Avm ye gidince noluyormus onu anlamadim.Bugun öğlede arkadaşla avm ye gittik. Eşim avm den çıktıktan bir buçuk saat sonra mesaj attı avm de ne yapıyordun diye gezmeye gittim öğle arası dedim. Kim dedi dedim çünkü izin alma gereği duymadım. Ben gördüm dedi sen gördüysen niye aramadın dedim. Bir başka arkadaşı görüp aklı sıra ispiyonladı. Bu ne demek ya çok sinirlendim. Görüyorsan niye aramıyorsun. Ya da görmediysen kim beni sana ispiyonladı bu hakkı nerde buluyor. Neyi takip ediyorlar çok merak ettim
Güya avm nin karşısındaki lokantada yemek yerken görmüşavm ye gitmek için izin alıp rapor mu vermenizi bekliyordu ki?
kendisi görse selam verirdi onun görmediği belli..
Güya avm nin karşısındaki lokantada yemek yerken görmüş
Belli ki başkası görmüş ve haber vermiş ,ne üzerine vazifeyse ...Bugun öğlede arkadaşla avm ye gittik. Eşim avm den çıktıktan bir buçuk saat sonra mesaj attı avm de ne yapıyordun diye gezmeye gittim öğle arası dedim. Kim dedi dedim çünkü izin alma gereği duymadım. Ben gördüm dedi sen gördüysen niye aramadın dedim. Bir başka arkadaşı görüp aklı sıra ispiyonladı. Bu ne demek ya çok sinirlendim. Görüyorsan niye aramıyorsun. Ya da görmediysen kim beni sana ispiyonladı bu hakkı nerde buluyor. Neyi takip ediyorlar çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?