- Konu Sahibi merveaslann
-
ben kısa bir süre de olsa kullanmıştım doktorum avene cleanance gel ile birlikte vermişti temizleme jelini hala kullanıyorum ama triacneal'ı kısa bir süre kullanıp bıraktım faydası çok olmadı gibi çünkü kozmetik bazlı bir ilaçmış sanırım.
kozmetik bazlı derken ? 60 tl civari para verdim 2-3 gün oldu %5 azaltti gibi umutsuzum .:44:
bu konuyu benim gibi kararsız kalanlar için açtim google yazdimi triacnel kullanan ilk sayfada ve yorumlara göre alacaklar . Boş boşuna para vermesinler diye.
Ben sadece sivilce çıkarken sürüyorum sivilce üzerine. Özellikle derin şişliği ağrısı ile gelen büyük sevilcilere baştan iyi geliyor, çıkmıyorlar. Tüm sivilceli cilde sürülünce sivilceleri arrtırıyor. Ya benim allerjim var, ya içince cetyl alchol isvilce yapıyor yada a vit. etkisi ile cildim yenilenirken sivilceleri alttan kusuyor. Şu an sadece spot treatment şeklinde yani sivilce üzerine kullanıyorum.
Merhabalar,
Ben bugun lekelerim için tedavi oldum, yüzümde kis vardı 6 ay öncesine kadar doktorum ilk önce sivilceleri ve akneleri yok etti 6 aylık tedaviden sonra 45 gün ara verdik ve şimdi bana lekelerim için bu ilacı verdi 3 ay kullanmamı ve sabırlı olmamı söyledi çünkü bu ilaç cilt kusurlarına iyi geliyor ve benim yüzümde sivilcelerin bıraktığı izler ve çok az çukurlar kaldı ben bunun için kullanıcam ve sabredicem bence sizde hiç bırakmadan sabredip kullanırsanız faydasını görüceksinizdir eminim, sadece sabır. Daha sonradan yüzümün temizliği için tabiki bitkisel ilaçlar kullanıcam ama ilk önce doktorumun tavsiye edip verdiği ilacı kullanmalıyım diye düşünüyorum ama tabiki herkesin cildi aynı olmadığı için sonuç alamayanlara bişey diyemem. Teşekkür ederim :)
2012 yılında kullandım 4 tüp falan kullanırsanız işe yarıyor ona o kadar para verene kadar acneylys alın daha iyi. tretin de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?