• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ben açıkçası yumurtlamamın ne zaman olduğunu bilmiyorum.tabloya göre 18.gün olarak görülüyor.28 günde bir adet oluyorum.lekelenmem 24.günümden beri var.ilk iki gün sadece peçeteye silince gelen sütlü kahve koyu kahve arası bişeydi.sonra akıntıyla karışık içimde damar damar kan olarak geldi.dün gece kahverengi kırmızı karışıktı.bu sabah hiç bişey yoktu.öğlen tuvalete gittiğimde peçeteye silince direk kanama şeklinde geldi.ama kanamam hani temiz kan olurya pasparlak öyleydi.sonra gittim gene giç bişey gelmedi.şu an ne durumdayım bilmiyorum
Senin yum 12-ya da 13. Gün çatladı bence o günlere eggwhigt gir CNm çizgi o tarafa kayar belki.ateş düşüşe geçti CNm yerleşme olmadığını düşünüyorum ama belli de olmaz yarınki ateş belli eder

canım ben açıkçası yumurtlamamın ne zaman olduğunu bilmiyorum.tabloya göre 18.gün olarak görülüyor.28 günde bir adet oluyorum.lekelenmem 24.günümden beri var.ilk iki gün sadece peçeteye silince gelen sütlü kahve koyu kahve arası bişeydi.sonra akıntıyla karışık içimde damar damar kan olarak geldi.dün gece kahverengi kırmızı karışıktı.bu sabah hiç bişey yoktu.öğlen tuvalete gittiğimde peçeteye silince direk kanama şeklinde geldi.ama kanamam hani temiz kan olurya pasparlak öyleydi.sonra gittim gene giç bişey gelmedi.şu an ne durumdayım bilmiyorum
Kırmızı kan gelmeseydi kesin yerleşme kanaması derdim. Adet olursan bi kadın Doğuma git canım.

Kızlar peak mi?

Eklentiler

• B52D5515-8EEA-4BF6-A018-66E82DA7F43C.webp
    B52D5515-8EEA-4BF6-A018-66E82DA7F43C.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 46
valla bahçeci yurt dışına yolluyormuş ..o yüzden o kadar pahalı dedi doktor..ne var ne yok hepsine 10 kat fazlasıyla derinlemesine bakılıyormuş...bizde down sendromu çıktığı söylemiş eşim..o yüzden tüm hastalıklara bakarız derinlemesine demiş..ayrıntı yok yani..yüzyüze görüşmeyince..benden bazı tahliller istemiş..oraya zaten yaptırmayı düşünmüyorum..tek embriyo şuanın fiyatıyla 1300 tl. ...5 embriyo oluşsa en kötü ihtimal 6500 tl yapar..nerdeyse tüp fiyatı ya..ne uçuk rakam arkadaş...amerikayı yeniden keşfediyorlar sanki...resmen simsarlık ya...para tuzağı başka bişey değil yani...

hastaya başından atmanın en kolay yolu..burdaki doktor bana aşılama yapıp tutmayınca yaşın ilerliyor hemen tüp yap dedi..1 ay sonra hamile kaldım ben..kaybettik o ayrı ama..genç hastalarla daha çok ilgileniyorlar ya..nüfusta yaşımızımı küçültsek acaba :KK70:
Ya işin garip tarafı bana hiç bir dr tüp demiyor.tüp bebek merkezine gittik orası bile direk tüp demedi önce doğal deneme yaptık hoş hamile kaldım o da gitti ya.bir tek çok kayıp olduğu için hani pgt falan yaptırmayı düşünebilirsin dedi tüp bebek merkezi o kadar.son gittiğim dr da tüp e gerek Yok dedi.ama olmayınca da olmuyor işte hayırlısı

