Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

heeeüüüü var ama tek ürün..telefonla nasıl veriliyore bilmiyorum özelden yzarmısın?

teşkür canlar bide bişi sorucam ben mesela sipariş verdim ama daha sonra tekrar sipariş aldım onu nasıl yapıyoruz parça parçamı geliyo ürünler yoksa hepsini son güne bırakarakmı yapyoz bu son eyvahedigeldismile

kızlar sizden birşey rica etcem ben indirim broşürümü kaybettim
ordaki 4 tl ye olan pembe rujla tırnak eti için olan kremin kodunu yazabilir mi biri özelden yada burdan lütfen xS

şimdi siparişlerin 75 lirayı tamamlamalı 75 olması için biriktir....
bu şart değil ama 75 den aşağı sipariş verirsen 7.5 lira kargo parası ödeyeceksin..75 den yukarı olursa da kargo parası ödemiyorsun..

diyelim ki sen bu hafta 75 liralık sipariş girdin... o 75 liralık ürünler geliyor..sonra bir daha 80 yaptın oda ayrı geliyor..sonra 50 yaptın oda ayrı geliyor ama kapıda kargocu senden 7.5 lira para alıyor 50 liralık olduğu için....yada kargo parası faturana yansıyor onu bilmiyorum...

3 ayrı faturan oluyor yani..istersen biriktir tek seferde sipariş et istersen ayrı ayrı...
genelde müşteriler beklemiyor ama o yüzden hep ayrı ayrı sipariş etmek zorunda kalıyorsun...

kızlar sizden birşey rica etcem ben indirim broşürümü kaybettim
ordaki 4 tl ye olan pembe rujla tırnak eti için olan kremin kodunu yazabilir mi biri özelden yada burdan lütfen xS
3.90 olan pembe dudak stiği diye geçiyor color trend kalem şeklinde onun pembe olanının kodu: 6775-1

6.90 olan kütiküller için kendi kendine ısınan peeling diyor onun kodu da 6803-4 canım...umarım doğru olmuştur birisi daha yzsın teyit edelim iptali zor oluyor böyle şeylerin...

pardon bu resimleri koymak yasakmıydı bilmiyorum ama yasaksa hemen silerim kızlar ...arkadaşımız kodları alsın die koydum ama...

Kızlar şu yurtdışındaki avon kataloglarını çok merak ediyorum.sitesine giriyorum ama yabancı dilim olmadığından kataloğu bulamıyorum.bilen varsa kataloğun linkini yazarmısınız????

hurici,2 ay önce yine ince kat vardı...site normalde 16:00 dan sonra hemen güncelleniyo...ince kat olduğu ay bana 1 kre denk geldi ama ne kafamçokkarıştı saat17:00 yi geçiyordu güncelleme olduğunda...başta çok sakindim sipariş vermeye çalıştım sabırla...ama saat ilerledikçe sinirden öldüm...siparişi bırak temsilci girişi bile yapamadım saatlerce...kodları tek tek giriyodum sonra hoooop en başa dönüyodu sistem ...siparişimi gece 3 :00 te verebildim... gerisini sen düşün..ama bu sefer tlf la vericem ince kataloğu...:enbuyukkk:

yetiş huriiiiiiiiiiihihoyyyt
benden bi tane daha yoktur: diyodum ama bu ay bize nazar değmiş anlaşılan...ince kataloğumun yarısını kaybettimklava:...senağlama bunca sayfadır okuyorum hiç böyle bişey olmamıştı...bu ayı unutkanlar ayı ilan ettim kızlar bilginize turkbayragi

huricim sana zahmet canım ince katalogdaki 3lü yüzük 8 numara olanın kodu:

en arka sayfada ki eyeliner vardı 3 renk ortadaki yeşilin kodu...a.s.

Kızlar şu yurtdışındaki avon kataloglarını çok merak ediyorum.sitesine giriyorum ama yabancı dilim olmadığından kataloğu bulamıyorum.bilen varsa kataloğun linkini yazarmısınız????

mavicim link atmayı beceremedim ama google a avon products yaz...ilk linke tıkla...welcome to avon yazıyor...sayfa açılack mor bi parfümün tanıtımı var...o parfümün yanında shop now yazıyor...tıkla...gerisini karıştıra karıştıra bak :dance: outlet diye bi bölüm var orada...spor ayakkabı,tunik,pantolon,ayakkabı,mutfak eşyaları neler neler var yaaa çok güzel hiç bizim ki gibi değil :çok üzgünüm:

hadi bakalım iyi geceler kızlarrrrrr,öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan.dinlenip yarına hazır olalım...sabah kahvaltıda papatya çayı içelim emi sinirlerimizi yatıştırır..

Marquise Yüzük Kodu: Size 8 = 6810-5

Likit Eyeliner Kodu: 6770-1
hihoyyythihoyyyt

indirim broşüründen sipariş 75 ytlyi bulmuyosa kargo parasımı ödicnz kılar indirim broşürünü telden verecek olanlr için sölüyorum..yoksa katalogtnda ekliyomusunuzz

peki telefonla saat kaçta verebiliyoruz siparişi ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…