• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gözün aydın canım..darısı başımızı inşallah.ben senin hamile olduğu bilmiyordum ya...

Sağol hayatım. sorma. Çok ilginçtir ki (Rabbim çok büyük) 15 tatilde bursa acıbademe gittim. Şahin Zeteroğlu ile görüştüm. Pko dışında bir sorun yok 4 5 ay deneyin olmazsa gelin tüp bebek yapalım dedi. Döndük hamile kaldım. Oğlum da böyle tüp bebeğe giderayak olmuştu. inan her namazımda burdaki herkese toplu olarak dua ediyorum. Allah tez zamanda isteyen hepinize sağlıklı sıhhatli imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah.

Ama sabah sabah çok komiktim.Ateş ölçer ölçüm bitince ses çıkarıyorya ağzımdan çıkarmadan şöyle göz ucuyla baktım dereceye 8 i 3 gibi gördüm .Dedim belliydi zaten düşmüş işte sonra elime aldım baktım 36.8 inanmadım sonra bir daha ölçtüm ateşimi yine 36.8.Sonra eşimi uyandırdım kalk kalk bak bakalım ben yanlışmı görüyorum diye.Oda onaylayınca inandım.:KK70:Sonra kendimi yokladım hastamıyım acaba diye hastada değilim , ki ben grip vs.olunca bile ateşim yükselmez.Ya inşallah bundan sonrada düşmez böyle gider :dua:
:))) inşallah 9 ay düşmez;)

Ve 36,2 dereceyle bugün adetim başladı..ben bu sefer ovulasyon testiylede takip edeyim diyorum.bunu kaçıncı gunde yapmaya baslayim ve hangi saatte yapmam uygun olur? Daha önce yaptigimda öğlen yapiyordum 12- 1 gibi.
Yeni ay Yen'i Ümit'ler olsun inşallah

Yarina atesimi ne girersem girim 17.gun diyor yumurtlama ama 17.gunde akintim cok az ve koyuydu. 15te yumurtladigimi hissediyorum neden 15e cizmiyorsa cizgiyi. 16.gundeki iliski de 15.gunu 16.gune baglayan gece oldu mecbur 16.gune girdim. Endise ediyorum spermler bosa gitti diye.

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-15-10-41-13.webp
    Screenshot_2018-02-15-10-41-13.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 45
Yarina atesimi ne girersem girim 17.gun diyor yumurtlama ama 17.gunde akintim cok az ve koyuydu. 15te yumurtladigimi hissediyorum neden 15e cizmiyorsa cizgiyi. 16.gundeki iliski de 15.gunu 16.gune baglayan gece oldu mecbur 16.gune girdim. Endise ediyorum spermler bosa gitti diye.
15 ten önceki ateş değerlerin yetersiz olduğu için çekmiyor.bir de ilişkileri am pm şeklinde girersen kafan karışmaz

15 ten önceki ateş değerlerin yetersiz olduğu için çekmiyor.bir de ilişkileri am pm şeklinde girersen kafan karışmaz
Oyle girim bariii. O zaman da 16 am. Olcak 02.00 civariydi cunkuuuu. Bilerek sildim oncekileri hatirliyor musunuz 36.8 fln cikmisti 10da uyandigim icin o zamanlar

1 seneden fazladir ovu testi almiyorum o yüzden güncel bilgim yok ama öncesinde hep labquick kullandim çoğunlukla iyiydi 2-3 tanesi bozuk çıktı sadece. fiyat olarak da p uygundu ama yeni testler çıkmış sanırım

Evet CNm doğru biliyorsun aşılaması iğneli olmalı tüp raporu çıkartmak için ShinSeGi ShinSeGi ve Tgbptn Tgbptn aşılamalarını iğneli yaptırdı tüp raporu için diye biliyorum tgbptn 3. Aşılamada hamile kaldı
Egitim araştırma hastanesin de yaptırdım ben onlar herseyi kendi ayarladi raporu çıkarıp veriyorlar ilac icin 3 kere hakkin var zaten sukur bn 3.de hamile kaldim 8403BHC 8403BHC

1 seneden fazladir ovu testi almiyorum o yüzden güncel bilgim yok ama öncesinde hep labquick kullandim çoğunlukla iyiydi 2-3 tanesi bozuk çıktı sadece. fiyat olarak da p uygundu ama yeni testler çıkmış sanırım
Ay bir sürü seçenek var kafa karışıyor gg ye baktım oraya da bakayım

Back
X