Atlatamadığım sözler

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Günaydın hanımlar. Benim kendimce çok zor bi hayatım var bir çok yönden sıkıntım var. Ama normalde sabahları güne iyi uyanırdım kafam rahatlamış, sakinleşmiş şekilde. Bu aralar bi kaç ay önce problem yaşadığım birini görüyorum rüyamda ve sabahları durmadan o olayı düşünüp sinirlerim bozuluyor. Atlatamadım bi türlü. Pencerelerimiz hem ön hem arka cephede dip dibe olan komşumdan bahsediyorum. Başka şehre gelin geldim, eşimin tanıştırdığı arkadaşlarının eşiyle arkadaş olmaya başladım. Bu kişiye hiç bir zaman ısınamadım. Bir kez bile ben görüşme talep etmedim, gelelim gidelim demedim. Sürekli ısrarla gelin diyen biriydi ve gidince doğru düzgün sohbet etmedik. Eşini yanımızda acayip azarlıyordu adam en ufak bişey dese tersleyerek cevap veriyordu. Kadın erkek ayrı otururuz ama işte adam gelip bir şey dese hiç saygılı konuşmazdı. Bana da kimseyle arkadaşlık kurmaya meraklı değilim eşim eşini çok seviyor eşine çok saygı duyuyorum dediği zamanda artık o zorla yaptığım arkadaşlığı tamamen koparmıştım. Ondan önce bi kaç kez eşin çok güzel giyiniyor sen öyle giyinmiyorsun seni bu kıyafetlerle beğenmiyor aslında demişti. Eşini çok beğeniyorum demişti orda çok şaşırdım ama ne diyeceğimi bilemedim kötü niyetli düşünmek istemesem de hiç normal de gelmedi. Pazar günü sizdeyiz, yarın kahvaltıya sendeyiz gibi emrivaki yapardı kabul etmezdim. Bi arkadaşla tanıştırdım bize geldi bir gün, numarasını aldı, arkadaşa mesaj atmış giymediğim kıyafetler var sana veriyim. O arkadaşımın da hem durumu iyi ihtiyacı yok hem kimsenin bir şeyini giymez. O kadar ısrar etmiş ki başından savmak için en sonunda bakarız demiş. Kıyafetler vermiş sonra da arkasından mesaj atmış evde, gönlünden ne koparsa verir misin 70 lira verir misin filan çok acayip bunla arkadaşlığı kes dedi. Ben salak gene kırılmasın diye bitirmedim ama hiç te adım atmadım hep kendisi ısrarla gel gel veya gelelim diyordu hep geçiştirdim. Misafirim gelse bizi niye çağırmadın aklına gelmedi mi diye mesaj atıyor, mesajı görmem hemen cevap vermem için defalarca çağrı atıyordu wp dan.camda görse yarın gelelim diyor müsait değilim diyorum ertesi gün o zaman diyor. En sonunda dedim ki seni kırmak istemiyorum ama eşlerimiz görüşsün ben gidip gelmek istemiyorum he yolda filan selamlaşırız ama evlere gidip gelmeyelim. Bu başladı selam bile verme, "?ÇOK ÇİRKİN VE İĞRENÇ BİR İNSANSIN EŞİNİ HAK ETMİYORSUN ONUN GİBİ BİRİNİ" bu sözleri o kadar canımı sıktı ki ben de aklıma geleni yazdım senin eşine acıyorum asıl senin gibi biriyle ömrünü çürütüyor diye. Eşi diyormuş çocuklar olmasa 50 kere boşardım. Baya birbirimize saydırdık bu kadar zor muydu yani arkadaşlık istemediğimi anlamak, kimsem yok diye iyilik ediyormuş ben anlamıyormuşum ondan iğrençmşim. Sonra gidip kayınpederine kocamda gözün var dedi demiş. Eşimle o zaman baya canımız sıkıldı. Aylar geçti ama bugünlerde rüyamda görmeye başladım canım çok sıkılıyor hatırladıkça. O sözlerini atlatamadım. Cama balkona gittikçe nefret hissi geliyor. Bu evden taşınmayı çok istiyorum ama hiç kolay değil. Siz ne düşünürsünüz nasıl kendinizi rahatlatırdınız bu durumda?

