• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır 4 hafta zaten adet gecikmesinin olduğu hafta kese hcg 1500lere ulaştığında vajinal usg ile görülebiliyor. Kan sonucunu mutlaka yaz canım valla çok sinirlendim dr.a da tavrına da
Tamam canım. Yarın sabah öğrencem mutlaka yazarım.

Geç döllenme olsaydı da mı kesenin görünmesi gerekirdi canım.
Son değerim 21.5'tu 2 gün önce. Bugün tekrar kan aldılar. 80lerdeyse kimyasal değil, 200lerdeyse de gayet sağlıklı bi gebelik diyebiliriz dedi doktor.
Canım benim ilk hamileliğimde geç döllenmeydi bat günü kan vermiştim 70 di iki gün sonra iki katı yükselmişti kese de bebek de bata göre bir hafta sonra görüldü. O zaman ateş fln bilmiyodum ne zaman yumurtladığımı da bilmiyodum doğal olarak ama şimdi öğrendim ki ben geç yumurtluyorum

Canım benim ilk hamileliğimde geç döllenmeydi bat günü kan vermiştim 70 di iki gün sonra iki katı yükselmişti kese de bebek de bata göre bir hafta sonra görüldü. O zaman ateş fln bilmiyodum ne zaman yumurtladığımı da bilmiyodum doğal olarak ama şimdi öğrendim ki ben geç yumurtluyorum
Bende geç yumurluyorum canım. Moral verdin valla bana. İnşallah benim de öyle olur.

3 doktor da aynısını söyledi. Biri acil doktoru biri devletteki kadın Doğum doktoru biri özelde bi doktor. Genel olarak büyük ihtimalle kimyasal ama sakın gebelik yok deyip ilaç içme belli olmaz dediler. Parol bile içemezmişim. Yemek yemek ve tuvalete gitmek dışında ayağa bile kalkmayacakmışım madem kimyasal kanamayla gidecek dinlenmenin ne faydası var. Ya da gebelik yok madem ilaç niye içemiyorum. Folik asite devam et dedi hepsi de. Ben bu doktorları anlamıyorum cidden.
parol dahi icemezsin o kisim dogru.
ama gerisini takma derim. degerin artmasa derdim ki sana kimyasal arkadasim. ama artiyr. daha tam takip edilmeden boyle konusmalari kotu.
sana birebir basimdan geceni yazayim. ozele gittim 5+5 gebeyim. kese vardi fotosunu da verdi. 2 hafta sonra gel dedi. neyse 6+3 oldu kanama oldu devlette acile gittim. karindan bakti bisi yok, kese yok, gebelik yok dedi. usg foto gosterdim bu kese degil ki dedi. kim size kese dedi dedi. basimdan asagi kaynar sular indj. bir de vajinal bakacagim dedi. daha ultrasonu takar takmaz , takir takir takir oglumun kalp atislarini ve kendjni gordu. artik sen duaun canim, moralini bozma. her soze inanma...

Biz 2 kardeşiz. İkimizde geç döllenme sonucu oluşmuşuz. Bi de bende kahverengi akıntı var 4 gündür. 1-2 damla şeklinde geliyor. Annemde de olmuş bu. Acaba genetik mi bu tarz şeyler diyorum.
genetik degildir cnm. bu tarz seylere genetik demiyor dr.lar.

Ovulasyondan sonra genelde en az 11-12 gün sonra adet geliyor (umarım gelmez), 19. gün olsa 11 gün sonra gelse gene 30 gün falan olacak en az, 1-2 gün uzayabilir bile. 2 gün sonra test yapsan bu durumda yüksek ihtimal çıkar. Umarım pozitif gebelik testi haberini verirsin :dua:
Amin canım inşallah:dua:

Adete 4 gün kala 14.77
Adete 3 gün kala 21.5
Ama arada 24 saat bile yok ilki gece 10da diğeri sabah 11 de verildi. Tam bir gün bile geçmeden.
YUh diyorum dr a.ben 2 güne bir veriyordum dr bana %60 artış yeterli dedi.hiç kafanı karıştırma artış çok güzel

Link yollamayi bilmiyorum ki nasil yollaniyor? :)
IMG_5281.webp

Geç döllenme olsaydı da mı kesenin görünmesi gerekirdi canım.
Son değerim 21.5'tu 2 gün önce. Bugün tekrar kan aldılar. 80lerdeyse kimyasal değil, 200lerdeyse de gayet sağlıklı bi gebelik diyebiliriz dedi doktor.
CNm iki günde ikiye katlarsa 21 olur sana 42 nerde çıkartmış 80-200 gerçekten anlamış değilim.

cok sevindim masallah. saglikla al kucagina...

