ATLATAMIYORUM, kafayı yicem :(

O birini bulmus u okuyana kadar normal uzulmen vs. Diycektim ama o kadar sevgisinden olen adam bunu yapmaz. Sen de kendi yoluna bak artik. Her aci zamanla gecer insan neleri atlatmiyo. Boyle durumlarda hep mesgul et kendini.

ben 2 y tanışıp ayrıldığın birinden ayrıldıktan sonra baya ağlarken seni tahmin edemiorum bile.allah karşına onu unutturacak birini çıkarır inşallah.anlattığına göre ailesi çok insnaın üzerine gelen insanlarmış.hakkında hayırlısını allahtan diliyorum.

2.5 senemin 1.5 senesi anasini ikna etmesini beklemekle gecti. Kadin hep bibahane buldu erteledi erteledi nisan yapana kadar canimiz cikti resmen. Son bir ay kala bitmesi o kadar koydukii keske o zamanlar bitseydi. Ama bana en cok koyan 3aydr birkere bile aramamasi. Bir kere ya bir kere bile insan aramaz mi o kadar yilin hatri yok muyduu

Boylelerinden uzak durmak lazim.Böyleleri gerçekten insanın hayatını emiyorlar iliklerine kadar.
Dimdik durun.. Kendinizi heder etmeye değer mi ? Kurtulmussunuz. Daha kötüsünü yaşayabilirdiniz.Bool dua edin..Allah büyüktür. Zamana ihtiyacınız var. 3ay az bir zaman. Kişiye göre de değişiyor bu atlatma dönemlerini. Rabbim hakkınızda hayirlisini versin..

Açıkçası ben yaklaşık 2 yıl olacak hala atlatamadım. Daha iyiyim eskiye nazaran ama bitti gitti diyemiyorum işte. Hazmedemiyorum ki ben hala. benimki de başkasıyla beraber hatta o kız uğruna bitti her şey. O hala tam gaz sevam ederken ben aval aval onun mutluluğunu izliyorumi. Allah yardımcın olsun onun 3 ayda birini bulması açıkçası çok hızlı olmuş. Onun vazgeçmesi, atlatması daha kolaymış demekki. Bol bol dua et ve geçmesini bekle. İnan elinden bir şey gelmez bu saatten sonra.

Cokk dua ediyorumm ama sanki o mutlu olan bana oldu gibi hissediyorum. Hatta su an birlikte oldugu kizi arayip onun ailesinin gercek yuzunu dökmek istiyorum işi bozulsun mutlu olamasin diye.

Cokk dua ediyorumm ama sanki o mutlu olan bana oldu gibi hissediyorum. Hatta su an birlikte oldugu kizi arayip onun ailesinin gercek yuzunu dökmek istiyorum işi bozulsun mutlu olamasin diye.

Hiiç uğraşma ya olan sana olur. Valla ben de kızı arayayım sevgilisinin ne mal oluğunu ortaya dökeyim hatta ailesine söyleyeyim diye düşündüm ama sonrasında kendimi o seviyeye düşürmeyeyim dedim. Boşver Allahından bulsun. Senin gibi aynı şeyleri yaşayanların olduğunu bil en azından yalnız kalmadığını hissedersin.

erkekler böyle galiba sanırım bize düşen şey yenilenmek güçlenmek kendimize bişeyler katmak bize uygun olanı bulmak desem de hiçbişey yapmıyorum 2 aylık bi ilişkiden peşinden ağlıcak kadar safım

Çok zor tam 5 hafta nişanlımdan ayrılalı bizi de annesi ayırdı onu görmiyorum 5 haftadır sesini bile duymuyorum ama bilinç altım bana oyun oynuyor resmen sürekli rüyalarımda her sabah kendime söz veriyorum sen yeni bir sayfa açtın kendine diyorum aksamında yine hüngür hüngür bu acı bitsin artık.