Kırmızı kan gelmeseydi kesin yerleşme kanaması derdim. Adet olursan bi kadın Doğuma git canım.
ben zaten yarın kesin adet olurum.benim için normal dışı bişey değil.bide etrafımda bu şekilde adet olanlarda olduğu için tuhaf gelmiyor bana canım ;)

ben zaten yarın kesin adet olurum.benim için normal dışı bişey değil.bide etrafımda bu şekilde adet olanlarda olduğu için tuhaf gelmiyor bana canım :KK66:
Bir arkadaş vardı o da hep böyle lekelenme ile adet olurdu hep gelip dert yanardı günlerce leke geliyor diye.dr dr dolaştı normal dediler.şimdi bebeği kucağında ;)

Bir arkadaş vardı o da hep böyle lekelenme ile adet olurdu hep gelip dert yanardı günlerce leke geliyor diye.dr dr dolaştı normal dediler.şimdi bebeği kucağında :KK66:
yani benimde mutlaka lekelenmem olur.hep böyleydi ;)

Senin yum 12-ya da 13. Gün çatladı bence o günlere eggwhigt gir CNm çizgi o tarafa kayar belki.ateş düşüşe geçti CNm yerleşme olmadığını düşünüyorum ama belli de olmaz yarınki ateş belli eder
bende o günler diye düşünüyorum ama ne gireyim anlamdım:)) hani şu işi bozan 36.5 vardı ya onu 36.4 yapınca çizgi o güne kayıyor zaten.öyle yapayım.bencede yerleşme olmadı.bugün akşama yada yarına olurum kesin ;)

Allah yardimciniz olsun.hastane işleri cok yorucu oluyor.bende iki kez asilama yaptirdim.ilaclar,igneler,git geller yordu.üçüncüyü askıya aldim.insallah 1 ay sonra degerleriniz yükselir

kaç çıkmış ki değerler sayı? hareketlilik?morfoloji?

Bu doktorlar insanı panikletmeyi nasıl başarıyorlar hayret yani...hepsi bir değil elbette panikletmeyenleri tenzih ediyorum :)) önemli olan sadece bir tanesi yeterli yani...kafana takma hiç..yumurta sağlam olduktan sonra spermdede hastalık falan olmadığı sürece tek tanesi yeterli canımcım...:-)

Hadi yA tüp mü dediler?

Sonucu bi atsana bakayım. Doktorların bu değerlerle olmaz dediği çoğu kişiden düşüktü eşimin değerleri, ama oldu. Ben çok inanmıyorum doktorların abartmalarına. Alıştım artık. Hele özel doktorları tüp bebek merkezleri falansa değerler güzel olsa bile bi bahane bulup tüp bebeğe yönlendirmeye çalışıyorlar. Kapitalizm sistem sağolsun.

amin ne diyim. topluca yazayim sarjim az.
devlet hastanesine gidiyoruz.
urolog asilama bile demeden tup bebek dedi.
hareketsiz %84 cunku.
morfoloji %3 vs vs... tam anlamiyorum da...

Allah bağışlasın.insallah en kısa zamanda miniğe bir kardeş nasip eder Allahım:dua:
Amin canım...çok sağolasın...Rabbim sanada tez vakitte anneliği tattırsın inşallah...:dua:
Kızlar peak mi?
peak değil tatlım..hight işaretle..peak de daha koyu olması lazım..ovu yapa yapa uzman oldum valla...:-) çalışmanı aksatma...
Ya işin garip tarafı bana hiç bir dr tüp demiyor.tüp bebek merkezine gittik orası bile direk tüp demedi önce doğal deneme yaptık hoş hamile kaldım o da gitti ya.bir tek çok kayıp olduğu için hani pgt falan yaptırmayı düşünebilirsin dedi tüp bebek merkezi o kadar.son gittiğim dr da tüp e gerek Yok dedi.ama olmayınca da olmuyor işte hayırlısı
ben kime gittiysem hemen tüp dedi ..işin kolay yolu yani..sadece kürtajımı yapan doktor ısrarla klomenle aylarca hamile kalmam için uğraştı..en son bebek gidince tüp dedi oda :)) onlar yolunu bulmuş..35 i geçince hemen tüp diyor burdakiler...hoş tüpünde garantisi yok..bak bizim o kadar emek ve paramız çöpe gitti..bebek konusunda çok şanssızım...eşimde beni suçluyor..şimdiye kadar senin yüzünden yapmadık diye...:ukala: anası ölse adam benden bilecek..tabi suçlayacak insan var ..bende konuş diyorum it ürür kervan yürür..sen konuşuyorsunda ben hamile mi kalıyorum sanki...:p

