• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri AVESIN sampuan kullananlar

Bbbusra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
4
0
1
26
Merhaba arkadaslar. Saç dökülme problemim vardi eczacı arkadasim avesin sampuanı önerdi. Bayadir kullaniyorum sac dökülmem baya azaldı acaba aranızda kullanan varmı 1 ayda 1 kutu bitti. Kuklanmaya devam etmelimiyim . Daha once kullandigim sampuanlari kullanmayi birakdigimda saç dokulmem tekrar etti. Acaba avesin sampuandada aynisi olurmu su an dokulmem durdu . Aranizda kullanan varmi yardimci olurmusnuz.

Ben de kullandim bir sise bitti çok memnun kaldim dokulmem baya azaldi. Simdi bir de spreyi varmis onunla birlikte kullanmak istiyorum. Fiyat biraz fazla ama napalim

Merhabalar , bende hala kullanmaya devam ediyorum ve cok memnunum.spreyini daha denemedim ama sampuani gercekden cok güzel dokulmem durdu bunun yani sira saçlarımin güçlendigini hissedebiliyorum.

avesin şampuanı kullandım gayet güzel ve dökülmem ciddi anlamda baya azaldı . saç ekim merkezinin tavsiyesi üzerine aldığım bi üründü memnun kaldım yan etkisini şimdilik görmedim bi uzun dönem avesin kullanırım sanırım

Back
X