Ağladığın la kalırsın ortada bu kadar da gurur suz olma. Adam çoktan bitirmiş kendine gel biz esimizld ayrıldık bu kadar yerlerde olmadık ailen işin hayatın var kendine saygın olsun ya

İyiki evlenme gerçekleşmemiş ve oğlan gidip başkasını bulmuş böyle kaynana zaten yuvayğ yıkardı

Kız da belki öyle biri o tarz aile seviyor demek ki Boşver kendinizi düşürmeyin onarin seviyesine
Oncelikle sosyal medyada takibi bırakın
Sonra da kendinize vaktinizi alacak bir uğraş bulun
Bu kadar takıntı yapmaya değmez zaman harcamaya değmez ona uzuleceginiz zamanı daha yararlı hayırlı işlerle geçirebilirsiniz Ayrılık zor ama bu dünyada Ölüm var bunu untmayin

bundan sonra herşey o kadar gözümde büyüyor ki.. önce bu acıyı unut, sonra biri çıksın karşına tanış, tanı, evlilik aşamasına gel falan filann.... Ya daha kötüleriyle karşılaşırsam daha kötü bi evlilik yaparsam diye düşünüyorumdedim ya nedense hep kendimi suçluyorum bu aralar.

Eğer atlamıyorum derseniz 3 ay 3 yıl geçse atlatamazsınız zaten.Atlacağım atlatmalıyım demeniz lazım önce.Bir de kendinizi sorgulamayı bırakın bence artık.Yapılabilecek her türlü fedakarlığı yapmışsınız zaten ama demek ki bunlara değen bi adam yokmuş karşınızda.Demek ki gerçekten hak edecek biri var biyerlerde bekliyor ki bu iş olmamış.Haber almayı bi bırakın bence kızı araştırmayı falan da kesin.Dünyada görülecek bi sürü yer öğrenilecek bi sürü şey var onlara odaklanın.

Bir de muhtemelen evlenseniz bile muhtemelen 3 ay sonra pişman olacaktınız.Aşk bitecekti zamanla ve gerçekleri daha net görmeye başlayacaktınız.O zaman bu sorunlar daha ağır gelecekti.Boşanmış olmaktansa nişanı atmak her zaman daha iyidir.Eminim herkes söylüyordur ama ben de söylemek istiyorum.Birgün gelecek bu kadar üzüldüğünüze üzüleceksiniz buna emin olun.

normal bu duygular, ama onun evlenince o kaynanayla mutsuz olacağını düşün ... ki olma ihtimali çok yüksek.
ben de yaşadım bu duyguları, dua kitaplarından başkası işe yaramadı.. sıkıntılar için okunacak dualar var netten araştır onları oku... çok iyi geliyor

Ayyyy Kuzum benim ya Kıyamam ben sana insan kokularıyla yüzleşmeli bunu basarmissin tebrikler. seni taktir ettim benim de buna benzer seyler var başımda dedim helal olsun kıza benim yapmadigim şeyi yapmış ben hep acı çekmekten korktum ama acıyı günlük düşündüm yani ayrilirsam naparim ben nasıl ederim bi başkasına nasıl alışır im diye diye bişeyleri bitiremedim ama ilerimi düşünmek dahi istemiyorum. Sana üzülme diyemiyorum ama.lütfen canın istediğin zaman mesaj atabilirsin canın sıkıldıkça falan işte

Ayni hisleri tasiyorum..

Yahu sonra kötü olacağım ama kusura bakma Allah aşkına kurtuldum diye zil takıp oynaman lazım evlenseydin dişinle tırnağınla çabalasaydın 1 yıl maksimum sürerdi ! Sonuç ? Yine ağlayacaktın.... Azıcık güçlü ol be arkadaşım azıcık kendin için yaşa ve unut ya unutamayacak ne var Johnny Deep mi bu herif nedir yani kesin paçozun teki için ağlıyorsundur yapmayın şunu kendinize ya vallahi sinirleniyorum üzülüyorum gençliğinize yazık....

Canım çok üzüldüm kötü bir şey yaşamışsın ama kabullenmek zorundasın evet kadınlar daha zor unutur ama unuttumuda tam unutur erkeklerin aklı sonradan başına gelir. Güçlü olmak yerine neden kendini yıpratmayı seçiyosun? Ağladıgında gerimi geliyor giden? Hayır bide kabahtin olsa anlayacam git başını duvara vur dicem. Biliyorum o kadar emek vermişsin hayal kırıklıgın büyük. Bence aşk acını çekmişsin artık kendini topla seni unutanı sende unutmalısın beynine bunu yerleştir ve kimseyi suçlama söyle olsa böylemi olurdu diye ölçüp biçme olan olmuş artık boyle kurarsan daha cok aglarsın. Ve sana son bir şey yazmak istiyorum “Olur ki siz bir şeyden hoşlanmazsınız, hâlbuki hakkınızda o bir hayırdır. Ve olur ki bir şeyi seversiniz, hâlbuki hakkınızda o bir şerdir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.” (Bakara, 2/216). Bunu asla unutma !!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…