ATIŞ SERBEST BEN ADAM OLMAM GİBİ !

Çok geçmiş olsun her şeyden evvel, Allah şifa versin. Maalesef böyle zor zamanlarda anlıyor insan kimin yanında olduğunu eşi bile olsa. Ama madem bu kadar güven ve sadakat problemi de var babanızın durumundan sonra boşanın cidden.

Allah böyle sapık adamları çevremizden uzak etsin. Elin evli adamınım beni gece yarıları sağda solda aratmasını asla istemem. Korkunç ya

umarım yanılıyorumdur ama aldatılmama imkanınız yok zaten anlattığınız kadarı bile aldatma da. bizim üni sınıfında aynı böyle bi adam vardı bütün kızlara yürüyodu takılıyordu tüm kızlarla adam evliydi, karısının hiçbir şeyden haberi bile yoktu hatta çocukları eve getir evde ders çalışın diyormuş falan eşi. herkes uyarıyodu evli adamsın bak yapma diye ama devam ediyodu onu hatırlattı ne yalan söyliyim

Erkeklerin hepsi adam olmuyor Malesef. Eşiniz de olamamış. Bu kadar etrafla ilgilecekse neden evlenmiş acaba ?

Allah böyle sapık adamları çevremizden uzak etsin. Elin evli adamınım beni gece yarıları sağda solda aratmasını asla istemem. Korkunç ya
Bende aynısını dedim empati kurar belki biraz olsun beynini kullanabilir diye de . İşte saçma sapan konuşuyor , birde avuntusu şu afedersiniz de karı götüne bakmayan erkek mi var mış , her erkek böyleymiş

Bende bunu anlatamıyorum çevreme şuan şımarık insan konumundayım . Beğenmiyorsun felan diye . İşte geçim sıkıntın şu felan yok deniliyor ama ben çalıştığım için bu böyle . Yoksa diğer türlü böyle şeyleri x5 yaşardım

Bende aynısını dedim empati kurar belki biraz olsun beynini kullanabilir diye de . İşte saçma sapan konuşuyor , birde avuntusu şu afedersiniz de karı götüne bakmayan erkek mi var mış , her erkek böyleymiş
Kadınlardan erkekleri kesenler var. Ben de onlar gibi olayım da biraz erkek götü göreyim deseniz neler yapar acaba. Savunmaya bak. Midem bunaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…