- 10 Nisan 2025
- 72
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi Seren Kalender
-
Konu; taşınmandan kediye ,kediden düğüne, düğünden babana, babandan aşıya nasıl geçti ?Merhaba önceki konumu okuyabilirsiniz ben sadece sizinle dertleşmek istiyorum. Ben babamın rahatsızlığı sebebiyle iş yerimi konumunu ailemin yanına taşıdım ve evden ayrıldım gözüken sebebi buydu bu da vardı tabii ama önceki yaşanılan şeylerin neticesinde de bu gerçekleşti geçen bir olay yaşadım eşimin çocukluk arkadaşı ile olan muhabbeti yine karşıma çıktı şu şekilde o arkadaşın nişanlanıyormuş ben de zaten sınır çizdiğini belirtiyordun . Tavrın da belli nişana değil düğüne katılırsın dedim takı taktı gibi bir derdi vardı. Takıbı takar gelirsin dedim . Tamam dedi sonra nişan olduğu gün ben bir saat gideceğim dedi ?? Bende bu konuda açım konuştuğumu gidersen döndügünde mesaj atma zahmetine dahi girme dedim ve gitti . Bende cevap vermiyorum. Sadece kedim ile alakalı durumlarda fotoğraf isteyip aşılarını yaptır felan diyorum . Babam için kedi yasak . Maalesef onunla beraber . Bu süreçte dr ilk başta 2 hafta yanıma gelmedi brirde bana benimle ilgilenmiyorsun dedi bence sinirlendim ağzıma geleni saydım . Palyatif te yatan adamın yanına gidiyorum gelmiyorsun ailesiyle geldi bir de beni bırakırken eve gelmedin sonra bana bunu nasıl dersin ben bir sürü şeylerle uğraşmaya çalışıyorum diys
Ne alakası bar ? Konu baya uzun yapıştırıyorum . YorumlayarakBu şey değil mi, "Ay şimdi hiç uğraşamam sizle" tavrı.
Önceki konunuza devam edecekseniz biraz bilgi verseydiniz, açın oradan okuyun diye konu mu açılır.
Ben yeni evliyim 2 yıllık . . Ben eşimle ilk konuştuğumda kendisi iş arkadaşıyla bir fotoğraf paylaşıp bunu Instagramda benden gizlemiş ben bu 3-4 kere oluyor farkında değilim tabi . Sonra bana açmış ben bu fotoğrafı görünce kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum diyip açtım dedi. ve bende tepkimi koydum sonra paylaşmadı zannederken yeniden gizleyip paylaşmış her neyse ben sonrasında bundan ayrıldım ama sonra biz sevgililige devam ettik . Nişanlanmasan 1 yıl önce iş arkadaşı ile konuşmalarını -ben evlendikten sonra gördüm- aktarıyorum . Ofisse yebi bir kız gelmiş onun fanı mıyız bir etek gitmiş bir oturdu göğüsleri gitti geldi fena oldum demiş eşim çocukta işte kızla ilgili bilgiler veriyor kulak kabarttığı şeyleri söylüyor . Sonra benim 1.02 espirime güldü diyor arkadaşı bu da beğeniyor mesajı sonrasında da başka bir kızdan bahsediyor diyor ki işte Almina gitmiş benim kızı olması ona yürürdüm Instagram‘dan çakardım özür dilerim bunu kullandığım için ama böyle bir ifade vardı yani onlar konuşurken utanmamış ben söylerken mi utanacağım modundayım. Öyle söylemiş ben olmasam neler yapacakmış yani neyse sonra biz evlendik tabi benim haberim yok ben bunları evlendikten sonra görüyorum.evlendik ve başka bir iş arkadaşından -kadın - parasını isterken öpücük atıp aşko va demiş bu kadın ondan 3-4 yaş büyük ve o zaman yeni evliydi . Ben biraz aileyi işin içine kattım bu ne demek vs ve tek yanlışın olursa gözünün yaşına bakmam dedim . Birkaç ay sonra çocukluk arkadaşıyla mesajlarını gördüm . Çocuk çekim Yaptığı iç öamaşırı mankenini atıyor bu da çok tatlı kız yazıyor sonra çocuk mankenin me..e lerinden ne kadar orijinal olduğundan bahsediyor ve başka fotoğraflar atıyor eşimde beğendiğine dair -Allah Allah yazıyor - mesajlar atıyor ve ben bunu gördüm , boşanacagımı söyledim . Sizce siz dışarıdan nasıl değerlendiriyorsunuz ?Bu şey değil mi, "Ay şimdi hiç uğraşamam sizle" tavrı.
Önceki konunuza devam edecekseniz biraz bilgi verseydiniz, açın oradan okuyun diye konu mu açılır.
