ATLATAMIYORUM, kafayı yicem :(

matmazell26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
200
113
103
Arkadaşlar merhaba,

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanim-bozulmak-uzere.842846/

Eski konum yukardaki linkte.

Tam 3 ay oldu nişan atılalı, ama azıcıkta olsa hafiflemezmi acısı? İnanınki ilk günkü gibi ağlıyorum hergün hergün. Gözler şiş işe geliyorum, herkes tipin döndü yeter artık diyor. Aklıma gelmediği 1 sn yok, her gece rüyamda. Değişik aktiviteler buluyorum kendime ama orda da aklıma geliyo iyice kötü oluyorum, hiçbişey anlamıyorum. Sağolsun annem, babam, ablamlar, arkadaşlarım hepsi psikolog gibi benimle dertleşip yardımcı oluyorlar. Ama hep diyorum ki şimdi evliydik, böyle böyle planlarımız vardı falan... Yaşanmamışlıklara üzülüyorum daha çok. Nedense yaşattığı kötü anlar siliniyor, hep iyi yanları geliyor aklıma. Gelinlikçinin önünden geçince bile başlıyorum ağlamaya, Napıyım düşünmemek için kafamı mı koparıyım bilmiyorum kiii

Ve asıl mesele o çoktaan birini bulmuş bile. Ağlayarak, ailesinin baskısıyla ayrılan ve "benim geleceğim bitti artık hiçbişey düşünemiyorum" diyen adam birini bulmuş ailece tanışmalar falan bile olmuş. Normali bu mu, kadınlar mı fazla hassas yoksa bende mi anormallik inanın bilmiyorum. Normalde çabuk soğuyan biriyim ama öyle bir sevgi varmış ki içimde kötü huylarını, bana ailece yaşattıklarını ve şu an başkasıyla olduğunu düşünmeme rağmen soğumadım hiç, içim aciyo kalbim paramparça hissediyorum Ayrılıkta benim en ufak bi suçum yoktu, ona rağmen kendimi sorgulamaya başladım. Acaba diyorum kaynanayı idare etseydim evlendikten sonra ipler elimde olur muydu? Off bilmiyorum belki de daha kötü olurdu ama ben onu çok özlüyorum...

son olarak;
şu an onun mutluluğunu baltalamak istiyorum!! annesinin yaptıklarıyla ilgili, bana iftira attığını falan ortaya çıkaran bir mesaj var elimde bunu kıza göndermek istiyorum, gerçekten tek amacım o kadını rezil etmek

ekleme: Bana evlenme teklif ettiği mekanda kıza doğumgünü sürprizi yapmış,tüm görümceler fotoları beğenmiş falan.. Kalbim alev alev yanıyor her seferinde daha ağır bir darbe aldığımı hissediyorum. Dayanamıyorum, sadece haykırarak ağlıyorum....

Son düzenleme:

hepımın hayatında bır donem senın yasadıgın acılarım benzerı olmuştur muhakkak...ama oyle yada boyle atlatıyoruz zor atlatıyoruz bız kadınlar ama erkekler oyle degıl.....hemen bır baskasını bulma moduna gecıyorlar......bızse kendımızle basbasa kalıyoruz......kendımıze yapıyoruz tum haksızlığı
kendıne bu haksızlığı yapma....adam baskasını bulmus bıle...sen nıye hala arkana bakıyorsun..ınan yasam uzulmek ıcın cok cok kısa....onunla evlenseydın ıstenmeyen gelın olup burda boşanma durumlarını yazıyor olacaktın....bence sevınmelısın...ama artık onunede bakmalısın....toparlan kendıne gel gecmısı düşünme...zaman herseyın ılacı...ama ınsanın kendınde bıtıyor ...önce kendıne şans ver

Bu pısırık adamimi unutamiyorsun cnm? Bi ev kurabilecek becerisi olmayan biri ailesi maddi acidam yardm etmeyecek die seni birakmis sen kurtuldum die sukredecegine kendi kendini bunalima sokuyosun..Birak ne hali varsa gorsun

bence şükret öyle bir kadın kaynanan olmadı. şükret ailesini karşısına alamayan biriyle olmadın. şükret evlenmeden gerçek yüzlerini gördün. niye daha üzülüyorsun. bak o üzülüyor mu birini bulmuş bile.. seven insan hemen biriyle ciddi bir ilişkiye başlayabilirmiydi.

Eski konuyu okudum kvden kurtulduğuna yat kalk şükret. Evlenseydiniz de ziyan olurdu gençliğin Bu tarz konularda hep yazmışımdır. Aslında bizim için hayırlı olduğunu düşündüğümüz şey belki de bizim için hiçte hayırlı değildir. Belki bu evlilik senin için hiç hayırlı değildi. Ki öyle de gözüküyor. Kimse kimsenin anasını idare etmek zorunda değil bir kere bu fikri aklından çıkart. Ayrıca Allah kimsenin ağlayarak kaybettiğini kimseye gülerek kazandırmıyor merak etme canım sen duanı et tevekkülünü yap.