hareketsiz %84 cunku.
bu zamana kadar hiç eşin test yapmamışmıyda canım ya?rakam yüksek çıkmış ama yinede Herşey Rabbimin elinde..üzme kendini..inşallah yavrularımıza kardeş gelecek...

bana igne degilde klomen hap yazmisti.3.gününde baslayip toplam 5 gun kullandim 2 gun ara verip 3.gün kontrole cagirdilar.beni iki aşılamamdada ikinci kez kontrole cagirmadilar hic.ilk kontrolde yumurtalarim yeteri kadar büyümüştü.o gun catlatma igenesi veriyorlardi.2 gun sonrada aşılama oluyordum.
cnm tüp şartlarından biri aşılamaların iğneli olmasıymış sanırım keşke iğneli yaptırsaydın aşılamalarını ileride tekrar yaptırman gerekmesin diye söledim cnm.
beni çok defa çağırırlar sanırım çünkü çatlamak bilmiyorlar :P
çok sağol bilgiler için

hareketsiz %84 cunku.
Canım sen müsait olunca burdan ya da özelden bi at bana sonucun fotoğrafını ben bi inceliiim.

cnm tüp şartlarından biri aşılamaların iğneli olmasıymış sanırım keşke iğneli yaptırsaydın aşılamalarını ileride tekrar yaptırman gerekmesin diye söledim cnm.
beni çok defa çağırırlar sanırım çünkü çatlamak bilmiyorlar :p
çok sağol bilgiler için
daha önce çok sayfa gezdimde öyle bir şart okumadım.yaş şartı vardı,3 yıl evli olma şartı vardı bide 3 kez aşılama olması gerekiyor yazıyordu.zaten 3 yıl olmadanda yapmıyorlar bildiğim kadarıyla hayırlısı yapacak bişey yok.rica ederim ne demek ;)

Canim bize de ilk kez tup dendi. O da erkek kaynakli diye. İleri hareketli %10 yaziyor... Ondan sanirim. %6 da yerinde hareketli yaziyor. %84 hareketsiz yaziyor.

bu zamana kadar hiç eşin test yapmamışmıyda canım ya?rakam yüksek çıkmış ama yinede Herşey Rabbimin elinde..üzme kendini..inşallah yavrularımıza kardeş gelecek...
İlk kez yaptirdi testi.
Kismet ne diyim.

daha önce çok sayfa gezdimde öyle bir şart okumadım.yaş şartı vardı,3 yıl evli olma şartı vardı bide 3 kez aşılama olması gerekiyor yazıyordu.zaten 3 yıl olmadanda yapmıyorlar bildiğim kadarıyla hayırlısı yapacak bişey yok.rica ederim ne demek :KK66:
Ben de seni 25ler filan saniyordum :) yasitmisiz...

Canim bize de ilk kez tup dendi. O da erkek kaynakli diye. İleri hareketli %10 yaziyor... Ondan sanirim. %6 da yerinde hareketli yaziyor. %84 hareketsiz yaziyor.

İlk kez yaptirdi testi.
Kismet ne diyim.

Ben de seni 25ler filan saniyordum :) yasitmisiz...
ayy keşke 20 li yaşlarda olsaydım.belki biraz daha sakin olurdum.yaş büyük olunca daha panik oluyor insan.

Back
X