Ayyyyyyyyyyy çok güzel süperrr:rolleyes:maşallah ya doğal oldu bak sen tüp De denemiştin sanki de mi hikayeni anlatsana unuttuk hep

Yaa süperrr valla ne iyi geldi bu haber canım çok sevindimmm Allah tamamına erdirsin anlat çabuk nasıl oldu :rolleyes:
Sagolun kızlar
Çokça tedavi gördüm ilaç iğne aşılama
Ilk tüp bebek tedavisi pozitif ama 3 aylıkken kürtaj oldum
Ikıncı tup tedavisinde döllenme olmadi iptal oldu
7 yıl içinde kendiliğinden hamile kaldım
Ilk değerim 18 ikincisi 44 cıktı

Sagolun kızlar
artsi artsinnnnnn da degerin, uykusuz gecelerin baslasin 8 ay sonra ;)

Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
Bi arkadaşın yazısını gördüm de beta hcg sı düşük ya önemli olan katlaması düşük olması bisey ifade etmiyor benim ilk hamileligimde de 23 çıkmıştı ilki aonra yükseldi gitti

Sagolun kızlar

Maşallahh canım kat kat artsın değerin inşallahhh :nazar::KK68:

Bi arkadaşın yazısını gördüm de beta hcg sı düşük ya önemli olan katlaması düşük olması bisey ifade etmiyor benim ilk hamileligimde de 23 çıkmıştı ilki aonra yükseldi gitti
Bizde aynı şeyleri söyledik CNm ama dr ların bazen morel bozmakta üstlerine Yok

maglum interfilite bolumu olunca gidilen yer, bir suru hikaye dinliyorsun. hatta icimden acaba bu kadinlarin hangileri kk da vardir diye dusundum. belki taniyoruz birbirimizi ama bilmiyoruz suan dedim. cok ilginc bir hikaye denk geldi. umut olsun hepimize ;) Allah verecegi cani her turlu veriyor...

kadinin eşi M olsun. kadina da X deyim. M bekarken testis kanserinden ameliyat oluyor ve hastane o zaman 2 tane saglikli spermi donduruyor. M nin gidip imzalamasi gereken belgeler oluyor ama arada unutuyor. 1sene sonra X ile evleniyor ve saglikli bir cocuklari oluyor..arafan 9 sene geciyor, M nin spermleri 15-20 taneye dusuyor ve DNA hasari cikiyor. hastanenin tup bebek bolumunu ariyorlar ve cevap su "biz de sizin 9 sene once dondurdugumuz sperminiz var ve 2 hafta sonra imha edecektik. siz gelin"..... Allah iste. vel hasil bugun direk tup bebege yolladilar onu ;)
kimse umidini yitirmesin. hepimiz degisik seyler yasiyoruz, ben cok dogurganken suan gebe kalamama durumuna geldim. baskasi baska birsey yasiyor. uzulelim ama sonunda kendimize tekrar umit yükleyelim ;)

maglum interfilite bolumu olunca gidilen yer, bir suru hikaye dinliyorsun. hatta icimden acaba bu kadinlarin hangileri kk da vardir diye dusundum. belki taniyoruz birbirimizi ama bilmiyoruz suan dedim. cok ilginc bir hikaye denk geldi. umut olsun hepimize :KK66: Allah verecegi cani her turlu veriyor...

kadinin eşi M olsun. kadina da X deyim. M bekarken testis kanserinden ameliyat oluyor ve hastane o zaman 2 tane saglikli spermi donduruyor. M nin gidip imzalamasi gereken belgeler oluyor ama arada unutuyor. 1sene sonra X ile evleniyor ve saglikli bir cocuklari oluyor..arafan 9 sene geciyor, M nin spermleri 15-20 taneye dusuyor ve DNA hasari cikiyor. hastanenin tup bebek bolumunu ariyorlar ve cevap su "biz de sizin 9 sene once dondurdugumuz sperminiz var ve 2 hafta sonra imha edecektik. siz gelin"..... Allah iste. vel hasil bugun direk tup bebege yolladilar onu :KK66:
kimse umidini yitirmesin. hepimiz degisik seyler yasiyoruz, ben cok dogurganken suan gebe kalamama durumuna geldim. baskasi baska birsey yasiyor. uzulelim ama sonunda kendimize tekrar umit yükleyelim :KK66:
Ah nasil guzel bir seydir umut.. Rabbim isteyen herkese kapilarini acsin insAllah kucaklarini bos virakmasin

Back
X