Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regli yaklaştıkça sabahlari dereceye korkarak bakar oldum.Ciddi bir düşüş Yok henüz ama Düşüş devam ederse regl geliyor olabilir.bekleyip görelim
inşallah benimde yükselir.peki senin akıntın oldumu hic? Yani sanki adetin gelecek gibi pembemsi,sütlü kahve rengi gibi falanHiç stress yapma canım benin de ara ara düşüşlerim oldu ama ertesi gün tekrar yükseldi
Maşallah kat kat artsın inşallahKızlar kan sonucum 61 çıktı doktor daha cok kucuk dedi.. geç yumurtladığım için düşül çıktı sanırım.. cuma tekrar kan vercem en az 200 olmalı dedi doktor
Pembe değil ama beyazla sarı arası bi akıntım var hatta test yapana kadar adet oldum sanıp tuvalete gidiyodum resmen aktığını hissediyorum.. insallah senin de yukselir caniminşallah benimde yükselir.peki senin akıntın oldumu hic? Yani sanki adetin gelecek gibi pembemsi,sütlü kahve rengi gibi falan
insallah ama benimki pembemsi.bu ara ara bende adet öncesi oluyor.pek ümidim yokPembe değil ama beyazla sarı arası bi akıntım var hatta test yapana kadar adet oldum sanıp tuvalete gidiyodum resmen aktığını hissediyorum.. insallah senin de yukselir canim
Az.önce ben de sütlü kahve gibi bi akıntı farkettim peçeteye silince geldi ama sadece bir kez oldu tekrar adıinsallah ama benimki pembemsi.bu ara ara bende adet öncesi oluyor.pek ümidim yokama hayırlısı olsun
senin insallah cumaya kadar degerin cok cok artacak.kendine ve minik fasulyeye dikkat et annesiAz.önce ben de sütlü kahve gibi bi akıntı farkettim peçeteye silince geldi ama sadece bir kez oldu tekrar adı
Amin canım inşallahsenin insallah cumaya kadar degerin cok cok artacak.kendine ve minik fasulyeye dikkat et annesi![]()
![]()
Tebrikler cnm darısı başımıza inşlh.. .Allah razı olsun canım
abla nasilsin. nasil gidiyorTebrikler cnm darısı başımıza inşlh.. .
Sağol cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın?abla nasilsin. nasil gidiyor
Tebrikleeer :) Allah tamamına erdirsin inşallah. HCG de kat kat artsın :)Amin canım Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah
bende iyiyim ablacim benim tedavim bu ay iptal oldu folikül kistimden dolayi. dogum kontrol ilaci basladik martta tekrar gidecegim bakalim.Sağol cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın?
önceki aylarda kaçıncı çatlıyordu bilmiyorum cnm ama döngün uzunsa daha çatlayabilir.çatlamayıp kiste dönüşmüş bir grafik görmek istersen benim grafiğe bakabilirsingünaydın canlar.
acaba aranızda yumurtamın çatlamayıp kist olduğunu düşünen var mı?
yoksa ben mi yanılıyorum?
![]()
CNm ben soğan kürünü 15 güne tamamladım.yarım bırakmanın bir faydası Yok.benim biliyorsun düşük sonrasıydı ama korunamadık tabi.4. Gün falan başladım 15 gün sabah akşam devam ettim bir süre sonra bıkkınlık geliyor tabi ama sabrettim.sürekli lekelenme oldu kür bitene kadar.sonra bir ara temiz oldu sonra lekelenme tekrar devam etti.Veson cnm sen devam ediyomusun soğan kürüne. Benim 5.günüm ovulasyon da yakşaşıyor. Devam edip etmemekte kararsız kaldım. Araştırdım düşük yapar mı diye fakat net bir cevap bulamadım
![]()