Yazdım ama geldi kuzular yine sorun var sanırım
Monbebem sen değerlisin sen kıymetlisin bebeğim en değerli bebeğini düşün lütfen takılma hiç bişeye
Yeliz döngüm normalde 31 gündür Eylül ayında hamile kaldım ve boş gebelik yaşadım Kasım 8 de kürtaj oldum 17 Aralık'ta regl oldum Kasım 8 den 17 aralığa kadar korundum adetim bittikten sonra çalışmalara başladım işte 22. Gün yumurtladım galiba ve bu ay da 40 gün sürecek sanırım adetim bilmiyorum kuzular ya düşük geliyor ateşim bana ben hamile olduğumda daha yüksekti gün içindeki ateşim 37.1 in altına düşmüyor ama sabah ölçümlerim düşük işte(((
yaw bi ben varım bi de tonla ziyaretçi
canlarımmm nerdesiniz
melodim nasıl oldun canım moralin keyfin düzeldimi biraz
sewgim psikom sizlerde keyifler nasıl
yelizcimm senin kasik rahim agrin oluyo muu
benim su uc dört gündür var geceleri uyutmuyo anacim simdiden
Bence yollar apaçık Melodim, korkma rahat ol. Perşembe günü 1 adım daha yaklaşmış olcaksın bebişine. 1 acaba daha kafandan kalkmış olcak. Sonra gelsin bebişleeeeeer....
ohhhh missssYawru yürüyüşteydim, pc açık kalmış, bol bol hava soluyup geldim geldim.
Gelcek tabi yaaa, sende doğurduğunda bol bol poposunu ısırcanTamam kuzum elimden geldiğince rahat olacam güzel haberi yazacam evet kuzum bir acaba daha gidecek aklımdan sonra çok actionlu 1 ay olacak ve gelecek bebişler
Pipililerim bunlar benim sanırımohhhh missss
senin kızlar rahatlamıştır şimdi kuzu kuzu uyurlar
kız öyle deme şişşşttt kızın olcak senin alış bu fikreGelcek tabi yaaa, sende doğurduğunda bol bol poposunu ısırcan
Pipililerim bunlar benim sanırım
kız öyle deme şişşşttt kızın olcak senin alış bu fikre
Çikolataaaaa başladın mı ateş ölçmeye?
Arada FF öyle yapar kuzum. Yarın tekrar dene, olmadı gün gün yaz kağıda bize bildir, yine yardımcı oluruz. Bu ardada döngün kaç gün ne zamandır bebek istiyosun, ilk mi olcak? Yaşın kaç 1de kuzu, ay çok sordum yaaatam sana mesaj atıcaktım canım...ben tablo yapamıyorum eror veriyo ,işleminiz basarısız oldu diyo...neden beceremedim ki :26:
yxliz :):)
hayırlı olsun topik
Yelizimmmmm:)))))
Arada FF öyle yapar kuzum. Yarın tekrar dene, olmadı gün gün yaz kağıda bize bildir, yine yardımcı oluruz. Bu ardada döngün kaç gün ne zamandır bebek istiyosun, ilk mi olcak? Yaşın kaç 1de kuzu, ay çok sordum yaaa
gün gün not almaya baslayalı 4 gün falan oldu canım.adetim bitti işte...bitürlü tablo yapamadım.
döngüm 30 günde bir oluyo....ilk bebiş olacak tabı gelirse27 yasındayım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?