'Au Pair' olma korkusu

Korkma aileni begenmezsen degistirebilirsin. Gittigin yere dikkat et. kucucuk kasabaya gidersen sikilirsin. 17 yasinda gelenler bile var hem de dunyanin her yerinden, ve iyi bir deneyim. Araba kullanmayi bilmen lazim ama, Amerika'da araba kullanmak rahat ve guzel. Korkma cik yola:) Bir sey sormak istersen ozelden yaz bana yardimci olurum.

Qbenimde aklima gelen ilk bu tür olaylar oluyor. Bi evde erkek varsa kafam hic rahat olmaz

Benim ehliyetim bile yok ki sorun olur mu araba kullanmayı bilmemek?

Burada expat olarak yaşayan ve üst düzey yöneticilik yapan 5 tane türk bayan arkadaşın ortak özelliği üni sonrası au pair olarak ingiltere'de çalışmışlar. Hayatlarına çok şey kattığını söylüyorlar. Hem ingilizcelerini geliştirmek hemde yabancı bir ülkede tek başına hayatla mücadeleyi öğrenmek açısından çok işe yaramış. Keşke bende gençken deneseymişim diye hayıflanıyorum. Ama kızlarını gönderirmisin desen orda biraz düşünürüm. Kıyamam gibi gelir ama kesinlikle bence denemelisin. Çünkü gerçekten işe yarıyor

Sanırım uğurlu bir şey bu au pair olayı

Becerebilir miyim diye dusunmeden once kendi guvenligin hakkinda endise et ve tedbirini al

Merhabalar su an görüştüğüm ailenin çocukları da 3 ve 5 yaşında sizce zor mu bu yaş grubu

Benim bir akrabam cok uzun sure once bu sekilde gitmisti, prosedur ayni mi bilmiyorum, Turkiyede de hasta bakiciydi zaten, zamanla orda da egitimini almis, daha iyi is buldu sonra, hastanede calisiyormus.

YouTube de bunu yapan bir genç kız var ,bebekle kurduğu bağ çok güzel bulursam atayım sana.

Hiç benlik değil kimsenin çocuğuna bakamam ama siz zaten tecrübeliymişsiniz o zaman idare edilir ne olacak?en kötü ihtimal başaramazsınız dönersiniz hiç denememiş olmaktan iyidir.

B
eski konu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…