ATIŞ SERBEST BEN ADAM OLMAM GİBİ !

Bunu eşiniz mı söylüyor arkadaşı mi soyluyor? Kendisi diyorsa kalitesi belli. Arkadaşı diyorsa yine kalitesi belli. Maalesef.

Bunu eşiniz mı söylüyor arkadaşı mi soyluyor? Kendisi diyorsa kalitesi belli. Arkadaşı diyorsa yine kalitesi belli. Maalesef.
Eşim söylemiş , ben sonraları gördüm tabi . -evlendikten sonra-
Çok afedersiniz de genel savunması , -kadın bir taraflarına bakmayan erkek mi varmış- yani ne rezillikler duydum da önceki mesajlarda bahsettiğin gibi babamın süreci iş yoğunluğu bu konuşmanın tam üstüne oldu . Yani diyebilecek yapabilecek bir şeyim kalmadı .

Bende sınır çizmesi gerektiğini söyledim bu süreçte ama kendisi pazar günü nişanına gideceğim dedi aniden . gidersen bana yazma zahmetine bile girme dedim . Düğününe gider takını takarsın dedim . Birazda tepkisini ölçmek istedim. Opsiyon da sundum çok katı olmadım . Gitti :) sonra bana çocuksun dedi

Genel erkek savunması demeyelim de kalitesiz erkek savunması diyelim. Liseli gibi apış arası muhabbet yapmışsın basit herif ne ilgisi dileniyorsun benden desenize bu utanmaza...

Benim parasına ihtiyacım yok ki. Ben sadece kendimi bu kaostan çıkarmaya çalışıyorum. Hemcinslerimden iyi kötü destek alıp ,yalnız olmadığımı bilmek istiyorum.
Yani böyle bir adamdan ancak boşan deriz, ne gibi bir destek olabiliriz ki bu konuda?

Adam beni boşa diyor resmen.

Genel erkek savunması demeyelim de kalitesiz erkek savunması diyelim. Liseli gibi apış arası muhabbet yapmışsın basit herif ne ilgisi dileniyorsun benden desenize bu utanmaza...ne

Genel erkek savunması demeyelim de kalitesiz erkek savunması diyelim. Liseli gibi apış arası muhabbet yapmışsın basit herif ne ilgisi dileniyorsun benden desenize bu utanmaza...
Söyledim ama hiç işlemiyor adama :)

Adam demeye bin şahit ister, gözü dışarda olan birisi. Sevgiliyken onu affetmişsiniz devamı da gelmiş ne yazıkki.

Babanıza geçmiş olsun palyatifteki hastaya siz bakmayın bence çok ağır artık hastanelerde bakicilar oluyor ya da yabancı erkek bakici tutun yazık canınıza.

Dinleyebilirsiniz belki içinizden geleni söyleyeceksiniz çünkü tanışmıyoruz hakim değiliz birbirimize. Çevredeki insanlar objektif değiller
Adamın kumaşı zaten belliymiş, neyini dinleyeyim? Yani şu anda odaklanmanız gereken tek kişi babanız, bundan olmaz yani, siz de biliyorsunuz.

Babanıza geçmiş olsun palyatifteki hastaya siz bakmayın bence çok ağır artık hastanelerde bakicilar oluyor ya da yabancı erkek bakici tutun yazık canınıza.
Annem ben kız kardeşlerim beraberiz . Süreci böyle yönetiyoruz . Kız kardeşim babamın tedavisi için çalışmadı . Diyorum ya ekip işi . Babam nasıl rahat ediyorsa öyle yapıyoruz . Nasıl isterse kırmadan , huzurlu bir şekilde kendisi istemiyor . Saygı duyuyoruz . Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için

Eşiniz iş yerindeki kadınlarla ilgili aşağılık konuşmalar yapan bir sapık.
Boşanın böyle bir adamı yanınızda koca diye tutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…