ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminnnnn inş.....

önerecegın taktıkler var mı şekerim hemen yapayım,kocama ne yedıreyım içireyim
Yawru ben yumurta takibi yaptırdım, çatlama iğnesi sonrası 36. saatte tek seferlik ilişki ile gebe kaldım. Adaçayı içtim o ay 2-12. günler arası. Eşim keçiboynuzu pekmezi yedi her sabah 1 tatlı kaşığı. Amam bunlar sadece vesile. Yüce Rabbim nasip etti kuzum. Darısı başına işşallah...
canım gözün aydın Allah gönlüne göre verdi kızlarına maşallah
tek atışla kızlarını buldun ya valla helal...kucagınıza Almayı nasip etsin rabbım
Çok çooook merci kuzum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, ayaklarım yere basmıyo yine...

haklısın canım..allah ne zaman nasıp ederse

yxliz canımmm kızlarını güle güle büyüt ayyy süsle püsle gezdir onları çok şirin oluyorlar...
sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum canım

yxliz canımmm kızlarını güle güle büyüt ayyy süsle püsle gezdir onları çok şirin oluyorlar...
sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum canım

Saolasın kuzum, şanslı annelerdenim, tıpkı senin gibi
Geldi mi kırmızılar, dün Bat tı sanırım senin?

Son düzenleme:
maşallah yelizcim çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin sağ sağlim inşallah bizede nasip etsin

Yelizcim fıstıkların icin tebrik ediyorum canim.... Allah onlari kucagina almayi nasip etdin insallah..Hep kiz kardesim olsun isterdim disardan arkadasa pek guven olmuuo ne guzel masallah senin minnoslara hem arkadas olucaklar..Allah nazardan sakladin kuzum)))

Ben geldim çok şükür korkularım yersiz çıktı tüpler açık ve korktuğum gibi olmadı çok bir ağrı olmadı yuppi çok sevinçli geldim aranıza hayırlısıyla şimdi gelsin bebişim
Birde sağlık ocaklarında prolaktin testi yapılıyor mu biliyor musunuz bir o kaldı aklımda ondan şüpheleniyorum onun yüksek olması gebeliğe engel değil mi

gözün aydın canım...prolaktını ben sağlık ocağında hiç ölçtürmedim ama sor sen ölçüledebilir ((

Son düzenleme:
ayy düşükten sonra 35. gün geldi çok şükür.....
Maşallah yeni dön gün bebeğini getirsin sana inşallah...
Darısı tüm isteyenlere kuzum, sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah, senin ne zmaana belli olur?
Oiiy göznaydın kuzum, hadi 1 raundu daha bitirdin desene. Ploraktini regl 3. gün hastanede bakılıyor diye biliyorum ama yinede araştır kuzum...

Darısı tüm isteyenlere kuzum, sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah, senin ne zmaana belli olur?
:

Sali randevumuz var..2li test icin...Insallah hersey yolunda gider de cinsiyyet sormaya daha niyyetim yok.daha cok erken yanilma payi cok oldugu icin hem karar aldik son 1 2ayda oyrencez)))) dayana bilirsek....
Allahim saglik versin bize anne baba diyen meleklerimiz olsun da biz şükredelim)))

yelizimmmmm
canım,önce topiğin hayırlı olsun diyeyim...3000 li sayfaları da gör inşallah...yazamadım bunca zamandır kusura bakma

veeeee kızların hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağına al,missss gibi kokularını içine çek inşallah...Allahım düşünemiyorum onları bıcır bıcır,bukle saçlı prensesler

ama varyaaaa bizim yöntemi buruşturdun çöpe attın bacım netçez biz şimdi

Canıııım günaydın, hoşgeldin sefalar getirdin...
İçimdeki aslan hep kızçeydi. Ama sizin topiğe arada gelir yazardım okurdum, sonra gebe kaldım. Anam sizin erkek yöntemlerine baktım hepsi hemen hemen uyuyo benim yaptıklarıma, 1 taraftan dedim kendime neyse bebeklerim erkekse bende kızlara ışık olurum. Ama öyle olmadı İnanın sizinde aklınız çok karıştı di mi? Bacım siz naapcaksınız şimdi???? Tek çare dua sanırım.
:))) çok sevindim benim kıza arkadaşlar geliyor desene hep böyle güzel haberler al.. sağlıcakla kucağına almakta nasip olsunn inşallahh.. Görüşürüzz :))
Canım, kızın olcağını söylemeye geldiğin gün banada dua etmiştin, inşallah seninde kızın olur diye. Kalbin ne temizmiş be arkadaşım, saolasın varolasın...Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

ben bıraktım bacım yöntem möntem uğraşmam daha,bak Allah ne güzel sana kalbindekini nasib etmiş...demekki en güzeli kalp güzelliği...maşallah sana da kızlarına da
ee bakalım ne var ne yok topiğinde
hamişlerle dolsun taşsın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…