benden korkulacak bir şey yok kimsenin eline de verdiğim bir koz yok teyzemin oğlu ile boşanmışlardı o zaman ve bana anlattıkları benim anlattığımdan daha beter şeylerdi hem kocası hem görümcesi hakkında ben direk ona bir şey demedim ima etmiş olabilirim belki çok uzun zaman oldu kızda benim arkadaşım zaten fikir almak için de sormuş olabilirim bazı şeyleri bilemiyorum dedim ya hatırlamıyorum. bunun da egoyla falan alakası yok belirtmek isterim..
ben yaptığım yanlışlığın zaten farkındayım ama yıllar önce aklım beş karış havadayken şimdi olsa teyze kızıyla bu muhabbetlere bile girmem bildiğimi gördüğümü belli etmem banane ama ben sadece fikir istiyorum yargı değil...
benden korkulacak bir şey yok kimsenin eline de verdiğim bir koz yok teyzemin oğlu ile boşanmışlardı o zaman ve bana anlattıkları benim anlattığımdan daha beter şeylerdi hem kocası hem görümcesi hakkında ben direk ona bir şey demedim ima etmiş olabilirim belki çok uzun zaman oldu kızda benim arkadaşım zaten fikir almak için de sormuş olabilirim bazı şeyleri bilemiyorum dedim ya hatırlamıyorum. bunun da egoyla falan alakası yok belirtmek isterim..
Adige biz seni yargılamıyoruz fikir telakkisinde bulunuyoruz.
Olan olmuş, üstüne düşmeyin görüşmeyin ne hali varsa görsün.
Bence de.
Mecbur değil görüşmeye..
Bir de üstelik ortaya çıksa sen biliyordun da neden söylemedin diye suçlanabilir..
hah işte tam da bu sadece bildiğim ve paylaşmadığım için üstüme kalacak
Adige biz seni yargılamıyoruz fikir telakkisinde bulunuyoruz.
Olan olmuş, üstüne düşmeyin görüşmeyin ne hali varsa görsün.
Ama söyledim ya size.
Madem söyleyecektiniz eşine ya da annesine söyleseydiniz.
Söylediğiniz kişi çok yanlış.
Şu durum, sizi dedikoducu yamaktan başka bişey görünmüyor ki.
Paylaştığınız kişi yanlış.
Ona söyledin de bize söylemedin denir işte..
yenge hanım görüşmüyordu onlarla o zamanlar. şimdi teyze oğluyla tekrar evlendiler oda ayrı bir şey nasıl evlendiği.. tekrar evlendiğinde birden biri kuzu sarma herkez şaşırdı. olan zavallı teyzeme oluyor.
bu yengeyle bende daha önce birsürü birşeyler paylaştım kendimle ilgili dedim ya aklım beş karış havada nerde akşam orda sabah yaşayan biriydim 30 uma kadar. herşeyimi biliyordu. ve benimle ilgili kimseye ağzını açmadı. şu an diyorum ki iyiki de yaşamışım hatalarımın bedelini en ağır şekilde ödedim ama kendim ödedim tek zararım kendime oldu. şimdi dünyalar iyisi bir kocam ve evladım var. ve hiç birşeydede hevesim yok her şeyi dolu dolu yaşadığım için.. keşke oda biraz gençkızlığını yaşayıp evlenseydi de bu yollara gelmeseydi.
bu yenge ailenin sır küpü mü? niye herkesin derdi ona anlatılıyor? Daha doğrusu başkasının sırrını, hatasını, günahını herneyse niye bu yengeye anlatıyorsun?
Hayır anlattın da bu kadın neyi çözdü? neye merhem oldu?
Eğer onu bu yoldan çevirmek olsaydı niyetin annesine anlatırdın, kendisiyle konuştun olmadı diyelim.,
Valla art niyet ararım ben burda ; rezil olsun biz de seyredelim mantığı.
bu yengeyle bende daha önce birsürü birşeyler paylaştım kendimle ilgili dedim ya aklım beş karış havada nerde akşam orda sabah yaşayan biriydim 30 uma kadar. herşeyimi biliyordu. ve benimle ilgili kimseye ağzını açmadı. şu an diyorum ki iyiki de yaşamışım hatalarımın bedelini en ağır şekilde ödedim ama kendim ödedim tek zararım kendime oldu. şimdi dünyalar iyisi bir kocam ve evladım var. ve hiç birşeydede hevesim yok her şeyi dolu dolu yaşadığım için.. keşke oda biraz gençkızlığını yaşayıp evlenseydi de bu yollara gelmeseydi.
benden korkulacak bir şey yok kimsenin eline de verdiğim bir koz yok teyzemin oğlu ile boşanmışlardı o zaman ve bana anlattıkları benim anlattığımdan daha beter şeylerdi hem kocası hem görümcesi hakkında ben direk ona bir şey demedim ima etmiş olabilirim belki çok uzun zaman oldu kızda benim arkadaşım zaten fikir almak için de sormuş olabilirim bazı şeyleri bilemiyorum dedim ya hatırlamıyorum. bunun da egoyla falan alakası yok belirtmek isterim..[/QUOT
görümcesinden dert yanan eski geline, canınız ciğeriniz olan teyze kızının hatasını anlatıyorsunuz(pardon ima ediyorsun)ne hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?