ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim benim yaa bitanesin sen.. cok sagol... bebisimm onemli.. o yuzden bebisimee arakdas lazimmm..

yaw bi ben varım bi de tonla ziyaretçi
canlarımmm nerdesiniz
melodim nasıl oldun canım moralin keyfin düzeldimi biraz
sewgim psikom sizlerde keyifler nasıl

Yawru yürüyüşteydim, pc açık kalmış, bol bol hava soluyup geldim geldim.

yelizcimm senin kasik rahim agrin oluyo muu

Oluyo hayatım, rahim içinde resmen eşeleme yapıyolar, 1 genleşme oluyo, balon şişiriyolar sankide içimde geriliyo. Arada vajinanın içinde de sızlama oluyo sanki. Aman anlatamıyoz da ağrıların cinsini.

Bence yollar apaçık Melodim, korkma rahat ol. Perşembe günü 1 adım daha yaklaşmış olcaksın bebişine. 1 acaba daha kafandan kalkmış olcak. Sonra gelsin bebişleeeeeer....

Tamam kuzum elimden geldiğince rahat olacam güzel haberi yazacam evet kuzum bir acaba daha gidecek aklımdan sonra çok actionlu 1 ay olacak ve gelecek bebişler

Tamam kuzum elimden geldiğince rahat olacam güzel haberi yazacam evet kuzum bir acaba daha gidecek aklımdan sonra çok actionlu 1 ay olacak ve gelecek bebişler
Gelcek tabi yaaa, sende doğurduğunda bol bol poposunu ısırcan
ohhhh missss
senin kızlar rahatlamıştır şimdi kuzu kuzu uyurlar
Pipililerim bunlar benim sanırım

tam sana mesaj atıcaktım canım...ben tablo yapamıyorum eror veriyo ,işleminiz basarısız oldu diyo...neden beceremedim ki :26:
Arada FF öyle yapar kuzum. Yarın tekrar dene, olmadı gün gün yaz kağıda bize bildir, yine yardımcı oluruz. Bu ardada döngün kaç gün ne zamandır bebek istiyosun, ilk mi olcak? Yaşın kaç 1de kuzu, ay çok sordum yaaa

yxliz :):)

hayırlı olsun topik

Saol hayatım

Hayırlı olsun topiğin bebeğem yeni gördüm daha :)))))) öpüyorum herkesi canlar :)

Yelizimmmmm:)))))

Bilgilerini bildir kuzum, ilk sayfaya ekliyeyim senide...
Bu arada ne zaman nickini okusam 1 karikatür var ortancalar açmış diye, orta parmaklar havada mutlaka sende bilirsin, gülümsetiyon beni caaan

gün gün not almaya baslayalı 4 gün falan oldu canım.adetim bitti işte...bitürlü tablo yapamadım.

döngüm 30 günde bir oluyo....ilk bebiş olacak tabı gelirse 27 yasındayım canım...

gün gün not almaya baslayalı 4 gün falan oldu canım.adetim bitti işte...bitürlü tablo yapamadım.

döngüm 30 günde bir oluyo....ilk bebiş olacak tabı gelirse 27 yasındayım canım...

10.02.2014 bat diyelim o zaman, kuzu adaçayına başla hepimiz şifa bulduk. 12. güne kadar günde 1 fincan iç. Hadi gelir bebeğin inşallah bu döngünde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…