Gerçekten çok iğrençmiş.. Eger evden taşinma ihtimalin yoksa unutmaktan başka çare de yok. Zaten aylar geçmiş.Mevzu da kapanmiş.. Hatırlama..

Siz sanki bunun için daha önce konu açmıştınız diye hatırlıyorum. bu söylediklerinizi okumuştum ben sanki.
huzursuz hissetmeniz normal, imkanınız varsa gidin derim.
Doğrudur baya oldu da, hemen dibimde olduğu için sürekli camda filan görüyorum o yüzden de daha zor oluyor, söylediği o sözlerin etkisini atamıyorum üstümden onun için tekrar yazdım

Gerçekten çok iğrençmiş.. Eger evden taşinma ihtimalin yoksa unutmaktan başka çare de yok. Zaten aylar geçmiş.Mevzu da kapanmiş.. Hatırlama..
Aklımdan uzaklaştırmaya çalışıyorum o düşünceleri ama işte bi camdan baksam bi dışarı çıksam görme ihtimalim çok yüksek dün de eşimle kızımın ellerinden tuttuk biraz yürüdük öyle camdan bizi izliyordu

Şu an çok zor bizim için taşınmak inşallah o gider var bi gitme ihtimali ama bakalım
Aslında hiç bi zaman arkadaş kategorisine bile koymadım içimde. Bir kez dahi mesaj atıp görüşelim dememiştim. Israr kıyamet çağırdığı veya gelelim dediği zaman görüştüğümde de doğru düzgün konuşmadık ne benim içimden geldi ne de o doğru düzgün yanımda durdu gidip mutfakta iş yapıyor çocuğun altını diğer odada değiştirip orda uyutuyor filan öyle garip biriydi

bence direk taşının. Böyle bir insan ,insanın enerjisini emer bunalıma sokar. .
Sağlığınız için taşının..
bence eşiniz de görusmesin..

Sizde pek normal gelmediniz bana, Kusura bakmayın. evimin dışında olan yani dış kapının mandalı biri için. Karşılıklı kusmuşsunuz,birbirinize istediginiz olmuş görüşmüyormussunuz daha ne. buhar olup ucsunmu kadın..

bence direk taşının. Böyle bir insan ,insanın enerjisini emer bunalıma sokar. .
Sağlığınız için taşının..
bence eşiniz de görusmesin..
Eşim eskiden daha çok gidip geliyordu, birlikte bi yerlere gidiyorlardı ama o bitti. Sadece bakıyorum arada kısa telefon görüşmeleri var bi de mahallede denk geldiler mi öyle ayaküstü konuşuyorlar sanırım, aralarında hiç problem olmadı adam çok özür diledi kadının adına ama tabi onların arkadaşlığı da eskisi gibi olamaz artık tamamen bitmese de

Çirkefe taş atma üstüne sıçrar diye boşa dememişler. Okurken daraldım. Allah bu kadının kocasına sabır versin. Bana eşinize de ilgisi var gibi geldi. Sizi kıskanmış belli ki, eviniz kiraysa başka bir semte taşının.

Sizde pek normal gelmediniz bana, Kusura bakmayın. evimin dışında olan yani dış kapının mandalı biri için. Karşılıklı kusmuşsunuz,birbirinize istediginiz olmuş görüşmüyormussunuz daha ne. buhar olup ucsunmu kadın..
Siz hiç takmadan yaşıyorsanız ne güzel ama benim aklıma geldikçe moralim bozuluyor veya camdan o tarafa bakarken onu görsem kötü hissediyorum bilmiyorum artık normal miyim değil mi ama heralde çoğu kişi böyle hissederdi. Sağlıklı düşünmeyi ben de isterim de bilmiyorum nasıl yapiyim olmuyor yani başka türlü, tiksiniyorum sinirleniyorum

