• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atkı Takmaya Son

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzelmiş yahu çok güzelll... üstelik omuz dekoltesi giymeyi çok seven biri olarak bunlar çok uygun bana!! acilen örgü örmeyi öğrenmeliyim.

$Yeni Boyunluk Modelleri 36 2011 hotfileindir.blogspot.com -.webp$boyundanlik41.webp$boyunlukmodeli2.webp$df6e120e8b97dd46f0fb06e200448f24_1287684089.webp$Boyunluk-Modelleri.webp

Kim takıyor bunları? :)
Konu 3 yıl önce açılmış ve ben 3 senedir kimsede görmedim
Güzel ama atkının havasını tutmaz

Son düzenleme:
4.resimdekinin siyahından var bende yanı düğmeli
ablama tarif ettim o ördü bende düğmeleri diktim
geçen sene kafamdan uydurmuştum ama pek kullanmıyodum
modaysa başlarım kullanmaya :27:
yine de atkı takmak farklı bişi böle püskülleri sarkması falan ayrı bi havası var
ama bunlarda şıkk :1:

çok güzel ama nerde satılıyor

çok güzel ama nerde satılıyor

Canım çok kolay örebilirsin,ben dün yaptım bi tane. atkı gibi uzun uzun olmadığı için bir günde bitirveriyor. Sonra istediğin gibi süslersin.ben siyah yaptım,siyah saten kurdela alıp süslemeyi düşünüyorum.

Canım çok kolay örebilirsin,ben dün yaptım bi tane. atkı gibi uzun uzun olmadığı için bir günde bitirveriyor. Sonra istediğin gibi süslersin.ben siyah yaptım,siyah saten kurdela alıp süslemeyi düşünüyorum.

yakın olsak seni evime davet ederdim sende gösteriridin ben kesmeleri bilmiyorum yoksa örerim

bayıldım resmen harika.. kırmızı ve siyahı benım olsun isterdim :D

Back
X