• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünde ateşim 36,5.ama akıntım peceteye silince bazen hafif kanlı geliyor :KK43: genelde adet öncesi yaşadığım şeyler bunlar.hamile olsam aynısı olmazdı bence.zaten adetimin 3.günü ateş ölçmeye başlamıştım 36.4 tü.benim regli olma sıcaklagim bu seviyeler galiba.
1-2 güne belli olur hayırlısı bakalım

Yok hayatım doktor görmedi daha. Randevu haftaya verdiler olmazsa özele gideyim il e. İlçedeyim burda böyle yoğunluktan randevu alamıyoruz
Yani şöyle söyleyeyim özele de gitsen diyeceği şu olacak iki güne kan ver artışı takip edelim.şuan beklemekten başka yapacak birşey Yok.çünkğ ne kese ne bebek gözükecek büyüklükte değil.inşallah iki gün sonra değerin 1300lere çıkmış olur.bir de aynı laboratuvar mı

önceki aylarda kaçıncı çatlıyordu bilmiyorum cnm ama döngün uzunsa daha çatlayabilir.çatlamayıp kiste dönüşmüş bir grafik görmek istersen benim grafiğe bakabilirsin :KK66: adet bekliyorum hala gelmedi :KK43:

Normalde kaçıncı gün çatlıyor

Canlarım döngüm kısa.
maksimum 27 günde adet geliyor.
yani şimdiye çatlamış olması gerekirdi.

Yani şöyle söyleyeyim özele de gitsen diyeceği şu olacak iki güne kan ver artışı takip edelim.şuan beklemekten başka yapacak birşey Yok.çünkğ ne kese ne bebek gözükecek büyüklükte değil.inşallah iki gün sonra değerin 1300lere çıkmış olur.bir de aynı laboratuvar mı

O zaman 2 günde 1 kan vericem. Aynı laboratuvar hayatım.

Gecen ayla benzerlige bakar misiniz dun sag kasigimda cok cok siddetli agrilar hissettim dune kadar da akintim vardi dun hatta su gibiydi artik bu gun kuru simdilik. Dun yumurtladim mi dersiniz?

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-13-12-14-38.webp
    Screenshot_2018-02-13-12-14-38.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2018-02-13-12-14-33.webp
    Screenshot_2018-02-13-12-14-33.webp
    19 KB · Görüntüleme: 52
Gecen ayla benzerlige bakar misiniz dun sag kasigimda cok cok siddetli agrilar hissettim dune kadar da akintim vardi dun hatta su gibiydi artik bu gun kuru simdilik. Dun yumurtladim mi dersiniz?
15 te yumurtlamış olabilirsin ama emin olana kadar ilişkiyi bırakma

Sevgili Veson Veson bugun 27. gun ve atesim 36.8'den 36.4'e dustu. Sabahki testim de negatifti. Sanirim artik moralimi bozmaya baslayabilirim degil mi? :(

15 te yumurtlamış olabilirsin ama emin olana kadar ilişkiyi bırakma
Insallah ya :) Yok biz zaten iliskiyi hic birakamiyoruz :) gecen isten geldi sen daha bi guzellesmissin yumurtladin kesin diyip yatakodasina goturdu :) icine dogdu heralde cidden akintim da saglamdi iki gun boyunca :)

Insallah ya :) Yok biz zaten iliskiyi hic birakamiyoruz :) gecen isten geldi sen daha bi guzellesmissin yumurtladin kesin diyip yatakodasina goturdu :) icine dogdu heralde cidden akintim da saglamdi iki gun boyunca :)
:)) Allah muhabbetinizi arttırsın o zaman sıkıntı Yok:))

CNm ben soğan kürünü 15 güne tamamladım.yarım bırakmanın bir faydası Yok.benim biliyorsun düşük sonrasıydı ama korunamadık tabi.4. Gün falan başladım 15 gün sabah akşam devam ettim bir süre sonra bıkkınlık geliyor tabi ama sabrettim.sürekli lekelenme oldu kür bitene kadar.sonra bir ara temiz oldu sonra lekelenme tekrar devam etti.

Şimdi sana şöyle söyleyeyim aslında soğan kürünü kisti olanlar için öneriyorlar.daha çok pcolar için.çikolata kisti falan olur onlar için.benim düşük sonrası içeriyi temizlesin diye kullandım gerçekten iyi geldiğine inanıyorum.dr temiz dediği halde küçük küçük et parçaları geldi.
Bir de enfeksiyon falan olduğunu düşünüyorsan ona da çok iyi gelecektir.akıntını çoğaltır ara ara lekelenmem olabilir.koku kaşıntı yanma peynir kesiği akıntı gibi şikayetler varsa bunlara da iyi gelecektir.
Tamam canım teşekkürler ben de enfeksiyon var dediğin gibi akıntı falan da oluyor başlamışken devam edeyim bende. En azından bunu da yapmadım demem:)

Back
X