aaayyyyyy ne güzel kızları cok severim ve bende ikiz istiyorum
hayırlısıyla kucagına al canım
Saoalsın yawrum, darısı tez zamanda başına işşallahhhhh
Ahada benim kızçeler
Yawru ben yumurta takibi yaptırdım, çatlama iğnesi sonrası 36. saatte tek seferlik ilişki ile gebe kaldım. Adaçayı içtim o ay 2-12. günler arası. Eşim keçiboynuzu pekmezi yedi her sabah 1 tatlı kaşığı. Amam bunlar sadece vesile. Yüce Rabbim nasip etti kuzum. Darısı başına işşallah...aminnnnn inş.....
önerecegın taktıkler var mı şekerimhemen yapayım ,kocama ne yedıreyım içireyim
Çok çooook merci kuzum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, ayaklarım yere basmıyo yine...canım gözün aydın Allah gönlüne göre verdi kızlarına maşallah
tek atışla kızlarını buldun ya valla helal...kucagınıza Almayı nasip etsin rabbım
Yawru ben yumurta takibi yaptırdım, çatlama iğnesi sonrası 36. saatte tek seferlik ilişki ile gebe kaldım. Adaçayı içtim o ay 2-12. günler arası. Eşim keçiboynuzu pekmezi yedi her sabah 1 tatlı kaşığı. Amam bunlar sadece vesile. Yüce Rabbim nasip etti kuzum. Darısı başına işşallah...
yxliz canımmm kızlarını güle güle büyüt ayyy süsle püsle gezdir onları çok şirin oluyorlar...
sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum canım
maşallahyelizcim çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin sağ sağlim inşallah bizede nasip etsin
Saolasın kuzum, şanslı annelerdenim, tıpkı senin gibi
Geldi mi kırmızılar, dün Bat tı sanırım senin?
Ben geldim çok şükür korkularım yersiz çıktı tüpler açık ve korktuğum gibi olmadı çok bir ağrı olmadı yuppi çok sevinçli geldim aranıza hayırlısıyla şimdi gelsin bebişim
Birde sağlık ocaklarında prolaktin testi yapılıyor mu biliyor musunuz bir o kaldı aklımda ondan şüpheleniyorum onun yüksek olması gebeliğe engel değil mi
Maşallah yeni dön gün bebeğini getirsin sana inşallah...ayy düşükten sonra 35. gün geldi çok şükür.....
Darısı tüm isteyenlere kuzum, sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah, senin ne zmaana belli olur?Yelizcim fıstıkların icin tebrik ediyorum canim.... Allah onlari kucagina almayi nasip etdin insallah..Hep kiz kardesim olsun isterdim disardan arkadasa pek guven olmuuo ne guzel masallah senin minnoslara hem arkadas olucaklar..Allah nazardan sakladin kuzum)))
Oiiy göznaydın kuzum, hadi 1 raundu daha bitirdin desene. Ploraktini regl 3. gün hastanede bakılıyor diye biliyorum ama yinede araştır kuzum...Ben geldim çok şükür korkularım yersiz çıktı tüpler açık ve korktuğum gibi olmadı çok bir ağrı olmadı yuppi çok sevinçli geldim aranıza hayırlısıyla şimdi gelsin bebişim
Birde sağlık ocaklarında prolaktin testi yapılıyor mu biliyor musunuz bir o kaldı aklımda ondan şüpheleniyorum onun yüksek olması gebeliğe engel değil mi
Darısı tüm isteyenlere kuzum, sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah, senin ne zmaana belli olur?
:
Ahada benim kızçeler
Canıııım günaydın, hoşgeldin sefalar getirdin...yelizimmmmm
canım,önce topiğin hayırlı olsun diyeyim...3000 li sayfaları da gör inşallah...yazamadım bunca zamandır kusura bakma
veeeee kızların hayırlı uğurlu olsun inşallahsağlıcakla kucağına al,missss gibi kokularını içine çek inşallah...Allahım düşünemiyorum onları bıcır bıcır,bukle saçlı prensesler
ama varyaaaa bizim yöntemi buruşturdun çöpe attın bacımnetçez biz şimdi
Canım, kızın olcağını söylemeye geldiğin gün banada dua etmiştin, inşallah seninde kızın olur diye. Kalbin ne temizmiş be arkadaşım, saolasın varolasın...Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...:))) çok sevindim benim kıza arkadaşlar geliyor desenehep böyle güzel haberler al.. sağlıcakla kucağına almakta nasip olsunn inşallahh.. Görüşürüzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?