• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm güzelim grafiğine benimkini benzetme;-) senin bugün güzel bir düşüş olmuş mikmik olsun bugün inş. Benim kist olduğu kesin de senin catliycak bence :-D

yok be kuzum adete kalmış şurada bir hafta artık o yumoştan hayır gelmez :işsiz:
kaldı ki eşimi bu günde sık boğaz edersem çenesini hiç çekemeyeceğim.
bir daha ki aya kısmet nasip artık.
ben geçen ay tedaviden çıktığım için bu ay geçen ay ki yumurta baskılayıcılardan da kist olmuş olabilir.
bir daha ki ay normale dönerim.

yok be kuzum adete kalmış şurada bir hafta artık o yumoştan hayır gelmez :işsiz:
kaldı ki eşimi bu günde sık boğaz edersem çenesini hiç çekemeyeceğim.
bir daha ki aya kısmet nasip artık.
ben geçen ay tedaviden çıktığım için bu ay geçen ay ki yumurta baskılayıcılardan da kist olmuş olabilir.
bir daha ki ay normale dönerim.
Cemrecim bugün yada yarın mutlaka çalışma yap.eşin niye nazlanıyor anlamadım ya..normalde kadın nazlanır yani..

Bende bu ay bir Elcanki ruhuyla hiç boş geçmedim bu ay da olmazsa “olanla öleceğe çare yok demekki” deyip salıcam kendimi :olamaz::KK70:

amin ne diyim. topluca yazayim sarjim az.
devlet hastanesine gidiyoruz.
urolog asilama bile demeden tup bebek dedi.
hareketsiz %84 cunku.
morfoloji %3 vs vs... tam anlamiyorum da...
Canim merhaba sen takma o doktoru tüp demis falan hemen esine keci boynuzu özü al soguk sıkım birde pro seed falan yazdimi biz ilk evlendik bi sene denedik yok neyse zar zor ikna ettim test verdi esim %90 hareketsizdi sayida 6milyondu tabi yikildim ben ama esim hemen dogal ne yararli ne yapalım die bakti doktoru klomen ve pro seed verdi 3 ay kullan dedi kullandik birde keci boynuzu özü soguk sıkım sabah aksam 1 tatli kasigi yedi keci boynuzu kürü de yaptik 3 ay boyunca fark oyle fazlaydi ki ikinci testte %70 hareketsiz sayi 28 milyon olmustu 3 ay daha devam etti proseed de keci boynuzu özü ve kabak cekirdrgi yedi günde bir avuc en son 3.testte %15 e düştü hareketsiz sayıda 54 milyon du mililitre de uzun oldu biraz ama moral bozma hemen pes etme

Veson Veson canim gunaydin. Bugun onerilen test gunumdu yaptim. Sanirim negatif. Gerci cok dikkatli bakinca incecik kil gibi bir cizgi goruyorum ama belki de bana oyle geliyordur ne dersin? Bu arada atesim de hala dusmedi :) Normalde adetlerim cok duzenlidir, pek sasmaz. Bilemiyorum kan filan mi versem acaba?

Eklentiler

• 20180216_082210.webp
    20180216_082210.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 20180216_082053.webp
    20180216_082053.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 58
Günaydın kızlar. Uzun zamandır yazmaya vakit bulamadım. Akşam LeYLa_21 LeYLa_21 ablayı rüyamda görünce yazmak istedim. Ablacım rüyamda seninle bir parkta buluşuyorduk. Arkanda da yavruların vardı. Açık tenli kumral saçlı ela gözlü güzel bir kız, yanında yeni yürümeye başlamış bir erkek çocuğunu elinden tutmuş benimle tanıştırıyordu. "Teyzecim bak bu benim kardeşim" dedi. Gözlerim dolu dolu oldu. Sonra uyandım. Bir fırsatını bulup hemen yazmak istedim.
Bu arada hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dpo sayan arkadaşlar grafiklerinizi takipteyim umarım sonu yeşillenir. R Rzg14 canım bazen ara verip hiçbirşey yapmamak da iyi geliyor. Umarım en kısa zamanda güzel haberlerle dönersin:dua::dua:

16 aydir ha oldu ha olacak derken bebek yerine göbek yaptım.evlendigimde 53 kiloydum simdi 63-65 oldum:kızgın:esimden iddaa uzerine diyet teklifi geldi bugün :)) kilo verme yarışına girdik :KK70:hem zayif hamile kalırsam daha iyi olur demi ;)

16 aydir ha oldu ha olacak derken bebek yerine göbek yaptım.evlendigimde 53 kiloydum simdi 63-65 oldum:kızgın:esimden iddaa uzerine diyet teklifi geldi bugün :)) kilo verme yarışına girdik :KK70:hem zayif hamile kalırsam daha iyi olur demi :KK66:
çok iyi olur cnm zayıflaman.geçen ay doktora muayene olurken yumurtalığımın birini göremedi, operasyon falan geçirmedin dimi dedi yok dedim birden panikledim heh burdaymış dedi ve yağdan göremedim dedi :P acilen diyetisyene git ve zayıfla dedi ben ve eşim şok olduk daha ne şişmanlar var hamile kalıyor bana kilolu dedi dedik.2013 te evlendiğimizde 54 kiloydum şuan 69 kiloyum :( ekmek falan hiç yemiyorum bir aydır bilmem fayda etti mi :( özellikler pkolular ne kadar zayıfsa döngü o kadar kısalır, yumurta okadar erken çatlarmış doktor öle söledi.

çok iyi olur cnm zayıflaman.geçen ay doktora muayene olurken yumurtalığımın birini göremedi, operasyon falan geçirmedin dimi dedi yok dedim birden panikledim heh burdaymış dedi ve yağdan göremedim dedi :p acilen diyetisyene git ve zayıfla dedi ben ve eşim şok olduk daha ne şişmanlar var hamile kalıyor bana kilolu dedi dedik.2013 te evlendiğimizde 54 kiloydum şuan 69 kiloyum :KK43: ekmek falan hiç yemiyorum bir aydır bilmem fayda etti mi :KK43: özellikler pkolular ne kadar zayıfsa döngü o kadar kısalır, yumurta okadar erken çatlarmış doktor öle söledi.
ben de bir yıl icinde aldim bu kiloyu.evlendik saldık çayıra mevlam kayıra.hic bogazimiz durmuyor maşallah :) ama bu iddaaya girme işi iyi oldu.verecem insallah.hem kafayida biraz rahatlatmis olurum.7/24 bebek düşünüyorum.ha gene düşüncem,ates takibi yapcam,ovulasyon testi de aldim ;) ama bu sefer takibi yaparken kocise hissettirmiycem.malum gunlerde tatlı tatlı yaklasip ona gorev gibi hissettirmeden işimi halletcem:olamaz::oops::KK70:

Veson Veson canim gunaydin. Bugun onerilen test gunumdu yaptim. Sanirim negatif. Gerci cok dikkatli bakinca incecik kil gibi bir cizgi goruyorum ama belki de bana oyle geliyordur ne dersin? Bu arada atesim de hala dusmedi :) Normalde adetlerim cok duzenlidir, pek sasmaz. Bilemiyorum kan filan mi versem acaba?
19 da çatlamış olma ihtimaline karşı 2 gün daha bekliyelim

Back
X