Eminim bu bulduğu kız kvnin istediği gibi her denileni yapan, kv sözünden çıkmayan, nereye çekersen oraya gelecek bir tiptir. Ona da yazık ederler. Sen evlenmeden kurtulduğuna şükret. Bu evreden sonrasında duygularını bir kenara bırakman lazım. Seni mutlu etmeyen bir ailenin içine girmeyi kimse istemez. O yüzden mantığını devreye sok

bir arkadaşım da öyle derdi ayrıldıktan bir sonra hep iyi taraflarını hatırlayıp özlüyorsun, kötü şeyler unutuluyor diye.
bence yaptıkları kötü şeyleri hatırla sürekli, iyi günleri unutmaya çalış.

Şu anki ilişkisi ciddi mi bilmiyorum, çünkü benmle beraberken de hemen ailesi ile tanıştırmak istemişti, ama öylesine. Yani tanışmak ciddi bişey demek değil ki ailem sadece kimle beraberim merak ediyorlar demişti. Tabi ki o zaman kabul etmemiştim, evlenme teklifi olduktan sonra tanıştım. Bu sefer de annesi ona çok kızmıştı sen nasıl olur da biz görmeden evlenme teklifi edersin, saygısızsın falan demişlerdi.

evet tam istedikleri tip, ama oğlunu tanıdıysam eğer gerçekten böyle biriyle beraber olamaz diyorum, yani o kadar farklı ki ona göre. Ama ailesi sevdiyse onun da gözüne sokarlar.

Allah baska dert vermesin..insanlar kac yillik evliliklerini bitiriyorlar,eslerini topraga veriyorlar...
Allahin gucune gider bu kadar aglama..sende yoluna bak,hayatini kur.
eski konuna baktim,o kadin evlenseniz de sizi ayirirdi zamaninda yuzunu gosterdigi iyi olmus.

Seven insan icin 3 ay unutmak icin kisa bir sure. Kendine biraz zaman ver. Gececek. Gecmise bakarak gelecege yuruyemezsin. Dusunme diyemem sana illa aklina gelir bir seyler. Iste tam o anda hemen dikkatini dagitacak bir sey yap.

evet tam istedikleri tip, ama oğlunu tanıdıysam eğer gerçekten böyle biriyle beraber olamaz diyorum, yani o kadar farklı ki ona göre. Ama ailesi sevdiyse onun da gözüne sokarlar.

Kendi sevdiğine sahip çıkamayıp yarı yolda bırakan bir adamla evlenmek istemezdin herhalde canım. İçini ferah tut sen Allah büyük be..

ağla canım ağla dök içini kimseden utanma kendinide ezik falan hissetme herşey bitip gidince kaya gibi taş gibi olacaksın...
erkekler hemen birini bulur çünkü gerçekten salaktırlar.. asla aramıyorsun msj atmıyorsun değilmi?
mutlu olur olmaz orasını bilemem ama sen çok mutlu olacaksın eminim...

malesef erkekler yenisinide bulur onlarada bu eziyeti yapar sonra yine yenisini bulur kısır döngü gibi bizde deli gibi ağlarız onların peşinden kendini topla saçını yaptır kiloluysan kilo ver makyaj yap alışveriş yap kendini dünyanın en ünlü birisiymiş gibi düşün herkes seni istiyor ama sen kimseyi istemiyorsun sen çok ama çok önemlisin bunu bil ...Peşinde bürsürü kişi var zaten ne yapacaksın onu defolsun gitsin ...

asla..3 aydır 1 kere bile aramadım. çok zor tuttum kendimi ama benim böyle olduğumu görüp mutlu olmasını istemedim. Çünkü ego tavan onda. Beni suçlar yine, sevseydin ailemi idare ederdin derdi, daha önce duydum bunu çünkü. Sevgimi hep böyle ölçmeye çalışırdı. Seviyosan yaparsın, seviyosan susarsın vs.vs.

aksine 40 kiloya düştüm stresten sıkıntıdan hiçbişey yiyemiyorum.
övmek için demiyorum ama gerçekten çok beğenilen biriyim. Nişanlımda yakışıklıydı ama fotomuzu her gören kız senden daha güzel diyordu ona. Kompleks etmişti birazda :)) Hatta bütün ailesi bile komplekse girmişti, kv her gittiğimde saçını düzlüyo veya makyaj yapıyodu, diyordu ki bakk bende senin gibi yaptım

Geçer bunlar merak etme bir insan düşüp biryerini yaralarsa ve o yara zamanla nasıl geçiyorsa Buda geçecek ilk önce sızlar sonra yavaş yavaş kabuk bağlar izi kalır ama ilerde iyiki ayrılmışım ucuz kurtulmuşum dersin

valla önceki konularını bilmiyorum canım ama hani şimdi tanıştığı kız.. evlenene kadar susar susar canım kaynanam falan ölür biter.evlenince dişlerini gösteren çirkefleşen birine denk gelmiştir umarım evlenince görürüm ben o seviyosan susarsın ayaklarını..
sen yoluna bak ömür geçmez böyleleriyle.. istersen 1 sene ağla dök içini ömrün biticeğine 1 senen gitsin boşver...

işin kötü tarafı hala takip ediyorum onu günde defalarca. Unutmak için önce bunlardan vazgeçmem lazım ama saplanto oldu sanki bakmadan duramıyorum

haklısınız tabi ki değmez biliyorum ama hazmedemiyorum yediğim kazığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…