ATLATAMIYORUM, kafayı yicem :(

sabır herşeyin ilacı emin olun geç,icek bu süreç ... sadece yavaş ilerliyor umarım herşey istediğiniz gibi olur ... sizin ahınızı aldı o insan sanmayın ki mutlu olur ...

şu an onun mutluluğunu baltalamak istiyorum!! annesinin yaptıklarıyla ilgili, bana iftira attığını falan ortaya çıkaran bir mesaj var elimde bunu kıza göndermek istiyorum, gerçekten tek amacım o kadını rezil etmek

unutmak için uğraştığınızdan aklınızda sürekli...
bu süre geçici önünüze bakmayı deneyin...
ayrıca bakımlı olmaya çalışın insan kendini bitkin gördükçe kötüleşir, bir süre çabalayın sonra kendiliğinden oturacak bakımınız vs.
birde sürekli unutmak için neler yapabilirim, niye ağlıyorum hala diye düşünmeyin... en azından düşnmemeye çalışın herkeste olmasa da insanların çoğunda sevdiklerinden ayrıldığında olan şey bu maalesef ağlayacasınız... kötü yanlarını hatırlayın kendinizi hayal kurarken bulursanız

doğru, hep kafamda sorular. Acaba napıyor, hiç mi aklına gelmiyorum, hiç mi hata yaptığını farketmiyor gibi soruların cevabını bulamadığım için takıntı oldu sanki...

Haklısınız bazen çok kaptırıyorum kendimi sorguluyorum sürekli, ama en çokta gerçekten beni unuttu da mı başkasıyla beraber, hiç mi sevmedi, o ağlamalar falan yalan mıydı? sorusu.

Haklısınız bazen çok kaptırıyorum kendimi sorguluyorum sürekli, ama en çokta gerçekten beni unuttu da mı başkasıyla beraber, hiç mi sevmedi, o ağlamalar falan yalan mıydı? sorusu.

Benimde başıma geldi aşk acısı çektim sonra zaman geçince anladım ki aşk acısı denilen şey kaybetme korkusundan için içini yemesiymiş. İçten içe aslında onu suçluyosun seni seçmesini bekledin genede peşinden gelmesini istedin ve baktın ki senin için dünyaları önüne serebilceğini düşündüğün adam çaba harcamadan senide aşkınızıda bir çırpıda harcamıs sana koyan bence baskasıyla nişanlaması falan değil seni hiç sevmemiş olma ihtimalini düşünmek... Ama problem sende değil ondanda değil bosuna yükleniyosun. Erkeklerin dogasındaa var bu eminim ki seni sevmiştir ama senin onu sevdiğin kadar değil anladın mı canım. Erkekler boyledir bir bakmıssın aşkından derbeder olmuş ertesi gün bakmıssın baskasıyla nikah masasında sonra bir bakmışsın evlendiği kadınlada sırf evlenmek için evlenmiş ailesinin yönlendirmesiyle yani cünkü erkek mantıgında %25 sevme diye bişey varsa %75 indede cinsellik var nasıl olsa onunlada yapmk istediğni yapacak bunu yapması için sevmesi gerekmez zaten ... Konuları biraz birbirine karıştırmış olabilirim ama umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Sen bence ne ona kız nede kendine hayatın gerçeği bu bebeğim hangi erkek cıkarsa karşına ki istisnalar kayideyi bozmaz cogusu bu modeldir seni sevsede senden ayrldıktan sonra baskasıyla olabilir bunun için seni unutmasına gerek kalmaz senin hatan ve acı cekmenın nedeni olaylara kendi cercevenden bakıyorsun halbuki erkek olarak düşün inan faydasını görüceksn ben bu sayede unutmustum eski sevgilimi ve ona karşı nefret bile hissetmyrm kızgınlık bile yok içimde o kdr nötrüm

Bunları yaşaman normal. Bir süre daha böyle gel -gitler yaşayacaksın. Tam iyileştim derken ara ara başa saracaksın. Kendine zaman ver. Sonra bir gün gelecek bitmesinin senin için en hayırlısı olduğunu göreceksin, iyi ki bitmiş diyeceksin. Ben de 12 yıllık evliliğimin bitmesinden sonra allak bullak olmuştum. Benim için boşanmanın en iyisi olduğunu bildiğim halde uzunca bir süre kendime gelemedim. Aynı senin gibi sabah kalktığımda kafamda onunla ilgili şeyler, uyuyana kadar devam ediyordu. Bir saniye aklımdan çıkmıyordu. Bu bir süreç. geçecek. Sabret. Bana da herkes arkana bakma, yoluna devam et demişti. O an için bunları yapmak bana çok zor geliyordu. Ben uzunca bir süre bu travmadan kurtulamazken, o mutluydu. İyileşince umursamıyorsun. Çiçekleri, böcekleri, güzellikleri görmeye başladığın an iyileşiyorsun. Sonra da ne yaptığını umursamıyorsun. İyileşmeni hızlandırmak için onunla ilgili herşeyi kaldır ve onu takibi bırak. Gerisini zaman hallediyor. Allah yardımcın olsun.