Niye o kadar istemiyordun ki o arkadaşının düğününe gitmesini?Merhaba önceki konumu okuyabilirsiniz ben sadece sizinle dertleşmek istiyorum. Ben babamın rahatsızlığı sebebiyle iş yerimi konumunu ailemin yanına taşıdım ve evden ayrıldım gözüken sebebi buydu bu da vardı tabii ama önceki yaşanılan şeylerin neticesinde de bu gerçekleşti geçen bir olay yaşadım eşimin çocukluk arkadaşı ile olan muhabbeti yine karşıma çıktı şu şekilde o arkadaşın nişanlanıyormuş ben de zaten sınır çizdiğini belirtiyordun . Tavrın da belli nişana değil düğüne katılırsın dedim takı taktı gibi bir derdi vardı. Takıbı takar gelirsin dedim . Tamam dedi sonra nişan olduğu gün ben bir saat gideceğim dedi ?? Bende bu konuda açım konuştuğumu gidersen döndügünde mesaj atma zahmetine dahi girme dedim ve gitti . Bende cevap vermiyorum. Sadece kedim ile alakalı durumlarda fotoğraf isteyip aşılarını yaptır felan diyorum . Babam için kedi yasak . Maalesef onunla beraber . Bu süreçte dr ilk başta 2 hafta yanıma gelmedi brirde bana benimle ilgilenmiyorsun dedi bence sinirlendim ağzıma geleni saydım . Palyatif te yatan adamın yanına gidiyorum gelmiyorsun ailesiyle geldi bir de beni bırakırken eve gelmedin sonra bana bunu nasıl dersin ben bir sürü şeylerle uğraşmaya çalışıyorum diys
Dersine zamanında çalışsaydın şekerim.kadın tekrar aynı şeyleri anlatmak zorunda mı?Bu şey değil mi, "Ay şimdi hiç uğraşamam sizle" tavrı.
Bu çalışma arkadaşı mankenin üzerinden yaptığı konuşmalar irrite etti , mesafe koy demiştim . Düğünde gözükürsün diye söyledim . Saygısızlığın da bir bedeli olmalıNiye o kadar istemiyordun ki o arkadaşının düğününe gitmesini?
Gözüküyor diye ummuştumDersine zamanında çalışsaydın şekerim.kadın tekrar aynı şeyleri anlatmak zorunda mı?
Ay evet , majör depresyon çıkıyorum psikiyatri ölçeklerinde. Buna bile ayıracak enerji vaktim yok. Babam hasta iyice kötüleşti. Bir yandan çalışıp ailem babama bakıyor ama kanser hastası ister istemez maddi manevi ne varsa yardım ediyorum . Çalışıyorum gocunmak değil babamı çok seviyorum ve bana göstergesi emekle buralara geldim . Ama bu kadar duygusal sebep altında çok yoğun çalışıp bir de bu adamla uğraşmak beni nasıl yıprattı anlatamam . Yani opsiyon sundum ona yakın arkadaşım şöyle böyle diyebilir ama diğer arkadaşlarıyla olan buluşmaları vs bir yapma etme durumum yok . Bu konuda yaşanılan belli bir adımla gidiyorum düğüne gidebilirsin o da bir adımla gelemez miydi . Her şeyi geçtim şu süreçte ? Yaşanılanlar zaten ortadaEşiniz sanırım arkadaşlarıyla böyle konuşmalar yapıyor bekarken de aynı evlenince de bişey değişmemiş Bi çabasında yok anladığım. Kadarıyla sizinde tahammülümüz kalmamış
zaten ayrı evlerde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla, öyle mi?Ay evet , majör depresyon çıkıyorum psikiyatri ölçeklerinde. Buna bile ayıracak enerji vaktim yok. Babam hasta iyice kötüleşti. Bir yandan çalışıp ailem babama bakıyor ama kanser hastası ister istemez maddi manevi ne varsa yardım ediyorum . Çalışıyorum gocunmak değil babamı çok seviyorum ve bana göstergesi emekle buralara geldim . Ama bu kadar duygusal sebep altında çok yoğun çalışıp bir de bu adamla uğraşmak beni nasıl yıprattı anlatamam . Yani opsiyon sundum ona yakın arkadaşım şöyle böyle diyebilir ama diğer arkadaşlarıyla olan buluşmaları vs bir yapma etme durumum yok . Bu konuda yaşanılan belli bir adımla gidiyorum düğüne gidebilirsin o da bir adımla gelemez miydi . Her şeyi geçtim şu süreçte ? Yaşanılanlar zaten ortada
Şuan evet babama zaten üç ay ömrü var dediler iki ay kala geldim bir ay geçti . Zaten her gün keder içindeyim . Son anlarında yalnız bırakmak istemedim aileme destek olmak için geldim . O da herhalde yokluğumu fırsat bilip at koşturuyor . Yani yine arkamı döndüm sırtımdan vurdun olayı gibi benim içinzaten ayrı evlerde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla, öyle mi?
güvenmediğiniz adamla neden evlisiniz?Şuan evet babama zaten üç ay ömrü var dediler iki ay kala geldim bir ay geçti . Zaten her gün keder içindeyim . Son anlarında yalnız bırakmak istemedim aileme destek olmak için geldim . O da herhalde yokluğumu fırsat bilip at koşturuyor . Yani yine arkamı döndüm sırtımdan vurdun olayı gibi benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?