- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.261
bakayım da yazım canımmm noyuheeeüüüü var ama tek ürün..telefonla nasıl veriliyore bilmiyorum özelden yzarmısın?
karışık vereblrsn cnm broşür ayrı kat. ayrı değil yniindirim broşüründen sipariş 75 ytlyi bulmuyosa kargo parasımı ödicnz kılar indirim broşürünü telden verecek olanlr için sölüyorum..yoksa katalogtnda ekliyomusunuzz
fatura kesilince yansıyor cnm sayfanabende bişe sorcam telle sipariş verince kargo takibi falan netten göremiyoruz demi
anladın canım ben ince kat.dan tek ğürün var bakalım telden veririm heraldehurici,2 ay önce yine ince kat vardı...site normalde 16:00 dan sonra hemen güncelleniyo...ince kat olduğu ay bana 1 kre denk geldi ama ne kafamçokkarıştı saat17:00 yi geçiyordu güncelleme olduğunda...başta çok sakindim sipariş vermeye çalıştım sabırla...ama saat ilerledikçe sinirden öldüm...siparişi bırak temsilci girişi bile yapamadım saatlerce...kodları tek tek giriyodum sonra hoooop en başa dönüyodu sistem ...siparişimi gece 3 :00 te verebildim...gerisini sen düşün..ama bu sefer tlf la vericem ince kataloğu...:enbuyukkk:
yetiş huriiiiiiiiiiihihoyyyt
benden bi tane daha yoktur: diyodum ama bu ay bize nazar değmiş anlaşılan...ince kataloğumun yarısını kaybettimklava:...senağlama bunca sayfadır okuyorum hiç böyle bişey olmamıştı...bu ayı unutkanlar ayı ilan ettim kızlar bilginize turkbayragi
huricim sana zahmet canım ince katalogdaki 3lü yüzük 8 numara olanın kodu:
en arka sayfada ki eyeliner vardı 3 renk ortadaki yeşilin kodu...a.s.
olursa süper olur valla. kaydirigubbakcemile2temam kızlar hepinize teşekkürrr........ esperanza evet yurtdışında cok farklı seyler var... bise gelmiyo onlar((( ama zamanla bizdede olur belki ((
yazalım bncede mail falan atalım kızlar. hem çeşit sadece kozmetik olmayınca diğer kitlelerde de alşveriş sağlarız süper olur gecelikleri falan çok güzel yani :)yurt dışında kiç avon kataloguna baktım yuh ya ...
bizi niye böyle ezik bırakmışlar yahuu..
yaz ürünü sadece güneş ürünlerimi yaaa..
güneş gözlüğü falan veriyorlarmı bize kızlar..
birtek terlik çanta olurmu canım..
ne güzel takılar ne güzel hello kity ürünler güneş gözlükleri var onlardaaaa...
aaaaa olmaz ki ama dilekçe yazalım kazanamıyoruz die...
kih kihki hki hki
Marquise Yüzük Kodu: Size 8 = 6810-5
Likit Eyeliner Kodu: 6770-1
hihoyyythihoyyyt
geçikmiş borcu varsa,yeni şiparişlerini gönderiyolarmı kıslarr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?