mutlu olduğunu düşünmeye tahammül edemiyorum, kötülük yapmak istiyorum, intikam duygusuyla doluyum içim soğumuyor bi türlü.
şu an onun mutluluğunu baltalamak istiyorum!! annesinin yaptıklarıyla ilgili, bana iftira attığını falan ortaya çıkaran bir mesaj var elimde bunu kıza göndermek istiyorum, gerçekten tek amacım ailesini ve onu hayatındaki kıza rezil etmek

henüz nişanlanmadı ama işleri bu kadar çabuk ilerlettiği için acaba diyorum, acaba ben varken mi onu mu gözüne kestirmişti? aşağılamak için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama bulduğu kız hem güzellik olarak hem yaşam tarzı hem giyim kuşam olarak benden çok çok aşağıda biri. Onu bana mı tercih etti diye içim içimi yiyor

kendine layık olarak gördüğü öyle bir kızsa demek ki layıgı oymuş :) buna dicek yok umarım sana layık olanda seni deliler gibi seven gibi bir adam olur. çünkü kadın sevildikce güzelleşir :)

kendine layık olarak gördüğü öyle bir kızsa demek ki layıgı oymuş :) buna dicek yok umarım sana layık olanda seni deliler gibi seven gibi bir adam olur. çünkü kadın sevildikce güzelleşir :)

İnşallah hep dua ediyorum, ama sanki onu hiç unutamıcakmışım gibi geliyor

Bana evlenme teklif ettiği mekanda kıza doğum günü sürprizi yapmış,tüm görümceler fotoları beğenmiş falan.. Kalbim alev alev yanıyor her seferinde daha ağır bir darbe aldığımı hissediyorum. Dayanamıyorum...

gecmısı sureklı kurcalamak, Yanmıs kor olmus atesın ustune odun atıp alevlendırmeye benzıyor...Iskence etmeyı bırakın.. Önce kabul edin bittiğini.. Hatta göbek atın kurtuldugunuz ıcın.. Ben olsam sevınırdım.. Kendınıze yedıremedıgınız ıcın bu hale gelmıssınız.. Ilk adım olarak haber almanızı saglayacak ne varsa ıletısımı kesın.. Ve ona aıt ne hatıra varsa kaldırın atın yada ıade edın..

aslında kafamda bir sürü soru türüyor, bunlar beni yiyip bitiriyor, yani şu an o kızı gerçekten bu kadar kısa süre içinde seviyor mu, ben herşeyi tek taraflı mı yaşamışım diyorum? ve onlar benim mutsuzluğuma sebep oldu bende onları mutsuz edecek birşeyler yapmak istiyorum.

Canim benim her aklina geldikce la havle cek.seni cok iyi anliyorum.hani bi soz var gecer elbet bazilari deler gecer ama muhskksk gecer.guclu ol lutfen

Hay Allahım, yeni nişan atmış biri olarak nerden de okudum konunu...
çok kötü oldum ya.. kendimi senin yerine koydum,teselli cümlesi bulamıyorum

Birgun cok iyi oluyorum oh super iyiki bitti falan ama diger gun tepetaklak..

Ben de öyleyim, buralara takılıyorum başka dertlerle derdimi unutmaya çalışıyorum..
yalnız yukarıda o kızı arayıp gerçek yüzlerini anlatmayı düşünüyorum falan demişsin;
-Sakın yapma.
-Asla sana inanmaz.Aksine mutluluğumuzu kıskanıyor,bizi ayırmaya çalışıyor diye düşünüp birbirlerine daha fazla yaklaşırlar.
-Sen ara bozmaya çalışan hırslı,çirkef,cadaloz eski nişanlı konumuna düştüğünle kalırsın.

Haklisin.kime anlatsam sakin yapma diyor ama iste intikam duygusu mudur onu hala sevdigim icin baskasiyla oldugunu dusunemiyorum bilmiyorum. Biz nisanlanana kadar göbegimiz catladi resmen annesi yuzunden, simdi hemencecik evlendirir kesin

Haklisin.kime anlatsam sakin yapma diyor ama iste intikam duygusu mudur onu hala sevdigim icin baskasiyla oldugunu dusunemiyorum bilmiyorum. Biz nisanlanana kadar göbegimiz catladi resmen annesi yuzunden, simdi hemencecik evlendirir kesin

Seni çok iyi anlıyorum.Sevdiğin insanın bir başkasıyla olması,onu sevdiğini sardığını görmek bilmek..bu durum çok korkunç.
Ama birisi çok güzel demiş,birinin ağlayarak kaybettiğini başkası gülerek kazanmıyor.Mutlaka o ilişkide çeşitli problemler çıkacaktır,sadece an meselesi..
Öte yandan kendini o kızın yerine koy.Biriyle berabersin, ciddi düşünüyorsunuz.Adamın eski nişanlısı seni arayıp aileyi kötülüyor adamı kötülüyor vs...
Ne derece inanırdın ona? Objektif o..İlk anda aklına gelen şey sevdiğine söylemek olmaz mıydı ve sizi kıskandığını düşünmez miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…