- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
10.02.2014 bat diyelim o zaman, kuzu adaçayına başla hepimiz şifa bulduk. 12. güne kadar günde 1 fincan iç. Hadi gelir bebeğin inşallah bu döngünde...
Bilgilerini bildir kuzum, ilk sayfaya ekliyeyim senide...
Bu arada ne zaman nickini okusam 1 karikatür var ortancalar açmış diye, orta parmaklar havada mutlaka sende bilirsin, gülümsetiyon beni caaan
merhaba kızlaaaarrr.....
nasılsınız bakem?
ya yeliz bişey sorucam ben önce burası ateş topiginden hamile kalanların topigi sandım ama sonra konuyu anladım.maksadım mevzuyu uzatmak degil canım sadece bişey aklıma takıldıburası da ateş ölçme topigi oldu şimdi. ben yeniyim buranın şartlarını bilemiyorum ama bazı topikleri okuyunca yönetici tarafından aynı mevzuda topikler birleştirildiyine rastladım.yani yeni açılmış topigin sonunda hep bu mevzuda topik var diye öncekiye birleştiriyorlar diye rastladım hep... belki yanılıyorumm sadece söylemek istedim:26:
İnşallah hamişi bol topik olur ugurlu gelir herkeseee
Kuzu burası sohpet yeri, yöntem değil
[SUP]kızlar bende pco hastasıym bu ay çatlatma ıgnesı oldum ay sonunu bekliyorum dua edin bana da çift çizgi göreyim[/SUP]
melodim kuzum bu ara yazamadım sana hastalıktan ölüyom, inşallah güzel geçecek hsg hiç kafanı takma bititğinde ve iyi sonucu duyduğunda için rahatlıcak inşallahBen geldim evi toparlayip geldim doktorcugümdan persembeye randevu aldım HSG için anestezisiz olacak ama işlemden önce kalçadan ağrı kesici vuracaklar bakalım güzel haberlerle gelecem inşallah ve bebişim gelecek inşallah
kuzuuuuuummmm burdayım grip fena çarptı beni doğrulamıyom bi türlü sen nasılsın bakimyaw bi ben varım bi de tonla ziyaretçi
canlarımmm nerdesiniz
melodim nasıl oldun canım moralin keyfin düzeldimi biraz
sewgim psikom sizlerde keyifler nasıl
melodim kuzum bu ara yazamadım sana hastalıktan ölüyom, inşallah güzel geçecek hsg hiç kafanı takma bititğinde ve iyi sonucu duyduğunda için rahatlıcak inşallah
kuzuuuuuummmm burdayım grip fena çarptı beni doğrulamıyom bi türlü sen nasılsın bakim
Saol canım valla sürekli içiyorum bakalım inşallah iyi gelir evet cok kişi grip öğrencilerdede var cok bi kurtulsakGeçmiş olsun canımmm salgın var ıhlamur kaynat bol bol c vitamini al tatlım mucksss
En kolay pcolular gebe kalıyo kuzum korkma, Allahım gönlüne göre versin...
günaydın canlarrrr
mutlu keyifli bi gün olsun inşallahhhh
yelizimmmm güzwl haberlerle gel inşallahhhh
Yeliz canim insallah guzel haberlerle donersin...
Hemen ekliyom Eylülüm... 2 kızçe geliyoooooo sağlıcakla işşaalahyxliz ekle bacım sat 15.01.2014 ama bat ne zman bilemiyorum şuan amacımız takip olsun bu ay inşşş...yaşıda eklersen 30 canım...
bugun ilk gün ama ateşi ölçmedim çünkü bilmiyordum regl günüm olduğunu.yarın ölçer tabloyu da atarım sana inş...
bu arada kontrolün var sanırım güzel haberle gel inş bizim topıktekıiler cinsiyetini soruyorlar kuzularının merakta bırakma kızları???
Mutlaka bekliyom canım...Canım ağzından bal damlıyor inşallah olurda sanada soylerım :)
Saol kuzum öptüm çokçaaaacan canımmm yelizimmm
hayırlı olsun topik iniz
Ahada benim kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?