ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay kuzum inşallah Allah razi olsun gelecek inşallah bebeğim dört gözle onu bekliyoruz bu arada seni de tebrik ediyorum kuzum Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Allah razi olsun canimm.. insallah insallah cok sagol... Allah'im hepinizede nasip etsin..
Günaydın güzellerrrrrr
Günaydın herkeseeeee
Gunaydinnnnnn.. guzelimmmmmmmm..
Ates sabit deval ediyor.. guzel test gunu yaklasiyor.. sonu bebis olsun allah'immm..

Yawru dögün kaçgün, 1 kısa geçmişinden bahsetsene...

yawvruu psikomuz gecen aylarda bebisini kaybeti..malesef kurtaj oldu sonra adet oldu suannnn insallah gelmezler kirmizilar.. gelmeyesiceler..

Cemrecınar hoşgeldin, kimsin necisin, gel tanış olalım.

Yazdım ama geldi kuzular yine sorun var sanırım

Monbebem sen değerlisin sen kıymetlisin bebeğim en değerli bebeğini düşün lütfen takılma hiç bişeye

Yeliz döngüm normalde 31 gündür Eylül ayında hamile kaldım ve boş gebelik yaşadım Kasım 8 de kürtaj oldum 17 Aralık'ta regl oldum Kasım 8 den 17 aralığa kadar korundum adetim bittikten sonra çalışmalara başladım işte 22. Gün yumurtladım galiba ve bu ay da 40 gün sürecek sanırım adetim bilmiyorum kuzular ya düşük geliyor ateşim bana ben hamile olduğumda daha yüksekti gün içindeki ateşim 37.1 in altına düşmüyor ama sabah ölçümlerim düşük işte (((

Yawru bizim için önemli olan DPO10 sonrası dur bakalım yükselir daha. DPO10-14ü yüksek geçridik mi 15te genelde düşmüyo ve gebelikle sonuçlanıyo. Sonu bebek olur inşallah.

Yawru bizim için önemli olan DPO10 sonrası dur bakalım yükselir daha. DPO10-14ü yüksek geçridik mi 15te genelde düşmüyo ve gebelikle sonuçlanıyo. Sonu bebek olur inşallah.

Bugün dpo7 daha ama ömründen ömür gidecek hemen geçse keşke günler :))

Ben geldim evi toparlayip geldim doktorcugümdan persembeye randevu aldım HSG için anestezisiz olacak ama işlemden önce kalçadan ağrı kesici vuracaklar bakalım güzel haberlerle gelecem inşallah ve bebişim gelecek inşallah

yaw bi ben varım bi de tonla ziyaretçi
canlarımmm nerdesiniz
melodim nasıl oldun canım moralin keyfin düzeldimi biraz
sewgim psikom sizlerde keyifler nasıl

Bence yollar apaçık Melodim, korkma rahat ol. Perşembe günü 1 adım daha yaklaşmış olcaksın bebişine. 1 acaba daha kafandan kalkmış olcak. Sonra gelsin bebişleeeeeer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…