- 29 Eylül 2014
- 9.546
- 19.298
- 498
Danışmana gittik dönmeyeceğiz
Aslında her bölüm için ayrı ayrı yapılmalı bence.
Saç bölümüne kuaföre gidin, yemek tarifleri bölümüne refika'nın mutfağını izleyin, mizah bölümüne cem yılmazın şovuna bilet alın vs yazılabilir. Kısa ve etkili çözümler işte birbirimizi yormayalım boş yere.
Yüzyıl mı bunadınız heralde ellamyuzyillik uyeyim , burada her bir konu 135689032368 kez işlendi. dondum baktim hala ayni yerdesiz...
Eki Görüntüle 3120631
Kazen buna kızabilir.
Okumak zorunda degılsın ınsanlar ıcını dokuyor yazarak :)bana gore eskileri bir okursun cikarimin olur ona gore davranirsin
Değil mi ama. O ne öyle yok akıl vermeler, yemek tarifi anlatmalar. Bir de utanmadan yarışmalar falan yapıyoruz. Hele diyet bölümleri tam bir rezalet çık çık çıkDanışmana gittik dönmeyeceğiz
Aslında her bölüm için ayrı ayrı yapılmalı bence.
Saç bölümüne kuaföre gidin, yemek tarifleri bölümüne refika'nın mutfağını izleyin, mizah bölümüne cem yılmazın şovuna bilet alın vs yazılabilir. Kısa ve etkili çözümler işte birbirimizi yormayalım boş yere.
sene olmus 2022 hala elektrik supurgesi soruyorlarNiye elektrik süpürgesi için yazıştınız ki? Sizden önce ülkede kimse süpürge almamış mıydı? Eski konuları okuyup alsaydınız.
Ya da kazen size sorduysa eski konulara bak deseydiniz. Niye yardımcı oldunuz?
Atom parçalamak sıkıyor bir yerden sonra.Mesaj sayısı da maşallah, bol bol atom parçalamış belli ki. Ben kendisinden önce üye olmuşum o kadar mesajım yok sjsjkl
Kazenle de yazıştım önemli bir üyeyim kıpsNiye elektrik süpürgesi için yazıştınız ki? Sizden önce ülkede kimse süpürge almamış mıydı? Eski konuları okuyup alsaydınız.
Ya da kazen size sorduysa eski konulara bak deseydiniz. Niye yardımcı oldunuz?
Siz ne beklıyorsunuz bu formdan@Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.
Kazenle de yazıştım önemli bir üyeyim kıpshele kazen de ona dur sen olmazsan evin elektronik eşyalarını nasıl alacağım diyecek sanki :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?