Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

teşekkür ederim kuncuk. bide bişey dicem yurtdışı avonun kataloğunu inceledim baya aşmışlar olayı katalogda iç çamaşırı. spor aletleri falan var yani. ordaki hatunlar köşeyi dönmüş valla kaydirigubbakcemile3

incelemek isteyenlere linki verim
http://avonshop.co.uk/shop/ibrochure.asp?

yasaksa hemen silecem yasakmı kızlar link vermek.

Son düzenleme:
heeeüüüü var ama tek ürün..telefonla nasıl veriliyore bilmiyorum özelden yzarmısın?
bakayım da yazım canımmm noyu
indirim broşüründen sipariş 75 ytlyi bulmuyosa kargo parasımı ödicnz kılar indirim broşürünü telden verecek olanlr için sölüyorum..yoksa katalogtnda ekliyomusunuzz
karışık vereblrsn cnm broşür ayrı kat. ayrı değil yni
bende bişe sorcam telle sipariş verince kargo takibi falan netten göremiyoruz demi
fatura kesilince yansıyor cnm sayfana
görülüyor yni

anladın canım ben ince kat.dan tek ğürün var bakalım telden veririm heralde

[/url][/IMG]

yüzük 6810-5

[/url][/IMG]
eyeliner yeşil 6770-1

teyit ettik sempatiksalakcinni

temam kızlar hepinize teşekkürrr........ esperanza evet yurtdışında cok farklı seyler var... bise gelmiyo onlar ((( ama zamanla bizdede olur belki ((

avonun güneş ürünleri pek tavsiye edilmiyodu demi yanlış hatırlamıyosam.... önceki sayfalarda sanki ööle bişe okumuştum, yanlış olmasın :kedi:

bilmem ben yazmıştım anaaannn haziranda geliyor ürünler hepsi güneş kremi güneş ürünleri pekte alan olmaz üüühhhüüü demiştim belki o aklında kalmıştır...

yurt dışında ki avon kataloguna baktım yuh ya ...
bizi niye böyle ezik bırakmışlar yahuu..
yaz ürünü sadece güneş ürünlerimi yaaa..
güneş gözlüğü falan veriyorlarmı bize kızlar..
birtek terlik çanta olurmu canım..
ne güzel takılar ne güzel hello kity ürünler güneş gözlükleri var onlardaaaa...
aaaaa olmaz ki ama dilekçe yazalım kazanamıyoruz die...
kih kihki hki hki

yazalım bncede mail falan atalım kızlar. hem çeşit sadece kozmetik olmayınca diğer kitlelerde de alşveriş sağlarız süper olur gecelikleri falan çok güzel yani :)

Kızlar sağolun link için.evet ya ürünlerini bende çok beğendim ve fiyatlarıda çok uygun özellikle parfümlerin fiyatına inanamadım...

ay avona gerçekten bişeyler yazmak istedim ama yabancı dilim hiç yok ...
kızlar yukm uaranızda yazabilecek ben göndereyim ya sinir oldum...
3 de 1 i kadar ürün yok ama türkiyede..
iç çamaşırlarına içim gitti ayakkabılar ....çantalar....kozmatik ürünlerinde bile onların yarısı kadar değil ürünler...
yuh sinir oldum...

kızlar yaa gerçekten hem katalogta dünya kadar sey var çatalar takılar bizimkilerden daha güzel bu kadar seçenek olsa biz daha fazla satarız bence iç çamaşırı falan ee niye bizim katalogg farklı ki....

bide sitanin 4de güncelleneceği nerden belli oluyo

ya ben kaynanama geççen arayıncaaa daha erken güncellense olmazmı:)) yaaa kadın arıcak ne uydursamkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…