• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK70: hıııımm torpil uygulamak işe yaramıyor anlaşılan sırayı bozmayalım o zaman :KK66:
Bazen düzenleme yapıyorum ilk sayfada aktif girip düzenli ölçüm yapanları üste almaya çalışıyorum ama o zamanda dikkat etmiyorum kim kimin altına gelmiş rastgele yani.tevafuk işte kaçtır bu oluyor ama:))

Canım echomarda mı cektirdin?gercekten agrısız mı sonrasında da agrın olmadı mı
Ben 2015de özelde narkozlu cektirdim bir hafta agrım oldu.eski makinelerde rahimi asagı cekiyorlarmıs o yuzden agrı oluyormus.yeni c kollu makinede itme çekme olmadıgı için agrısız diye duydum.
Ben yarın tüp bebek merkezine gidiyorum ilk gorusme için.hayırlısıyla bu sefer olur inş.büyük ihtimal tekrar hsg cekilcem bende..

aynen canım echomar'da çektirdim.
sağ olsun doktorda çok halden anlayan bir kadındı.
ben muayanede de sorun yaşadığımı söyleyince ona göre daha hafif bir alet kullandı sanırım.
hiç çekilirken de sonrasında da bir sorun yaşamadım.
şaşırmıştım hatta böyle olunca.
son teknoloji cihazla çekiyorlar öyle rahimi aşağı çekme falan asla yok.
tavsiye ederim sana.
filmimden de memnun kaldım.
tüp tedavisi için nereyle görüşüyorsun?
hayırlısı olsun şimdiden.

Kuruyemis canim...

Ben de anlamadım gerçekten dediğine göre bu foto attığı gün 15. Günmüş yanlış hatırlamıyorsam 31. Günde de kan testi negatifti

http://fertilityfriend.com/home/6d7d36/
Vallahi ilginc seyler goruyoruz. Belki de cok daha sonra ikinci bir yum atti...
Diger pihti topiginde bir arkadas var. Dr bu ayki yumundan bisi ol!az deyip kendi haline birakmis. O yum ikiz oldu, ama ilginci su, cok daha geriden gelen yumu da sonrasinda dollenmis. 3uz. Erkek bebek. Gebe suan.

Ya test sonucu 0, küsür çıkmıştı .yine de 3-5 en azından çıkmaz mıydı?

Çıkmazdı çünkü yerleşme olmadan zaten hcg salgılanmıyor. Geçen başka bir topikte okumuştum paylaşayım. 11. gün 1,80 değer hemde iğneli...

upload_2018-2-7_12-55-17.webp

Back
X