ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10.02.2014 bat diyelim o zaman, kuzu adaçayına başla hepimiz şifa bulduk. 12. güne kadar günde 1 fincan iç. Hadi gelir bebeğin inşallah bu döngünde...

ayy inş canım..tesekkür ederim....adacayını içiyim bende o zaman inş şifa olur

Bilgilerini bildir kuzum, ilk sayfaya ekliyeyim senide...
Bu arada ne zaman nickini okusam 1 karikatür var ortancalar açmış diye, orta parmaklar havada mutlaka sende bilirsin, gülümsetiyon beni caaan

Yaz kuzuuuuu uğurlu gelsin topik 24 Ocak batttt.ateş ölçmedim öbür aya inşallah..

merhaba kızlaaaarrr.....
nasılsınız bakem?
ya yeliz bişey sorucam ben önce burası ateş topiginden hamile kalanların topigi sandım ama sonra konuyu anladım.maksadım mevzuyu uzatmak degil canım sadece bişey aklıma takıldı burası da ateş ölçme topigi oldu şimdi. ben yeniyim buranın şartlarını bilemiyorum ama bazı topikleri okuyunca yönetici tarafından aynı mevzuda topikler birleştirildiyine rastladım.yani yeni açılmış topigin sonunda hep bu mevzuda topik var diye öncekiye birleştiriyorlar diye rastladım hep... belki yanılıyorumm sadece söylemek istedim:26:
İnşallah hamişi bol topik olur ugurlu gelir herkeseee

Kuzu burası sohpet yeri, yöntem değil

[SUP]kızlar bende pco hastasıym bu ay çatlatma ıgnesı oldum ay sonunu bekliyorum dua edin bana da çift çizgi göreyim [/SUP]

Son düzenleme:
[SUP]kızlar bende pco hastasıym bu ay çatlatma ıgnesı oldum ay sonunu bekliyorum dua edin bana da çift çizgi göreyim [/SUP]

En kolay pcolular gebe kalıyo kuzum korkma, Allahım gönlüne göre versin...

melodim kuzum bu ara yazamadım sana hastalıktan ölüyom, inşallah güzel geçecek hsg hiç kafanı takma bititğinde ve iyi sonucu duyduğunda için rahatlıcak inşallah
yaw bi ben varım bi de tonla ziyaretçi
canlarımmm nerdesiniz
melodim nasıl oldun canım moralin keyfin düzeldimi biraz
sewgim psikom sizlerde keyifler nasıl
kuzuuuuuummmm burdayım grip fena çarptı beni doğrulamıyom bi türlü sen nasılsın bakim

ah sewgimmm kıyamam sana aman iyi bak kendine canımın içiiii

Geçmiş olsun canımmm salgın var ıhlamur kaynat bol bol c vitamini al tatlım mucksss

günaydın canlarrrr
mutlu keyifli bi gün olsun inşallahhhh

yelizimmmm güzwl haberlerle gel inşallahhhh

Yeliz canim insallah guzel haberlerle donersin...

yxliz ekle bacım sat 15.01.2014 ama bat ne zman bilemiyorum şuan amacımız takip olsun bu ay inşşş...yaşıda eklersen 30 canım...
bugun ilk gün ama ateşi ölçmedim çünkü bilmiyordum regl günüm olduğunu.yarın ölçer tabloyu da atarım sana inş...
bu arada kontrolün var sanırım güzel haberle gel inş bizim topıktekıiler cinsiyetini soruyorlar kuzularının merakta bırakma kızları???

can canımmm yelizimmm
hayırlı olsun topik iniz

günaydın canlarrrr
mutlu keyifli bi gün olsun inşallahhhh

yelizimmmm güzwl haberlerle gel inşallahhhh

Yeliz canim insallah guzel haberlerle donersin...

Hemen ekliyom Eylülüm... 2 kızçe geliyoooooo sağlıcakla işşaalah

Canım ağzından bal damlıyor inşallah olurda sanada soylerım :)
Mutlaka bekliyom canım...
can canımmm yelizimmm
hayırlı olsun topik iniz
Saol kuzum öptüm çokçaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…