önemli olan da bu;) artık bekleme zamanı

ANLAdım CNm neyse artık sen ölçmeye devam et.ne zaman çatladığını kestiremesem de ateş yumurtan çatladı artık diyecek yükselişe erişti sonunda.önemli olan da bu:KK66: artık bekleme zamanı
aynen.bundan sonra hayırlısı olsun artik.reglime 9 gün kaldi ;)

bana bir akıl verin.
neredeyse 2 aydır tedavi yüzünden hiç birlikte olmadık.
onun üzerine dün gece olsun dedim adam biraz uğraştı olmuyor dedi.
arkamı döndüm yattım uyuyamadım ama o 10 dakikada uyudu.
hayır 2 aydan sonra bir insanın patlama yaşaması gerekmez mi ne bileyim aç kalmış birinin yemeğe saldırması gerek yani.
ama yok.
üstüne bir de 10 dakikada nasıl rahatça uykuya dalıyor ben anlamıyorum.
delirmek üzereyim geceden beri.

bana bir akıl verin.
neredeyse 2 aydır tedavi yüzünden hiç birlikte olmadık.
onun üzerine dün gece olsun dedim adam biraz uğraştı olmuyor dedi.
arkamı döndüm yattım uyuyamadım ama o 10 dakikada uyudu.
hayır 2 aydan sonra bir insanın patlama yaşaması gerekmez mi ne bileyim aç kalmış birinin yemeğe saldırması gerek yani.
ama yok.
üstüne bir de 10 dakikada nasıl rahatça uykuya dalıyor ben anlamıyorum.
delirmek üzereyim geceden beri.
kadin dogum dr.um bana bazi erkeklerde iliski anksiyetesi olur ve bosalamaz demisti. o zamanda sorunlar buyur demiati. yani olay seni ozlememesi degil de o tarz birsey de olabilir. eger devam ederse drma gorunmesinde fayada olur canim.

kadin dogum dr.um bana bazi erkeklerde iliski anksiyetesi olur ve bosalamaz demisti. o zamanda sorunlar buyur demiati. yani olay seni ozlememesi degil de o tarz birsey de olabilir. eger devam ederse drma gorunmesinde fayada olur canim.

ameliyatta olduğu çok iyi bir ürolog doktoru var olmazsa ona danışacağım.
ne düşüneceğimi bilemiyorum artık.
bir erkek 2 aydan sonra nasıl eşine olmuyor der?
erkekler kadınların peşinden koşar ben ilişki için diretiyorum.
dün gece aldığım jelide kullanmıştım boşa gitti o da.
inofolic içiyorum o da boş yere sanırım.
gerçekten biri dokunsa ağlayacak gibiyim.

Back
X