• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
alttaki pozituf. digeri degil.
Evet canım diğer bahsettiklerimin resimleri yok. 16. Gün akşamı silikleşti 17. gün tekrar epey koyulasmaya başlamıştı silindkten sonrapek üstünde durmadım dedim herhalde benim vücutta lH fazla ama sonra hormon sonuçlarıma baktım gayet de normaldi Kim bilir belki tekrar yumurtlama olmuştur:)

akşam bir iki damla kahve akıntı geldi.bu neyin belirtisi acaba adet mi geliyor?yumurta çatlarken kahve leke olmaz dimi?
kafam çok karıştı :KK43:
Geçen ay benim de çatlam günü leke geldi.oluyor yani canım.tabloma bak geçen aya.

Gunaydin. Benim ates 36.8i sevdi. Progestandan sanirim. Dpo11dir maksimum benim. Dpo15i gormus oldum... Ama bunaldim . hormonlar bunaltti yani. Kan test yarin. O yuzden artik bugun idrar testi yapmiyorum....

Günaydın canım.Ben progestanı 3 aydır kullanıyorum ateşime etkisi olmadı daha önce nasılsa bu sürede de aynı devam etti ben senden çok ümitliyim bu ay.. inşallah Rabbim gönlündekini nasip eder :dua:

Günaydın canım.Ben progestanı 3 aydır kullanıyorum ateşime etkisi olmadı daha önce nasılsa bu sürede de aynı devam etti ben senden çok ümitliyim bu ay.. inşallah Rabbim gönlündekini nasip eder :dua:
amin canim ama ben de sifir umit...
sifir belirti. ne gebelik ne regl belirtim var.
idrar testleri hep negatifti bugun yaomadim artik.
3 subatti normalde regl benim olsaydi dunku testte cikmasi lazimdi.

amin canim ama ben de sifir umit...
sifir belirti. ne gebelik ne regl belirtim var.
idrar testleri hep negatifti bugun yaomadim artik.
3 subatti normalde regl benim olsaydi dunku testte cikmasi lazimdi.

hiç belli olmaz orası canım çıkmayabilir idrarda.Bak ne güzel diyorsun regl belirtiside yokmuş.Ben progestanı kullanırken lekem geldi düşün.sende oda yok bana göre ateşinde güzel yarın ola hayrola inşallah seninde güzel haberlerini alırız

Maşallah Maşallahhh bu ay bereketli geldi :halay: Freshmommy Freshmommy vee R Rzg14 kızlar sizde patlatın kan testlerini de iyice coşalımm :KK76:

hiç belli olmaz orası canım çıkmayabilir idrarda.Bak ne güzel diyorsun regl belirtiside yokmuş.Ben progestanı kullanırken lekem geldi düşün.sende oda yok bana göre ateşinde güzel yarın ola hayrola inşallah seninde güzel haberlerini alırız

amin kizlar ne diyimmm.

Şu an bizi duymuyor :D Bende diyorum ama takılmış o progestana :KK48: şşşşt duymasınnn :KK45:

Ateşin iyi gidiyor merak etme:KK66:ölçmeye devam.gün içerisinde ateşini ölçme sadece sabah ölçüm saatinde ölç.kafan karışı yoksa.akşam ateşin de gerçekten ciddi anlamda yüksek çıkmış yani ölçmeden önce çay falan mı içtin:KK48:zannetmem bozuk değildir.bozuk olsa eror falan verir.bir de derecenin yanına cep telefonunu koymayın.derece işte o zaman bozulur.
bak şimdi bide buna kafayi takarim.ben de dereceyi telefonla yanyana koyarım hep :) simdi düşünür dururum.acabaaaa yanlismi ölçtü :işsiz::KK53::KK70:

sağol canım. benım cokcok yenıydı oyuzden sonradan kontrollere gıttıgım doktoruma anlattım bunu yapmamalıydı dedı. yanı en azından bana da sormadan yapamazdı. ve cok,ınce bıseydı muayene ettıgı sey. farklı sekillerde oluyor bıldıgim kadarıyla cok da canım yanmıştı. hıc etık degıldı. dedıgım gb Allaha havale ettım. Sana soylememın nedenı de sor danış ani mudahalelere ızın verme bebişine dıkkat ettt :anneadayı:
Ayy çok sağol canım yaa. Allah razı olsun. Dikkat edicem mutlaka

Back
X