Eşim eskiden daha çok gidip geliyordu, birlikte bi yerlere gidiyorlardı ama o bitti. Sadece bakıyorum arada kısa telefon görüşmeleri var bi de mahallede denk geldiler mi öyle ayaküstü konuşuyorlar sanırım, aralarında hiç problem olmadı adam çok özür diledi kadının adına ama tabi onların arkadaşlığı da eskisi gibi olamaz artık tamamen bitmese de
valla bence daha iyi .. ben şuan kadının kocasına da acıdım açıkçası.. sağlıklı bi hayatınız olsun istiyorsanız uzak durun.. Maalesef eşinizinde mesafe koyması gerekiyor.. Özellikle siz engelleyin irtibatı kesin.. Ve mumkunse başka şeylere odaklayın .. kafanızı dagıtmak adına ..

Taşınmak sizi cok rahatlatır neden taşınmayı düşünmüyorsunuz
2.5 senelik evliyiz ilk evim satıldı, 2. rutubet oldu bebeğim hasta olur diye korkup aceleyle buraya taşındım. Şimdi 3.kez ev bulup toplayıp yerleştirme derdi, doğalgazı elektriği suyu üstüne tekrar alma, boyatma, milletin pisliğini temizleme derdi çok zor işler bu kış gününde hele de çocuk olunca

valla bence daha iyi .. ben şuan kadının kocasına da acıdım açıkçası.. sağlıklı bi hayatınız olsun istiyorsanız uzak durun.. Maalesef eşinizinde mesafe koyması gerekiyor.. Özellikle siz engelleyin irtibatı kesin.. Ve mumkunse başka şeylere odaklayın .. kafanızı dagıtmak adına ..
Çok sağolun🥰benim daha hiç bir iletişimim olamaz da işte o sözleri aklıma geldikçe sinirleniyorum

Çok sağolun🥰benim daha hiç bir iletişimim olamaz da işte o sözleri aklıma geldikçe sinirleniyorum
geçmiş gitmiş diyerek kapıyı kapatacaksınız. dış kapının dış mandalı sallayın.. Kafanızda dusunupte hala size zarar vermesine izin vermeyin. ayrıca sinir olmanızın bi sebebi de zamanında size o lafları söylerken keşke biraz daha ağzının payını verseydim diye dusunuyor olabilir misiniz birazda. Zira yukarı da tam kavga etmelik ağır konusmalar var size hakaretler var. Sanırım eşiniz de de gmzu var şahsın . Geçmiş gitmiş böyle bi insan geçti gitti hayatımdan diyerek önunuze bakmanız. .

Siz hiç takmadan yaşıyorsanız ne güzel ama benim aklıma geldikçe moralim bozuluyor veya camdan o tarafa bakarken onu görsem kötü hissediyorum bilmiyorum artık normal miyim değil mi ama heralde çoğu kişi böyle hissederdi. Sağlıklı düşünmeyi ben de isterim de bilmiyorum nasıl yapiyim olmuyor yani başka türlü, tiksiniyorum sinirleniyorum
Ben izin vermedigim sürece kimse benim canımı sıkamaz. O sinirle söylenmis sözleri kafama takmam doğruluk payı "yoksa " bakmayın o tarafa, orada olduğunu zaten biliyorsunuz .ben anormalim demekki.sevmedigim insana kör duvar olurum.hic komşu için moral bozamam valla hayat çok kısa bunun için . Sizede tavsiye ederim 😉

Iyy bu ne boyle tam parazit. Esinize de alttan alta degil aleni yurumus gibi. Biri bana boyle seyler soyleyecek valla haddini bildirmeyerek yuz vermissiniz bu deliye.

Tasinma imkaniniz yoksa balkonunuza perde taktirin onla karsilasmamak icin. Imkan oldugunda da tasinin bence. Esinize olan biten herseyi anlatin o da mesafe koysun cunku bu kadin napar ne eder kocamin arkadasi bahanesiyle esinizle muhattap olmaya devam eder.

Back
X